🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 763
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Гледахме Код Червено. На мен много ми хареса. Впечатляващи герои и декори, имаше и хумор, определно ме разтовари. На децата, на 10, също им хареса. Мъжа ми очаквал повече екшън😁, но и той го одобри.

# 616
  • София
Blink twice. Не беше чак толкова зле. Готин туист накрая.

# 617
  • в сърцето на един мъж...
Минавам да споделя, че вчера гледах "Гунди". За мен категорично това е един от най-добре направените филми за последните 10-15 години. С изключение на една дребна забележка на сцената с танците, останалото беше направено така както трябва - уловили са духа на епохата, предали са точно това, което се случваше с тези, които не са послушни на властта. Актьорите - за мен това е новото откритие на българската сцена и се надявам, че им предстоят много роли, в които да докажат, че са добри. Това досадно рецитиране, което го има в повечето български филми, тук го нямаше, речта им беше плавна и без насичане. Цветовете на лентата, излъчването на онази носталгия и същевременно страха и смазващият партиен апарат - всичко това беше в прекрасна симбиоза. А най-важният отзив дойде след края на филма - имаше зад мен една жена, която беше на възраст, каза, че когато Гунди е починал е била на 8 години. Думите, с които стана след прожекцията, бяха - "Всичко си беше така, както са го представили"...
Мога да кажа само, че бих го гледала още няколко пъти, защото си заслужава. И вероятно ще намеря и нови, и нови неща, които не съм видяла след първото гледане. Залата беше пълна, нямаше празно място и всички казаха, че им е харесал, а след края станаха на крака и ръкопляскаха и викаха "Гунди".

# 618
Blink twice. Не беше чак толкова зле. Готин туист накрая.
Готин е не е лош . Хареса ми и на мен развръзката , нямаше чудовища , извънземни и духове . 😊😊

# 619
  • София
И аз го гледах  снощи  Код червено. Наистина много  добър филм, смях  се от сърце . На мен  екшъна ми беше напълно  достатъчен. Препоръчвам за гледане.

# 620
  • Галифрей
Ще го гледам.☺  Слагам си го в листа за гледане ❤

# 621
Гледахме снощи “Тя слуша”. Не лош трилър, но като цяло с муден сюжет и пропуски. За убиване на време става, но в никакъв случай не е нещо велико. Темата не е лоша, но самият филм си е посредствен.

# 622
  • София
О, какъв шок, Гунди е под 1 млн. за уикенда. 😀
Официално: Гунди - легенда за любовта стана най-гледания филм в историята на България с близо 7 млн. лв. за няма и месец?! 😮 🙂

И докато за Гунди поне аз не съм изненадан, то определено последния Венъм е изненадата на годината като приход. Много над очакваното!

Очаквах повече приходи за 'Дивото роботче'

Много лош старт за Конклав, ама не е изненадващо.

Мегалополис е мега провал (не значи, че е слаб филм, ще го видя надявам се в скоро време).

В САЩ/Канада и останалия свят нищо интересно. И там Мегалополис е катастрофа като боксофис.

Очакваме Гладиатор 2!

# 623
  • Галифрей
Ей това е радост за очите ми. ❤
 Прекрасно е как само за месец би всички рекорди 💙 Когато един филм си е хубав се вижда 😘

# 624
  • София
"Гунди" детронира Джеймс Камерън по продажба на билети:

1. "Гунди"
2. Аватар 2
3. Аватар
4. Титаник

# 625
Гунди още не съм го гледал, може би някой ден ще го гледам, а може би не, ще видим.
Но е показателно това, че майка ми с приятелки са ходили на кино да гледат филма, дето не са стъпвали на прожекция сигурно от 20 години.

# 626
# 627
Ох, аман вече! Simple Smile Итън Хънт няма ли да се пенсионира. Simple Smile

# 628
  • в сърцето на един мъж...
След тая серия, ако иска да се пенсионира, ама нека пусне продължението.

# 629
  • София
Ох, аман вече! Simple Smile Итън Хънт няма ли да се пенсионира. Simple Smile
Пуска се в продължение на Дни на грохот Grinning

Общи условия

Активация на акаунт