"Обичам" Топлофикация - тема 8

• 25 400
  • 685
  •   1
Отговори
# 285
Излязоха ли вече изравнителните сметки на Техем?

# 286
Излязоха ли вече изравнителните сметки на Техем?
Аз имам

# 287
Ние сме Бъкстон, нямаме все още.

# 288
Излязоха. Имай предвид, че от тази година хартиени сметки вече няма. Само в акаунтите. Ако нямате, си направете.

# 289
Излязоха. Имай предвид, че от тази година хартиени сметки вече няма. Само в акаунтите. Ако нямате, си направете.

Само Техем ли няма да разпращат хартиени фактури, или важи за всички топлинни счетоводители, знаете ли?

# 290
Проверявах, няма, в моето топло, нали?
Излиза: всички сметки платени, нямате неплатени.
Къде да гледам?

# 291

Не, в сайта на топлинния счетоводител. В моето топло е топлофикация и там ще излезе изравнителната чак през август, като ще е и с ДДС. (Тези от топлинния счетоводител са без ДДС).

Моля да ме поправят, ако бъркам, че не съм 100% сигурна. Flowers Four Leaf Clover

# 292
Излиза: всички сметки платени, нямате неплатени.
Къде да гледам?
Трябва да си направиш акаунт на сайта на Техем:
https://www.techembg.com/dashboard

Само за Техем знам, че няма да има хартиени фактури. За другите не знам, защото не  съм им клиент.

# 293
Голяма сила сте, и моята изравнителна сметка е излязла ("Техем"). След като миналата година ми тръснаха да доплащам 1200 лева, тази имат да ми връщат около 50, доволна съм.

# 294
От какво толкова си доволна 😃
Тези 50 лв. в плюс най-вероятно означават, че след миналогодишната голяма разлика в прогнозното и реално потребление тази година правилно са прогнозирали месечните вноски. Сигурно са били по-високи?
Не си ли следите крайните годишни суми? Само промените в тях са индикатор за поскъпването на услугата или за промяна в ползването ѝ.

# 295
Не знам много как да отговоря, за мен миналата година беше неочаквано. Живеем в това жилище 4 години, не е като да са нямали база, както и да е.

# 296
  • София
Някой с топлофикация?  В май топло ли излизат изравнителните сметки?

# 297
  • София
Върни се и прочети няколко поста над въпроса ти.
Обяснено е кога и къде излизат.

# 298
Някой с топлофикация?  В май топло ли излизат изравнителните сметки?
Търсиш информацията в твоя акаунт на твоя топлинен счетоводител.
Ако нямаш акаунт, си правиш.

# 299
Aз явно имам акаунт в Далсия (Бруната), защото получих мейл, че ми е излязла изравнителната. Обаче не помня нито парола, нито юзърнейм. Опитах да направя нещо, но мога само да получа нова парола, ама трябва да си знам юзърнейма. А аз даже съм забравила кога съм правила и какъв е...

Общи условия

Активация на акаунт