🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 40 028
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
Аз не смятам, че е подигравка. Нормален филм си е. Все пак е по комикс. Нормално героите да са със същите имена.

# 166
Аз не смятам, че е подигравка. Нормален филм си е. Все пак е по комикс. Нормално героите да са със същите имена.
На мен не ми хареса !! Както казах , всеки си има мнение и си преценява .

# 167
  • в сърцето на един мъж...
Да, така е, но никой няма монопол над комиксите.

# 168
  • Галифрей
Гледах Бийтълджус част 1 хареса ми ❤  Искаше ми се Адам и Барбара някакси да ги върнат в светът на живите и да си осиновят Лидия. Бяха толкова салдки. Нищо де те бдяха над нея.
Сега разбрах от къде мемето с чакето с номерата 😂 Супер беше и за технологиите тогава

Дядо с внучетата си зад кадър 😘

Почнах да гледам част 2 ама нещо не ме грабва. Моника Белучи приличаше на Мортиша Адамс ❤

# 169
Гледах Бийтълджус част 1 хареса ми ❤  Искаше ми се Адам и Барбара някакси да ги върнат в светът на живите и да си осиновят Лидия. Бяха толкова салдки. Нищо де те бдяха над нея.
Сега разбрах от къде мемето с чакето с номерата 😂 Супер беше и за технологиите тогава

Дядо с внучетата си зад кадър 😘

Почнах да гледам част 2 ама нещо не ме грабва. Моника Белучи приличаше на Мортиша Адамс ❤
И двете части са готини !! 😊😊 Докато гледах първата част ме хвана една носталгия , колко млади са били тогава тези хора . 😊😊 Втората част също ми допадна , но ми се искаше малко повече да развият сюжетната линия   , с героинята на Моника Белучи ! Малко там ми беше недовършено  ( и да и на мен ми заприлича на Мортиша 🤣🤣 ) . Майкъл Кийтън пак беше звездата на филма , този човек е уникален , дори и след толкова години , има още много заряд в него !! За мен той си остава най добрият "Батман" . 😊😊 Джина Дейвис е една от любимите ми актриси , гледайки първата част си припомних колко беше хубава на времето . Още от " Телма и Луис " знам каква страхотна актриса е.  Един от най любимите ми филми благодарение на нея , заедно със Сюзън Сарадън бяха уникални . 😊😊

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:56 от Жасмина 94

# 170
  • София
Отиде си още един велик актьор - Джеймс Ърл Джоунс. Дал глас на Вейдър и Муфаса, легендарна роля на Тулса Дуум и безброй други!

# 171
  • София
Приличен старт на Бийтълджус Бийтълджус у нас. Макар аз лично да очаквах повече.
Дедпул и Проклетникът продължават да гонят Отвътре навън 2, но не ми се вярва да успеят да го хванат.
Впечатлен съм от боксофиса на Никога повече.

В САЩ/Канада, невероятен старт на Бийтълджус Бийтълджус с $111 млн. опънинг.
Миналата седмица бях писал, че изминалия уикенд ще е решаващ за това дали Дедпул/Върколак ще имат реален шанс да настигнат Отвътре навън 2 и след 54% спад и само 7 мнл. приход за уикенд, то тези надежди тотално се изпариха. Но разликата не е голяма, само $39 млн. повече в полза на анимацията. Аз лично не очаквах това, мислех, че анимацията ще го бие с над 100 млн. Но това няма значение. Големия печеливш и световното зло, Дисни, което се възползва от Пиксар и Марвъл.

Като общ световен приход, вече официално Отвътре навън 2 е на 8 място за всички времена, като там и ще си остане, защото разликата до седмия, Spider-Man: No Way Home е доста сериозна.
Дедпул и върколака пък са на 23 място и вече имат шанс да влязат в топ 20 за сметка на Стар Уорс епизод 8, като разликата е $47 млн. Трудна мисия, но не и невъзможна, въпреки че аз отдавна писах, че няма шанс да влезе в престижния топ 20 клуб. Просто международния приход е недостатъчен. Филмът има грубо $673 млн. приход, докато за сравнение, Отвътре навън 2 има $1.023 млрд. А и двата филма вече са на доизглеждане и приходите набъбват вече с малко.

# 172
Нов филм с Джеймс Макавой !! Тръгва този петък . Миналата седмица докато бях на кино , видях рекламата на този филм , и ми се видя доста интересен . Освен това обожавам Джемс Макавой . 😍😍 Смятам го за хамелеон , може да изиграе всичко,  от добро момче до пълен психопат , освен това е и страшно чаровен . 😊😊 Като си замисля той и Владо Михайлов също много си приличат . ☺️☺️

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 11:17 от Жасмина 94

# 173
  • Галифрей
Видях го качен ама се чудих дали да го гледам, да не окаже тъп или пък гаден и да си загубя времето. Аз също харесвам този шотландец. Какво да кажа шотландците са ми слабост 😁 😍

# 174
  • София
Живот и здраве ще го гледаме в неделя с една приятелка. Този уикенд и билетите са по 5 лв. Grinning Ще пиша после. Grinning

# 175
Видях го качен ама се чудих дали да го гледам, да не окаже тъп или пък гаден и да си загубя времето. Аз също харесвам този шотландец. Какво да кажа шотландците са ми слабост 😁 😍
Охо !! 🤣🤣🤣 Май с теб Ди имам еднакъв вкус , що се отнася до мъже .. 🤣🤣🤣 .  Аз със сигурност ще ходя да го гледам , и ще споделя мнение за него . 😊😊🤪🤪

# 176
В Замунда най-накрая са качили Калки с бг субтитри, радвам се, че така и не изгледах реакциите (въпреки че са ми запазени в плейлист). Файлът е неприятно голям за моя компютър, но ще опитам да го сваля.
Сега очаквам и Граф Монте Кристо. Те излязоха горе-долу по едно и също време.

# 177
Хора искам до ви попитам дали някой от вас е гледал филма " Перфектни непознати " . На втори октомври съм на постановка която е точно по този филм . Интересен ли е ?? За да знам дали няма да си изгубя времето , и ми се иска да разбера , дали е хубав от някой който го е гледал . Мерси предварително ако някой изрази мнение . 😊😊

# 178
  • Карлово
Хора искам до ви попитам дали някой от вас е гледал филма " Перфектни непознати " . На втори октомври съм на постановка която е точно по този филм . Интересен ли е ?? За да знам дали няма да си изгубя времето , и ми се иска да разбера , дали е хубав от някой който го е гледал . Мерси предварително ако някой изрази мнение . 😊😊
На мене много ми хареса филма.

# 179
  • Варна
+1
 С моя тийн гледахме ,,Wild Hogs" 2007. Хареса му (общо взето).

Общи условия

Активация на акаунт