Самотата при жените

• 15 700
  • 198
  •   1
Отговори
# 90
Ама тя дава ли си координатите, за да я потърсят?

# 91
Imsoconfused

Намерете си хоби, например можете да помогнете на бедни хора в нужда, като им вземете храна или дрехи, обувки, от които се нуждаят и да ги накарате да се почувстват отново хора. Можете също така да помогнете на бедни вдовици, затънали в безпътицата на живота, не е задължително това да са пари, можете да се включите като доброволец да им помогнете с почистване на къщата, апартамента.

# 92
  • SF
Ау, как не са се сетили всички!!!
Какви весели и подходящи съвети давате за радостен и щастлив, живот.
Аз я съветвам книги да чете, отколкото да се грижи за 100 свекърви.
Нено, вие бихте ли искали да ми помагате с кашоните и мъжката работа? Ще обзавеждам един дом за възрастни хора в село, много близо до София и ми трябва мъжка подкрепа само за кашоните и фината шпакловка. С боядисването ще се справя сама. Има много малко неща за завинтване, подмяна на старите пантички. Вие винтоверт имате ли? Ако не, сега в Лидл има на промоция. Хайде да го направим заедно!

# 93
Esmee

Не си зле финансово, нямам предвид хора като теб, които имат пари и свободно време. Освен това съпругът ви може да ревнува, как ще реагира той на вида на красив мъж с мускули?

Ако сте много красива още по лошо, мъжете са много ревниви при вида на друг хубав мъж. Wink

# 94
Крайно време е да постнеш една снимка тука, да не гадаем, колко си убав. То бива самореклама, ама у всяка тема ни идва в повече.

# 95
  • Столичанин ама не в повече :D
Не търся връзка само за да бъда в такава. Не ми е нужен мъж, за да имам щастие в денят си. Достатъчна съм си. Не ми е нужен мъж, за да съм цял човек. VS Нужен ми е партньор, с който да създам семейство, деца, с който да споделям ежедневието с хубавите и лошите мигове. Търся си приятел, който да е до мен и да ме подкрепя или да ме спира по грешният път. Търся някой, на който аз да бъда опора и смисъл. Не се увличам по годините просто заради годините и очакването, че предлагат нещо повече. Вероятно подсъзнателно и това е налично като фактор, но в моменти и чисто визуално усещам, че ме привличат. Не бих казала, че имам липси, както се споменава и по - горе, които искам да се запълват, а по - скоро търся споделеност, интимност, доверие.
До сега не съм имала неангажираща връзка. Не мога да си представя да си легна с някого без емоция. Това е ключово за мен и нещо, по което първоначално се водя. И обикновено до сега първо е емоцията и после преход в чувства. Не съм преживявала по - различен сценарии и не знам как се постига “неангажираща” връзка.
Някой по - горе ме определи като прекалено фокусирана, анализираща и конкретна - да, определено го наблюдавам у себе си. Постоянно анализирам, а много искам да се освободя от това. Трудно ми е да водя разговор дори, защото постоянно премислям какво да кажа, как ще прозвучи, да не би да се изложа, което е страшно обременяващо. Може би това остана поради опитите ми преди последната раздяла спасително да се харесам, за да не приключат нещата. Уви - глупаво решение. Преди бях толкова освободена в общуването, изобщо не премислях, бях радостна, просто се забавлявах, а сега се вглъбявам и анализирам постоянно. Много е неприятно, как да сложа край на това и да започна да живея спокойно?

Не се опитвам да се харесам на всяка цена, не се натрапвам, набутвам, но при разговори с мъжете - те си вървят, но когато приключат - те не ме търсят, не ме намират например в социалните мрежи, не търсят контакт с мен.
А уж в живият разговор всичко върви гладко, усмихваме се, смеем се и е приятно, но до там…
Ето това ти е грешката, заслепена от глупавите феминистични лозунги, то и заради това нарастват депресиите и се пълнят джобовете на психолозите, защо ли хората едно време и то много по-тежко от сегашното са били много по-психологически устойчиви, и много по-малко хора са били сами. Когато си бях самодостатъчен не се появяваха жени покрай мен, когато спрях да съм си самодостатъчен изведнъж се появиха достатъчно от всякакви възрасти и онлайн офлайн. За теб като жена е още по-лесно стига да гледаш реално към себе си какво представляваш и дали това което искаш отговаря на това което предлагаш, защото това е основния проблем не само при теб ами и при жените като цяло защото ви е в природата да се самохиперболизирате, но върху това се работи. Simple Smile
Просто това не са твоите мъже. Впрочем и ти самата не пишеш да си особено запленена от тях.

