Самотата при жените

• 15 705
  • 198
  •   1
Отговори
# 105
  • Out of the Mix
Невена, ти описваш някакви психари, няма ли нормални отношения?
Аз пък при наличие на перфектното ми кътче, знаеш ли кога ще ходя по миризливи и прашни хотели, ако иска. Не е задължително.
Другото, което е, няма от вратата за краката. Опознаване първо, па после другото.
Не знам, аз изхождам сякаш от запознаване на два зрели индивида, имащи си, уредени, и мястото и времето е без значение.
Но явно положението не е такова.

# 106
  • София
Невенче, не ме разбра... Котката котка е само една Laughing

# 107
  • София
Двама колеги имам, бивш и настоящ, 30 и 33, които търсят сериозни момичета, не празноглави кифли, и не намират. Направо да ви свързвам. Чак се отчайвам пък тях като ги слушам. А са обезпечени млади хора, имат си каквото трябва, симпатични, умни.

# 108
  • Paris, France
Невенче, не ме разбра... Котката котка е само една Laughing

Много добре те разбрах. Понеже не мисля, че ще туриш снимка на обезкосмена красавица 💃, поисках на косместата топка. А мацките сте две. Засега 😻.

Revoker, и аз няма да ида в прашен и мръсен хотел. Говоря за 4* и нагоре. Екстра си е.

Няма как да знаем какъв е даден мъж преди да го опознаем, но и познат може да излезе психар след време. Нашите времена бяха други, а ученическите ми години съвсем различни. Нямаше интернет.

Аз никога не съм излизала с мъж, срещнат в интернет. Май би ме било шубе. Абе, явно съм дъртоза.

# 109
И на мен ми звучи по-резонно като се срещам с някого отначало да не знае точно къде живея, поне докато се опознаем по-добре предпочитам да си пазя територията неприкосновена.
Хората стават все по-странни и по-странни, за съжаление... не знаеш на какъв ще попаднеш или какво ще му щукне при раздяла.
Имала съм и след онлайн запознанство отношения, отначало също с доста маневри преди достъп до моето място. Ако изобщо.
И на мен на собствена територия ми е най-комфортно, но изобщо не е в това въпросът.
Жена по принцип е по-уязвима и си иска пазене, ясно ми е че мъж дето не би направил нищо нередно или нежелано се чуди защо и на какви се правим, но не всички мъже са в тая категория. И не на всички им личи отдалеч ако не са.

# 110
Жена по принцип е по-уязвима и си иска пазене, ясно ми е че мъж дето не би направил нищо нередно или нежелано се чуди защо и на какви се правим, но не всички мъже са в тая категория.
Тука бъркаш Peace Мъжете, които не биха навредили, много добре разбират и проявяват търпение. Търпението после им се отплаща.
Проблемът е именно с онези, които смятат, че им се полагат жени, секс, терен, обгрижване. Точно те се чудят и за тях поведението на жените е 'правене'. Техните разбирания за жената варират между вещ, домашен любимец и човек второ качество, главна характеристика - да има набор ползи от нея - секс, слугуване, евентуално да продължи рода. И такива мъже вредят, да.

# 111
Прочетох първите два абзаца и се отказах. ( коментарите също не дочетох.) Голямо оплакване, голяма логорея. + това, че залиташ по чичковци...к'во да ти кажа. Още дълги години има да лекуваш разбито сърце, ако не си промениш настройките. Всеки нормален мъж, па бил той И свестен, бяга като дявол от тамян от Многострадални Геновеви. Имам си сред роднините една такава, пренася си травмите от връзка във връзка, все някакви недостойни се намират, от които вечно се оплаква  и все много инвестира, и все много гледа да не се прекара, и все уж още малко ще ги потърпи и зареже, ама на тях толкова им е писнало вече, че я изпреварват и те така...От написаното от теб и ти малко така ми звучиш.

