Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Medyy, хахахахах, разсмя ме, дали това не е първата успешна стратегия на Жорката? Да очакваме подобрение за All Stars Grinning

# 121
  • България
Жорката може да прави стратегии само с Коцето от тяхната спъната полуумряла коалиция. Те бяха единствените адекватни, които не мажеха и бяха искрени. Като е ясно, че се гласува стратегически поне си го кажи, а не се крий зад: "този ми изяде макарона, онзи ми дръпна плитката, на третия зъбът му е крив".

# 122
Веси, разбирам, била някаква миска. На мен не ми е дори хубава, камо ли красива. Може и камерата да не я обича, но ако това е така, не е съвместимо със заниманията ѝ на модел. Валерия обаче ми е много красива.
Между другото, намирам голяма прилика между Веси и Виктория от Ергенът, особено нещо в устата.

# 123
Този епизод беше чисто злато от началото почти до финала. Павел и Ицака трябваше да викнат майките на Жорко и Дани на терен да ги сменят, че пелените им бяха попрепълнени. Жорето искаше физически да потъне в земята.

Веска-Мутреска, стъкната като Жени Калканджиева от АлиЕкспрес, толкова си беше повярвала, беше безценно да гледам как ѝ сипват с големия черпак и тя да няма нито една адекватна реплика. Опасявам се, че и до днес не разбира къде е сгрешила, но затова е нужна емоционална, а и не само, интелигентност, а не цвик в главата.

Вики, Вики, Вики - по-добре мълчи, душо, да не личи колко си куха. Има заснет материал, а тя, милата, наточена, че щяло да се види как другите лъжат.

Кико, Азов и Валерия - MVP-тата на епизода.

Без да оправдавам Спас, разговорът в коридора на мола за 17-годишно момче на първо четене не крещеше "коалиция".

# 124
И на мен разговорът в коридора ми е някакъв супер безличен и си личи, че Спас говори, за да се прави на готин и Мария много добре каза на Дани, че той може да не е на 17, но Спас е.

Иначе, като го казваш, тя Мис Кисело мляко е във Висаж, може да е гледала Жени в Биг Брадър за вдъхновение. Само една водка в ръка 'и липсваше.

# 125
Веси е хубаво момиче, но от този тип, дето ще я видиш и ще я забравиш след 10 минути, т.е. аз не съм сигурна, че ако я видя на улицата ще успея да я разпозная сред останалите лица, не ми е отличителна.

# 126
Веси има хубаво тяло и е чаровна - като се засмее, което тя рядко прави...😁 Иначе както беше с опашките, нещо не изглеждаше добре. После в следващия епизод с пусната коса и смеейки се, си личеше, че е красива.

# 127
То вече няма как да се избегне познаването. И в ИВ непознати се запознават по кастинги и пак се сдружават, а какво остава за уж популярни личности.
Да добавя, че Янков е по-скоро прецакан от факта, че е минал "обучение" при Кумбата. Това не е сезонът на КПД, не може да виждаш каква е ситуацията и колко е различна играта и да повтаряш "коалициите са зли". Супер слаб играч ще е, ако не умее да се приспособява.

Какво значи слаб играч? Каква игра се играе 🤔  Какви качества имат силните играчи 🤔  Може би единственото е да не правят много нарушения

Без да са в “играта” Янков и Валерия събраха общо един глас

Изненадващо за мен, Жорката и Антонио никой не гласува за тях, Антонио може би понеже не беше в къщата последните дни и го забравиха 😂

# 128
Някои хора не осъзнават, че на вила с приятели, на която да пият и да пушат по цял ден, може да отидат винаги. Но да играеш подобна игра и да участваш в такъв формат, може да ти се случи буквално веднъж в живота. И наред със забавлението, може да правиш и други уникални по рода си неща, затова е социален експеримент. Има ужасно много хора, които като мине време от участието им и ужасно много съжаляват, че не са играли по друг начин и са си пропиляри шанса.
За мен да си добър играч включва и това да имаш интересна игра. Янков за мен е от излишните персонажи вътре. Абсолютно приповтаря играта на Кумбата от предния сезон 1:1 - безинтересно. Разсъжденията му за играта са глупави и плоски и показва, че не я разбира - безинтересно. Повтарят се клишетата - коалициите са гадни и аз искам да се забавлявам - безинтересно. Нещата, които прави засега - безинтересно. Съжалявам, но ако не знаех на колко години е и как има дете, щях да си помисля, че е някое гимназистче. Може би е добър човек, но не е моят тип играч.
Тази седмица просто имаше много отявлени дразнители. Това не прави играта на Янков силна сама по себе си.