Не е трудно да накараш мъж дори да се обсеби от теб. Сега, за някакви от сорта на форумните ни мъже не знам, не са ми в таргета 😀, но за що-годе нормални мъже си мисля следното:

1) Трябва да усещаш с кого можеш да "мелиш брашно", с кого би си паснала, кой би ти допаднал. Разбира се, изключения има винаги и те са много сладки, но дори при двама на пръв поглед несъвместими хора е имало нещо, някаква невидима сила, която да ги привлече един към друг.

2) Много зависи тия разговори как са протичали. Тук е разковничето дали ще искат да излязат с теб на всяка цена, или няма да те потърсят. 😀 Трябва да умееш да задаваш въпроси и да показваш интерес (немалко мъже са ми се оплаквали от липса на това в общуването си с жените), да изслушваш, да показваш, че ти пука какво казва другият, да вмъкваш някоя кокетна или по-предизвикателна реплика... Погледът и езикът на тялото също издават доста. Използвай въображението си - флиртът е изкуство. Ако тия разговори са протичали както като те заговори някоя леличка във влака, няма как да станат нещата. И не, изобщо нямам предвид ти да каниш непременно на среща, да си свръхдиректна с намеренията си и тн.

Имаше един епизод на Сексът и градът, в който Миранда, която е адвокат по професия, излизаше по срещи и лъжеше, че е стюардеса, защото мислеше, че е по-секси професия. Срещите наистина бяха по-успешни... но не защото мъжете се плашеха от интелекта й и от работата й, а защото тя винаги беше на тръни с тях. Когато си измисляше и играеше другия образ, се виждаше, че всъщност си позволяваше да се отпусне и да покаже, че е много чаровна и интересна жена. Винаги е било вътре в нея, но просто под пластове самокритика и недоверчивост.
Мдам за нормалност говори жена давайки примери от "сексът и градът". Joy
Колко романтици познавате? Аз един, но пък е гей.
И аз познавам един. Радва се на балкона ми.
Не ме е карал да го гоня, да му пера дрехите на ръка и да му давам пари, след като е издънил анализа на тримесечието.
Не е гей, мисля. Т.е.надявам се, че като гледам какви са уж стрейт алтернативите - по-добре с котките. По-умни и чисти са. П.п. и не пишат в мамата за семейните отношения, докато жена им домакинства в неведение какъв спец-философ има вкъщи.
Ама ти нали искаше мениджър (и забравих кви други изисквания имаше), па се сгаджоса с мъж дето живее на квартира, така че май не е по-добре с котките, което за кой ли пореден път показва, че жените сте френемис, и тея жени дето слушат другите жени, защото вярват че им мислят доброто си заслужават съдбата. Sunglasses

# 96
happy doc

Бях качил снимка тук във форума преди месец. Вие сте против мен в повечето теми и сега искате да ви пратя снимка? Не знам, освен ако не ме харесвате като характер и искате да знаете как изглеждам.

Може и да задоволя любопитството ти на 100%
Smiling Imp

# 97
jerami, няма нищо яко във функционалната неграмотност, поработи върху това преди да пишеш чаршафи.

# 98
  • София
Esmee

Не си зле финансово, нямам предвид хора като теб, които имат пари и свободно време. Освен това съпругът ви може да ревнува, как ще реагира той на вида на красив мъж с мускули?

Ако сте много красива още по лошо, мъжете са много ревниви при вида на друг хубав мъж. Wink

Ако мъжът ми реагира на хубави мъже, сериозно бих се притеснила Joy

# 99
Лъвице, Grinning

Когато срещнеш на улицата по-красива жена от теб в добра форма, не се възхищаваш?

