Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Но определено ми е странно тази година как има както казахте по 10 подкаста след всеки епизод, първо то се изтърква да гледаш едно и също, и после тия спойлери, които идват директно от участниците...
Е то повечето реакции са на хора, които следят нещата, заедно с нас, уж без да знаят неща от кухнята. Има някакъв Фенът, отделно Анджела, Персиян, чат пат Мъци и Азов.... Аз гледам тези на Кукушев, Надкаст и Чакалкаст. Като при последния... имаме участник от настоящия сезон.  Но всички се познават, следват се, пишат си, виждат се... тайната е почти невъзможно да се опази. Стела беше раздухала веднага всичко на всички. Отделно и с тези многозначителни сторита и снимки по ИГ...човек навързва 2 и 2.

# 76
Според мен стори или снимка с някакво подмятане е едно, но все пак когато участник почти си каже, че не остава за финала, това си е чист спойлер, и за мен не е много ок в тази тема. Не знам вие как мислите.

# 77
  • София
Говоря за това където Жоро се е издал, че отпада.
А ние водим разговор преди твоя коментар, не знам защо се разпозна. Ставаше въпрос за присъствието на Ицака.

Жорката е казвал, че остава и докрай и че отпада. Въпрос на тълкование, в повечето случаи тълкувам думите в подкастите различно от това на diziler. Той го пише категорично, но Жорката определено не се е изказвал категорично, че отпада. Шансът това да се случи е огромен, все пак на финал са 4 от 18. След първия епизод беше обвинен, че се е издал, че е на финал, защото казал, че е отслабнал. 😁 Всичко са едни спекулации, които е редно да се пишат най-малкото в скрит текст.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 15:43 от Niya-

# 78
В подкаста на Йоана Петрова и Елеонор също винаги има клюки, в последния направо си разказваха в някакво софийско заведение кой с кого пристигнал, по двойки, кой с кого се бил сдобрил и т.н.

# 79
Жорката определено не се е изказвал категорично, че отпада.
Естествено, че не го е казал. И аз не съм казал това. Казах, че намекът беше такъв и аз така го разбирам (че не остава до финала). Всеки може да го разбира както си иска. Въпрос на тълкуване.
Той го пише категорично
Напротив. Прочети пак какво съм написал (коментар #70, не е редактиран). И оценките после Wink

# 80
Всички "спойлери" до момента са спекулации, реално и миналата година нямаше нищо, което категорично да потвърждава, че Кумбата печели, но всички го възприехме като истина и така и се оказа.
В спойлерната тема се сърдят като пишем спекулации - и с право, защото сигурно едва 10% от тях се оказват истина.
Ако спрат съвсем да се показват с участници и да отговарят на въпроси или правят съдържание, ще убият хайпа за предаването. А дори това ровене за спойлери генерира интерес. Така че не виждам защо трябва да се спира Чакалкаст или дори участието на Георги там.

В "другото предаване" продуцентът редовно и директно си избомбва следващите епизоди, но въпреки това интересът не е отслабнал.

Реално шансът Георги да не остане до финал е много по-голям от това да остане до края чисто математически, а тук няма предимства като в Игри на волята, по които можем да съдим, че остава дълго. Затова, ако ще и в прав текст да каже "Отпадам десети", ще реша, че блъфира и ще продължа да гледам.

# 81
Тази миска е много дразнеща. От жените "аз винаги съм обградена от мъже, защото жените ми завиждат". Доообре, ами може би, ако самочувствието ѝ спадне доооста и слезе на земята, евентуално ще си проведе един нормален разговор с друга жена, ще спре да злослови и третото ще си го спестя, защото няма все още информация, ама да разбере, че не е нещо невероятно. 🥱
(Гледах 6-ти епизод, че явно съм го пропуснала 😁)

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 16:53 от Alucard

# 82
А, в другото предаване Мишето директно си разказва какво ще става, хахаха. Спойлерната тема не я чета, засега.
Говоря за това където Жоро се е издал, че отпада.
Все някой по някое време отпада, всички отпадат. Но като каже например "до момента, до който оставам в предаването", за мен не значава, че не остава до финала. Не знам дали беше във връзка с това, че е отслабнал с не знам си колко кг .. или друго. Не ми се връща пак подкаста да слушам тази скороговорка. Конкретно нищо не е казал. Просто аз така си го тълкувам. Друг да си го тълкува по друг начин.

EП.8

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 19:05 от diziler

# 83
Епизодът е страхотен, но виждам, че никой не е писал, затова ще сложа всичко в скрит текст

Коментар за епизода:
Скрит текст:
Случи се точно обратното на това, което очаквах. Страхотна реакция на контракоалицията, Валерия ме изкефи с изказвания, а Азов просто смаза с вота си. Добра игра и на Венета, чиито два допълнителни гласа реално спасиха Кико.
Радвам се, че Весела и Даниел отпаднаха, така ще им спадне самочувствието на "тарторите", макар че и тримата останали са ми симпатични (Георги, Виктория и Коцето). До последно се надявах да отпадат наистина, но наистина логически не си обяснявах взаимоотношенията към днешна гледна точка. Твърде хубаво беше, за да е истина... но поне ще видим Веска колко още може да измутрее.

