Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Правят игра за "връщане" като има поне 4/5 вече изгонени от предаването. Поне така направиха във втори сезон, когато играта за втори шанс спечели Анджела. А в първи сезон не си спомням кога е била въпросната игра.

# 106
Много съм изненадана, слушам ги и съм много впечатлена от почти всички. Добре се аргументират и хич не се дават. Мислят и проявяват характер.
Много ми стана забавно Валерия като каза - Номинирам Веси, или Васи, не съм сигурна, защото нямам нито един разговор с нея. Grinning
И Ставрев как им сипва, като им обяснява съвсем спокойно колко тъпа им е стратегията и как са се издънили. И напомня, че е бил в друг формат и е научил много неща там, за да сипе още сол в раната на Жорката.
Освен очевидните неща, лошо впечатление ми направиха Дани и Жорката на синхрон, като обясняваха, че Алекса била безлична и били сигурни, че и за останалите в къщата било така, а също и с определението "самотната овчица". Пак проявяват егоцентризъм и липса на емпатия. Ами, не, Жорка, всъщност доста хора си говорят с Алекса, нищо, че е под твоето ниво. А и като видите, че някой е самотен, ами приобщете го. Аман от звезди.

# 107
Радвам се, че тази коалиция се разпадна, НО... Вярно си е, че Кико изглежда агресивен тип. Второ - малко е тъпо, че пак разни хора се познават от преди предаването и си влизат с готови коалиции. Валерия и Янков; Мария и Цецо (май беше), ааа и Акекса донякъде е към тях. Сигурно има и други. 😐

# 108
То вече няма как да се избегне познаването. И в ИВ непознати се запознават по кастинги и пак се сдружават, а какво остава за уж популярни личности.
Да добавя, че Янков е по-скоро прецакан от факта, че е минал "обучение" при Кумбата. Това не е сезонът на КПД, не може да виждаш каква е ситуацията и колко е различна играта и да повтаряш "коалициите са зли". Супер слаб играч ще е, ако не умее да се приспособява.

# 109
  • София
Доколкото разбрахме Валерия и Янков имат общи приятели, но не се познават лично, обща приятелка имат и Валерия и Виктория - Екатерина от Ергенът, даже подозирам, че се познават, но явно поне засега не играят заедно.

Веси уж обяснява как това е само игра, не било лично, хем на всички гледа отвисоко и говори лоши неща за тях, значи не е като да не е лично. Жорката отново днес се включи на няколко пъти да им оправя кашите. Единият път беше, когато Веси и Дани отричаха разговор със Ставрев и твърдяха, че лъже, Жорката веднага каза, че не е вярно и че наистина е имало. Не знам Дани и Веси какво си мислят, как после очакват да играят с когото и да е, ако отричат дори очевидните неща, никой няма да им има доверие. По-слаба уж стратегическа игра аз не съм виждала. Толкова да не знаят къде се намират. И Жорката не блести със стратегии, ама на най-куците коне попадна.

Много ми хареса, че показваха кадрите от конкретните разговори.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 00:31 от Niya-

# 110
Аз допускам, че наистина е възможно вече да не помням какво на кого са казали.

# 111
  • България
Като гледах съвета все едно са на 5-та седмица вече. Много ожесточена борба беше! Весела е яловата крава на коалицията, а Дани е селският идиот.
Пролича си кой как умее да се аргументира, беше интересно.
Скрит текст:
Весела беше сготвена, направо изпържена и изпепелена от Кико. Който пък е отмъстителен и можем да го видим в бъдеще като злодей.
Не съм окей да има шанс отпадналите от съвет да останат. Така предаването ще се проточи ненужно дълго, а и самите играчи не го заслужават. Веднъж издъниш ли се - край.

# 112
Ооо, не, тез' не отпадат. Офф. Офф.🙄😃

# 113
  • София
Ако ги върнат и двамата, е редно да върнат и кредитите на Венета.

Малко жалки бяха думите на Веси, че сме щели да видим зрителите. Какво ще видим, че другите са лоши, че се зищитиха ли? Нормална реакция. То затова не се правят стратегии сто часа по-рано, а в последния момент и да нямат време да реагират. В Сървайвър редовно се прави, отивайки към съвета и се крият да не ги види никой, че говорят. Тук се пльоснаха пред всички все едно останалите са пълни глупаци. Оставаше и да не се обединят.

# 114
Единственото, което не искаме да виждаме, си ти Веси, но Ицо и Павката явно ни мразят. Grinning

Даже не мога да го обясня. Има персонажи, които ме дразнят, но ми е интересно да ги гледаме. Веси просто ме напряга, ужасен човек, не бих си причинила да гледам още и един епизод с нейно присъствие.