# 100
Хахаха няма такива, нЕма Joy къде да ги срещне като няма Wink

# 101
  • Paris, France
Скрит текст:
Колко романтици познавате? Аз един, но пък е гей.
И аз познавам един. Радва се на балкона ми.
Не ме е карал да го гоня, да му пера дрехите на ръка и да му давам пари, след като е издънил анализа на тримесечието.
Не е гей, мисля. Т.е.надявам се, че като гледам какви са уж стрейт алтернативите - по-добре с котките. По-умни и чисти са. П.п. и не пишат в мамата за семейните отношения, докато жена им домакинства в неведение какъв спец-философ има вкъщи.
Ама ти нали искаше мениджър (и забравих кви други изисквания имаше), па се сгаджоса с мъж дето живее на квартира, така че май не е по-добре с котките, което за кой ли пореден път показва, че жените сте френемис, и тея жени дето слушат другите жени, защото вярват че им мислят доброто си заслужават съдбата. Sunglasses

Кога пък Нарциса е искала мениджър? Помня, че е казвала, че харесва високи мъже с месо по тях, не дебели и не хърбави, образовани и със семейна насоченост. Не съм чела за сегашния на квартира ли е или има 5 изплатени мезонета ново строителство, но мисля, че си има собствено жилище човекът. Тя не искаше мъже, които не могат да осигурят терен и искат да ходят при нея за оная работа. Повечето моми са като Нарциса в това отношение. И аз като моме не исках да си цапам чаршафите и да миришат на мъжки парфюм.

Не се влияе от ничие мнение, нито женско, нито на родителите си. Писала съм и много пъти, че в Скандинавия, САЩ, Холандия би намерила много бързо мъж, но тя си писа, че иска българин и да живеят в София.

Откакто я помня, този е първият, с когото има връзка, та явно е праволинейна. Все пак е прекарала 20г от съзнателния си живот с котки и една с мъж. Меаоооооо. Права е за котките. С майка ми и дъщеря ми ги препоръчваме с две ръце.

Ако намина Нарциса, да ме поправи!

Поздрави от умното момче:

# 102
  • София
Аз живея с мъж и котка... Пък той живее с две котки Wink Как му се вика сега на това Satisfied

Лъвице, Grinning

Когато срещнеш на улицата по-красива жена от теб в добра форма, не се възхищаваш?

Ами честно казано, не бях се замисляла, май не заглеждам много много хората по улиците Joy Иначе, ако нещо ми хваща окото, са хубави, големи гърди при жените и стегнато дупе при мъжете Relieved

# 103
  • Out of the Mix
Невена, повечето жени искат на тяхна територия да се случват нещата, или на неутрална. Така им е по-спокойно.
Аз затова изпращам, не каня в нас веднага, да не се уплаши. Въпреки че в нас ми е най-комфортно, готино, чисто и т.н. Като нямам подтекст за секс винаги, понякога имам. Зависи от човека. Понякога кликва много бързо всичко и без много думи.
А искат да видят и мъжът къде живее впоследствие.
Много ми е странно това с чаршафите и парфюма.
Да, след въргаляне, има аромат на секс, парфюм и т.н. Нормално.
Не е за "гнусливи".

# 104
  • Paris, France
Аз живея с мъж и котка... Пък той живее с две котки Wink Как му се вика сега на това Satisfied

Вика му се коткар. Веднага мятай снимка на поне едната котка! Която искаш, но предпочитам по-косматата. Обожавам котки.

Revoker, като почне някой да идва за единия секс, може и 10 години така да откара, докато ходи и у други, а чистенето, готвенето и прането на чаршафите са за жената. Също, ако не ни хареса секса, а мъжът знае къде живеем и идва да звъни на вратата, ко прайм? Много мои приятелки се оказаха в такова положение. Не, мерси. Хотел първия път и после както дойде. Повечето мъже нямат против да осигурят хотел, поне първия път.

Доста жени остават стари моми, а цялата им младост минала в пране на чаршафи, носене на торби и мухльото наминава да ги такова като му скимне. Не, мерси.

Някои мъже, които живеят в друг град, на квартира или роднини отиват първия път на кафе, още два или три пъти и бавно си преместват багажа у жената, на която после и е неудобно да ги гони.

Неутрална територия и после както си прецени. Моят мъж първите месеци не ми знаеше адреса, камо ли да го каня в къщи. И аз не знаех неговия, нито отидох. 

Долу горе това е писала и Нарциса.

Общи условия

Активация на акаунт