# 129
Между другото, намирам голяма прилика между Веси и Виктория от Ергенът, особено нещо в устата.
Коя Виктория, Цър-Пър ли?
Аа, не така, Цър-Пър беше по-малко дразнеща и доста по-умна.

# 130
Добавям още нещо за Янков и всъщност много се надявам да ме опровергае, но сега смятам, че играта му ще се запомни само с "оня, дето се зарибяваше с яката мацка от Ергенът и прави секс в Къщата". Но на някои хора това им стига и им е "таван".

# 131
Ако ги върнат и двамата, е редно да върнат и кредитите на Венета.
Точно така. Иначе не е честно.
Тук по-скоро се прави, като виждат, че някой е дразнител и искат да го вкарат пак, за да създадат дискомфорт на останалите и да има сеир.
Е да, феноменът "Панайот" от Биг Брадър
Антонио още ли е в играта? Не съм го виждала от два епизода. Що са го задържали след като сумата време е бил контузен, че и по участия? Те водещите са повече време в къщата от него.
Куцал е и на участията явно. Днес има рожден ден, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Дано вече му е минал кракът и няма болки.

p.s. вече разбрахме и зодията на Антонио...

# 132
За мен ДаниелХаха прегоря. Познавам интернет образа му и в къщата той няма и 1% от него. Явно си беше наумил, или пък някой друг го е надъхал, че е много важно да си направиш коалиция и той влезе само с тази мисъл. Всичко добре, но тая игра, както и всяка друга, трябва да се следят. Не може като кон с капаци да почнеш да дърпаш хората наляво-надясно и то явно пред останалите. Така само показваш, че знаеш всичко, но само на теория. На практика това не работи. Гледал съм доста реалитита, които разчитат предимно на коалиции и това държание винаги води до това, което сполетя и Дани.

Надявам се все пак да си отпаднат или ако ще участват отпадналите, да си имат някаква паралелна къща в която там да си взимат утешителни награди или нещо такова.

# 133
затова е яка стратегия да се коалираш с по-дразнещи хора от теб.
Абсолютно, хаха!
Епизода и за мен щеше да бъде прекрасен, ако с финалното изречение към Вкиснатото мляко не ме бяха ужасили, че ще ми се наложи още известно време да наблюдавам това тъпо, нагло, двулично и арогантно същество.
Аман от идиотки, които не могат да осъзнаят, че хората не ги харесват за това, че са идиотки, а не защото им завиждат!
Много точно казано. Съгласявам с всяка дума.
Веси, разбирам, била някаква миска. На мен не ми е дори хубава, камо ли красива.
Е, хубава е. Но дотук с положителните качества Grinning
Павел и Ицака трябваше да викнат майките на Жорко и Дани на терен да ги сменят, че пелените им бяха попрепълнени. Жорето искаше физически да потъне в земята.

Веска-Мутреска, стъкната като Жени Калканджиева от АлиЕкспрес, толкова си беше повярвала, беше безценно да гледам как ѝ сипват с големия черпак и тя да няма нито една адекватна реплика. Опасявам се, че и до днес не разбира къде е сгрешила, но затова е нужна емоционална, а и не само, интелигентност, а не цвик в главата.

Вики, Вики, Вики - по-добре мълчи, душо, да не личи колко си куха. Има заснет материал, а тя, милата, наточена, че щяло да се види как другите лъжат.
Absolutely.   Веска беше точно като Мутреска. Самочувствие до луната, а да каже поне веднъж "съжалявам, че така се е случило" или "извинявам се, ако съм прекалила  с нещо"... няма нужда.  Викито и тя, сякаш не знае, че се снима 24/7 и ако се амбицират, мога да извадят кадри от всичко.  Жорката искаше да не е там Grinning Но и Цецо хубаво му напомни, че също идва от риалити и знае що е то "стратегия".

# 134
@Meddyy, благодаря за отговора, бих се съгласил с него ако имаше някой в къщата който да изпъква с иновация, но “парламентарния контрол” не ми се вижда по- интересен. Предаването доколкото знам е РИАЛИТИ, защо да не се държат както обикновено.

Харесва ми формата, но чак пък да е някаква уникална възможност, нека бъдем честни, едва ли ще станеш свръхизвестен от него, това не е биг брадър от 2004та, гледа се от хора до 35 години макс според мен

Сега от трейлъра видяхме че ще “правят сериал”, дано да е интересен.

Някой беше казал за Веси че дори да е красива не е запомняща се или нещо подобно. Няма съмнение, че си направи мн лоша реклама с действията си, но както бях написал 99% съм сигурен че работеше в един кауфланд и ви гарантирам че се откроява от средностатистическите момичета/жени на живо. Отделен е въпроса че пак леко киселееше 😂 😂 😂

Можеше да покаже много повече, жалко че сама си го “наби”

Общи условия

Активация на акаунт