# 112
Ето това ти е грешката, заслепена от глупавите феминистични лозунги, то и заради това нарастват депресиите и се пълнят джобовете на психолозите, защо ли хората едно време и то много по-тежко от сегашното са били много по-психологически устойчиви, и много по-малко хора са били сами.
Глупости... преди 100-150г. само заможните са могли да си позволят да лекуват депресия и описаните случаи са много по-тежки от съвременните форми.
Само ще вмъкна, че детския труд (признак за най-високо развита цивилизация: децата не работят) е бил масов по онова време и едни поне 90% от хората са свиквали със съдбата си на нископлатени работници (6 дена в седмицата, при 70 часова ставка/седмица), с нулева профилактика и минимална здравна грижа, създаваща семейство рано и губеща по няколко деца още преди те да навършат 10г.
По добре феминистки и масови, но леки форми на депресия, отколкото живот на скот.
Учете я тая история.

# 113
Жена по принцип е по-уязвима и си иска пазене, ясно ми е че мъж дето не би направил нищо нередно или нежелано се чуди защо и на какви се правим, но не всички мъже са в тая категория.
Тука бъркаш Peace Мъжете, които не биха навредили, много добре разбират и проявяват търпение. Търпението после им се отплаща.
Проблемът е именно с онези, които смятат, че им се полагат жени, секс, терен, обгрижване. Точно те се чудят и за тях поведението на жените е 'правене'. Техните разбирания за жената варират между вещ, домашен любимец и човек второ качество, главна характеристика - да има набор ползи от нея - секс, слугуване, евентуално да продължи рода. И такива мъже вредят, да.
Абе има и такива които са си свестни, но в това отношение идват явно малко наивни, защото не си представят че действително има от какво да се пази човек. И съответно малко по-трудно разбират точно тая предпазливост. Схващат ако им обясниш, но сами няма да се сетят. Просто защото на тях не им хрумва да застрашат жена и не им се вярва че тия неща не са само по филмите.

# 114
Аз винаги съм съветвала да се изчака със секса точно заради психарите. Първо, жената не е сложила розовите очила, защото често се обвързва емоционално чрез секса и почва да не вижда червените сигнали. Второ, бързо лъсват всички недостатъци на мъжа, когато бавиш секса. Оттам нататък първият път не е важно точно къде ще е за мен, но гледам рано да видя къде живее мъжът. Така се разбира дали не е обвързан, женен, мърляч, как живее, къде живее.

# 115
Е аз не говорех само за секса, а и по принцип че гледам отначало да си запазя за себе си къде точно живея. Което съответно се случва на някого да му се види странно.

# 116
На 20 може, но 2*20 ще ми е адски странно мъж да се учуди защо не искам след 2 часа познанство да знае къде живея.

# 117
Ursoconfused, тази твоя фиксация да не ти изиграе накрая лоша шега, и в даден момент, при стомашен спазъм, вместо да глътнеш но-спа, да си кажеш - “еврика, пеперудите, той е, тооооооой е!”, в резултат на което да затриеш още две-три години заради поредния несретник? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Абе има и такива които са си свестни, но в това отношение идват явно малко наивни, защото не си представят че действително има от какво да се пази човек. И съответно малко по-трудно разбират точно тая предпазливост. Схващат ако им обясниш, но сами няма да се сетят. Просто защото на тях не им хрумва да застрашат жена и не им се вярва че тия неща не са само по филмите.
О, това за мен си е чиста неадекватност и изобщо не я толерирам. Всъщност знам млади мъже, които са точно такъв тип, тая инфантилност си проличава във всяка сфера от живота им. Недосетливите и несхватливите са ми толкова асексуални, пък нека са чисти и добри.

# 119
Нарциса, познавам и 50 годишен такъв. Чак му завиждам с колко неща не се е сблъксвал явно, за да запази такава наивност. Много свестен си е като цяло, отговорен, сериозен и прочие, но в определени отношения явно е имал късмета никога да не му се налага да знае някои неща. Нямам само това предвид, по други теми ме е оставял със същото впечатление. И не е някое мамино синче дето да не си е подавал носа сам навън без мама да го води, всъщност с много неща се е сблъсквал дето повечето хора за щастие никога не ги виждат на живо...

По първоначалната тема - странно ми е как някой приема че като станат на по 40-50 години мъжете ще са улегнали и няма да са на акъла на 20-30 годишните. Има такива и на 100 няма да им дойде акълът... Гарантирана е само амортизацията с годините, нищо друго няма сигурно че носят. Не е това нещото дето прави мъжа мъж.

Общи условия

Активация на акаунт