# 115
  • България
Скрит текст:
Ако ги върнат и двамата, е редно да върнат и кредитите на Венета.

Малко жалки бяха думите на Веси, че сме щели да видим зрителите. Какво ще видим, че другите са лоши, че се зищитиха ли? Нормална реакция. То затова не се правят стратегии сто часа по-рано, а в последния момент и да нямат време да реагират. В Сървайвър редовно се прави, отивайки към съвета и се крият да не ги види никой, че говорят. Тук се пльоснаха пред всички все едно останалите са пълни глупаци. Оставаше и да не се обединят.

Когато почнат с този вид привички в предаването започва да ми се оформя лош привкус и мисля участниците за връзкари. Все едно цялата церемония е била празен ход от страна на продукцията и се чудят какво да правят, за да задържат даден ВИП участник. Правят го, за да не изгубят зрителите, които са фенове на някого.

# 116
Тук по-скоро се прави, като виждат, че някой е дразнител и искат да го вкарат пак, за да създадат дискомфорт на останалите и да има сеир. Както "спасиха" Анджела миналия сезон, която беше изгонена почти единодушно. А и ако съдим по коментарите, феновете на Веси сигурно са само родителите й.

# 117
Хем съм доволна, хем разочарована от епизода.
От техническа гледна точка - някой видя ли, че когато има кадри от статичните камери, долу в ляво има кръчке с муцунката на този дето говори? Това в комбинация с чернобелите кадри за ретроспекция стои доста добре.
Аз предпочитам да няма долу изброяване на гласовете. Когато сте стигне до момент, в който гласовете твърде много се разпръскват и се появяват снимки на половината участници и ми е дразнещо. В първи сезон беше така, за втори не помня, но аз предпочитам да си се говори. А и не харесвам да броя гласовете, а докато накрая ме обявят точна бройка съм си в някакво напрежение. Сама си го създавам изкуствено ама така си ми харесва.
Много се кефя като някой говори глупости или отрича да се е случила дадена ситуация да показват какво всъщност се е случило. Вики как настояваше, че има неща оф камера - Ха Ха! Моето момиче, има камери, има! Всичко се видя.
За такива номинации обаче не ми хареса сета. Предпочитам някакъв полукръг та да могат да се гледат един друг като се нареждат. Миналите години си бяха на диваните и този, който номинира, излизаше отред. Повече ми харесваше.

А сега за самите участници. Мислех след тези номинации да си направя сама за всекиго по нещо ама ме мързи така че ще наблегна на хайлайтите.
Дани, Дани, Дани... Не е мъжко. Не знам нарочно ли се правеше на ударен или наистина беше убеден в нещата, които говори. Толкова нагло лъжеше и извърташе нещата. Съвсем друго щеше да бъде да застане мъжки и да каже - да, направих го, така сметнах за добре, това е моя подход. А цялото това отричане... Направи ми ужасно впечатление. Ако бях на мястото на Жорко, на Дани никога повече не бих имала доверие.
Веси... Не знам. Има ли нужда да казвам повече. Участниците, по конкретно Кико и Азов, си казаха всичко. Единствено ще добавя, че това би цялото ще и повлияе по негативен начин ако не се е възползвала от дадения и втори шанс. Надявам се като се гледа в момента да осъзнава надменното си поведение и да се промени.
Вики не знам на кой е покемон, но е толкова лесна за манипулация. Каквото тръгнеха Веси и Дани да лъжат и тя по тях. Горкия Жорко се беше свил от срам там отпред и се чудеше какво глупости говорят съзаклятниците му.
Антонио още ли е в играта? Не съм го виждала от два епизода. Що са го задържали след като сумата време е бил контузен, че и по участия? Те водещите са повече време в къщата от него.
За другите не знам какво да кажа. Добре си постъпиха. Ставрев ми хареса. Венета малко ме подразни. Просто е твърде превъзбудена за моя вкус. Васко милия скрит там отзад като последното мекотело се поддаде на натиска на Дани... Азов обаче заби последния пирон в ковчега. Както и очаквах от него, се изказа разумно, аргоментирано и мъжки. Браво, Тошко! За Кико за сега ще си замълча, защото ми играе на двата полюса.

И за финално. Защо, защо, защо?! Толкова се зарадвах, че тия двамата така им набиха канчетата, а ги оставят в играта. Това никога не съм го харесвала като действие. Изгонен публично и унизително, но не е достатъчно. Сеира е малко, айде да го повторим. И миналата година така беше с Анджела, тази година пак. Щом са изгонени веднъж, няма как да стигнат до финал ако щете и три пъти да ги върнете.

# 118
Жорката как стоеше през цялото време и как си беше нахлупил качулката, май се надяваше да го направи невидим. Grinning Иначе успя да мине между капките той, затова е яка стратегия да се коалираш с по-дразнещи хора от теб.

# 119
Епизода и за мен щеше да бъде прекрасен, ако с финалното изречение към Вкиснатото мляко не ме бяха ужасили, че ще ми се наложи още известно време да наблюдавам това тъпо, нагло, двулично и арогантно същество.
Аман от идиотки, които не могат да осъзнаят, че хората не ги харесват за това, че са идиотки, а не защото им завиждат!

Общи условия

Активация на акаунт