"Обичам" Топлофикация - тема 8

• 22 782
  • 648
  •   1
Отговори
# 645
В този случай зависи с каква инсталация на ТЕЦ сте. Ако сте с хоризонтална инсталация ( един топломер на входа на апартамента) няма проблем да си слагате колкото си искате лири в банята и колкото си искате големи радиатори. Ако сте с вертикална - няма как да избягате от плащането на дялово разпределиние, за това че минават тръби по вертикалата във всяко помещение. Преди да питате тук е хубаво да уточните вида на инсталация.

# 646
С вертикална съм и целта ми не е да избягвам дяловото разпределение, а да махна лирата, защото искам да използвам стената. Питам просто какъв  е процеса спрямо това как изглеждат нещата в момента.

# 647
Здравейте! При направена проверка от Топлофикация София са установени множество нарушения. Домоуправителят отказва да ми предостави протокола и твърди, че в него нищо конкретно няма, освен че е извършена проверка. Възможно ли е това?

# 648
Здравейте! Каква може да е причината парното да не работи под 4 степен на винтила? Радиаторите са отворени преди да го пуснат. На етаж 8 от 9 сме. Също така и налягането на водата е слабо.

Общи условия

Активация на акаунт