Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Колкото до отпадналите:
Скрит текст:
"Отпадате, ама не съвсем". Хората са ги изгонили, не за да ги връщате пак в къщата. Биг Брадърски номерца!

Хем съм съгласна, хем не. Защото в предишните два сезона имаше игра, която дава втори шанс за участие на вече отпадналите участници от игри и гласуване. По-скоро ми прилича на "изгонването" от Игри на волята, където всеки отпаднал от елиминационна игра отиваше на пуст плаж и двама или трима играят игри, от които се определя кой наистина ще напусне предаването, както беше сезонът с Венета. Само, че тук дадоха шанс само на тях двамата да останат, а Моника? Не че ми е мъчно, че не я гледам в предаването, ама като дават втори шанс, според мен, е редно да дадат втори шанс на всеки участник, а не на някои подбрани участници, около които има драми и коалиции, или са интересни.

Аз мисля, че най-вероятно пак ще има битка или нещо подобно, за да се върне един от двамата. И сега вече мисля, че това ще е Веси, за да видим развоя на събитията с Жоро. Така и така се е смял подигравателно, като някой му е казал, че мисли, че отпада Веси..ще видим😄 който и да влезе от двамата няма да ми бъде приятен, няма да си е взел и поука и ще продължават подлите номера.

# 91
  • София
Ехааа, Жарката го оставиха по гащи. Ко ша праи ся?

Ауууу, догледах го. Язък!

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 20:38 от ketito

# 92
Топ епизод, определено. Кико и Азов ги сразиха според мен с доводи, но изказването на Кико към Веси определено ми беше топа. Грубо, но според мен всеки си го мислеше, дори и ние. 😂  Пропуснах, че Ставрев също беше с доста добри доводи и много добре им обясни как не се прави така.

Накрая преди да си тръгнат пак се възмущаваха как можели другите така да постъпиш, видиш ли ти. Не знам защо и как въобще някой може да си помисли, че като тръгне да гони друг човек и той ще стои и ще бездейства. 😂

# 93
  • София
Толкова бях доволна от вота и после ви прочетох, че не е точно такова, каквото изглежда. 😒

# 94
Толкова бях доволна от вота и после ви прочетох, че не е точно такова, каквото изглежда. 😒

За съжаление не е, но се надявам наистина скоро да си тръгне един от двамата.
Но така като гледам темпото на изгонване и връщане на участници, не се учудвам, че финалът ще е декември месец. Стискам палци финалът да е декември месец, защото с това разтягане на локуми може да гледаме финал около Нова година. SmileSmile
П. С. Радвам се, че двете предавания се дават в различни дни, за да можем да ги гледаме на спокойствие и да ги коментираме и затова предполагам, че и финалът на двете предавания ще са в различен ден, или дори в различни седмици.

# 95
Даниел ми се искаше да отпадне, но Алекса и Веси със сигурност за хвърчат.
Алекса взе да се дръвчи "защо номинираш ТОЧНО мен"? А защо не? С нещо по-специална си от другите ли, че да не номинирам ТОЧНО теб? Хахаха... Яд ме е, че не си получи отговора, който заслужаваше.

# 96
Аз нямам възможност сега да гледам и тъкмо се зарадвах на коментарите ви и...се разочаровах. Ако съм ви разбрала правилно. Confused

# 97
  • София
Даниела в различни месеци ще са. 😃
"Диви и красиви"- октомври, а Къщата на 01.12.

# 98
  • България
Имаме ли информация кой участник коя зодия е?

# 99
Имаме ли информация кой участник коя зодия е?
Кажи кой те интересува, за да го намерим.
Аз знам тези:
Георги - Козирог
Азов - Везни
Даниел - Овен
Венета - Лъв
Валерия - Дева

# 100
# 101
Ох, какъв кеф да натрият надменната физиономия на Веси, май никой толкова хубав човек не ми е ставал толкова грозен за толкова кратко време. Ужас. Че и една мозъчна клетка няма, другите лъжели, всичко щяло да се види - видя се, Веси. Видя се.

Даниел е прост, дори няма какво да го коментирам.

# 102
Нещо май си падна по Виктория. Не искаха да се разделят.

# 103
Еха, жесток епизод! Поздравления за Павката и Ицака, че втора поредна година, когато има спорна ситуация, винаги вадят кадри за доказателство. Това си изисква много допълнителна работа, но не си я спестяват. Може би все пак не бяха излишни последните епизоди, за да можем да се запознаем в пълнота с конфликтите и тази вечер да е кулминацията.
Иначе сега и да върнат някого, няма ли да му е супер тъпо, като знае, че всички го мразят. На мен би ми било много гадно и предпочитам да си изляза.
Но и тая Весела пак изкара самочувствие, накрая говореше като политик. Grinning

# 104
  • софия
Доволна съм че отпаднаха тези двамата - бяха като воденичен камък за Жорката.
Сега се надявам да му тръгне по-правилно играта.

Като фен повече на ИВ отколкото на ББ предпочитам отпадане от игра (след номинации естествено)

И се присъединявам - ако има втори шанс, да бъде за всички.
(Дали са решили втори шанс да имат тези от съветите и да отпадат от игра помежду си? Ок съм донякъде с този вариант). Кога ли ще ги "връщат" обратно в играта? - най - не харесвам модела - близо до финала.

Браво, Ставрев, Вал Heart
Дръж се, Жорка Heart

Общи условия

Активация на акаунт