# 84
Ура! Най-накрая имаме епизод, в който имаме гласуване и изгонване на
Скрит текст:
двама участници.
Радвам се, че изгониха
Скрит текст:
Даниел и Веси. Но се оказа, че изгонените от гласуването остават в предаването. Може би ще живеят другаде и ще има втори шанс да се върнат в предаването.
Имената на изгонените са в скрит текст и информация, свързана с тях, защото може още някои от вас още да гледа епизода и да не ви развалям интереса към епизода. Честно, радвам се, че тези двама участници ги изгониха, особено единият,
Скрит текст:
който като някаква цветарка ходеше от един участник на друг участник, с цел да разбере за кого ще гласува даден участник и да го убеди да влезе в коалицията му, и да гласува за човека, който иска Даниел.
Дано следващата елиминация с гласове излезе и
Скрит текст:
Георги, който е другият със схемите и коалициите, макар, че се видя в този епизод, че хората, които бъдат изгонени от гласуване, може би ще получат втори шанс за участие в предаването.

# 85
И на мен ми хареса този епизод. В първите два сезона нямаше такова разделение и нападки на толкова ранен етап.

Антонио на участие отишъл, нашият... Няма ли изолация, без телефони, социални мрежи, без новини от външния свят? ВИП брадърски номера... Сакън да не изпусне хонорара от някое участие. Но номинацията му ми хареса.

Коалицията КЗС ме накефи, а Кико вярно гледа като психопат. И на мен ми харесва неговият тембър. Някой по-рано днес написа, че харесва гласа му. Супер е за озвучаване...  (например за Войс овър за "Диви и красиви" сезон 2, хахаха)

В началото на епизода  изключително ме подразниха сцените с поредното просене за цигари! Няма по-противно нещо за зрителите, тъпо, изтъркано ... нас какво ни вълнуват техните цигари? Това просене пред камерите защо продължавате да го излъчвате, нали уж дадохте заявка, че в този сезон няма да го правите? В първите два сезона се акцентираше предимно на това молене пред камерите за цигари, сега пак същото. Мега досадно, честно!

Венета започна да ми се издига в очите!

Колкото до отпадналите:
Скрит текст:
"Отпадате, ама не съвсем". Хората са ги изгонили, не за да ги връщате пак в къщата. Биг Брадърски номерца!

# 86
Евала на Азов, Кико и Венета. Много човечна постъпка от нейна страна, много умно си изигра картите. Определено има нова бонус точка в тефтерчето ми😁 Кико беше изключително директен. Валерия също много приятно ме изненада с мнението си. Не мога да повярвам какво гледах и как е възможно Даниел, Веси и Вики да са такива долни лъжци. Даниел - гузен, не изслушва, прекъсва, има отговор за всичко, дървен философ. Той не бил двуличен, ама ако бил друличен-не бил такъв в живота😂😂😂😂пълен смях. Валерия му подава ръка, а  той вика: "Fuck off, Валерия"... Но пък се израдвах, че когато Веси се сбогуваше с другите Валерия си се завъртя и излезе😁Веси и тя пълен потрес, изнервя обстановката, не признава мнение по-различно от нейното, само физиономии и т.н.. Вики и тя нервна, да не би Дон Жуан да си тръгне и да няма кой да я гушка🤣 Не ми хареса номинацията на Васето, особено след като показаха как Дани му казва за кой да гласува. Личеше си, че се чуди какво да каже. Наиграха се в собствената си игра, още по-хубаво е, че от продукцията показват точните разговори, за да изглеждат още по-нелепо. Жорката мина между капките, както и Виктория.  Поне той се държа достойно на номинациите, Вики също изнервяше на макс. Тамън се израдвах от щастливия край, тръгнах да пиша тук, викам чакай да догледам... И Павката и Ицака ме сразиха...как остават и защо....... Дано не е за дълго. Като цяло не заслужават да останат в къщата, нали затова се правят тези номинации? Защо тогава Венета си хаби кредитите?

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 20:53 от username26-just a girl

# 87
Валерия и мен ме накефи с разсъжденията си тук, браво.

Препоръка към продукцията: може да изписвате в единия ъгъл по време на номинациите кой колко гласа получава и те да стоят през цялото време, да виждаме как се натрупват гласове за определени хора. В други риалитита го правят и не е лошо. Може и долу като лента, малка снимка на дадения номиниран и бройката гласове за него, да стои за зрителите.

# 88

Колкото до отпадналите:
Скрит текст:
"Отпадате, ама не съвсем". Хората са ги изгонили, не за да ги връщате пак в къщата. Биг Брадърски номерца!

Хем съм съгласна, хем не. Защото в предишните два сезона имаше игра, която дава втори шанс за участие на вече отпадналите участници от игри и гласуване. По-скоро ми прилича на "изгонването" от Игри на волята, където всеки отпаднал от елиминационна игра отиваше на пуст плаж и двама или трима играят игри, от които се определя кой наистина ще напусне предаването, както беше сезонът с Венета. Само, че тук дадоха шанс само на тях двамата да останат, а Моника? Не че ми е мъчно, че не я гледам в предаването, ама като дават втори шанс, според мен, е редно да дадат втори шанс на всеки участник, а не на някои подбрани участници, около които има драми и коалиции, или са интересни.

# 89
Скривам текста, че може още някой да не е гледал, да не му развалим рахата.
Скрит текст:
И аз това щях да кажа. Ако дават такъв шанс за оставане, да го дават на всички. Та който успее да се пребори да се върне обратно, окей. Ама избирателно да ми посочват кои двама се връщат... точно Биг Брадърски изпълнения. Ми хората са гласували за тях, не за да се връщат. Следващите двама, които отпаднат едва ли ще имат този шанс.

Общи условия

Активация на акаунт