Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Последно, ако гледаме активноста на темите между тази и темата на ДиК, се потвърждава тезата че превръщането нс шоуто в “Къщата на Волята” или “Замъка на шахматистите” предизвиква спад в интереса, ще видим по-нататък какво ще стане
Хващам се за това, защото снощи мислих по въпроса. Много са факторите: ДиК е ново предаване, зад него стои Неделчо, който се радва на вярна аудитория покрай Надкаст и ИВ, води се любовно предаване, макар че точно в експлицитните такива любов няма. Лично аз го зарязах, непоносимо ми е.

Наваксвам с пропуснатите епизоди тук. Много са комични новата power couple Жорко и Веска. Човек като гледа какви напъни са, би си казал, че става дума за многомилионна награда. Вкиснатото мисловно мляко явно е твърдо решена да докаже, че миските могат да разсъждават, че и да са masterminds.

Възползвах се от всички 9 опции за нехаресвани в анкетата, даже не ми стигнаха: Антонио, Венета, Весела, Виктория, Георги, Даниел, Янков, Мария, Цонев. Бих добавила Васил, има нещо съмнително у него, което все още не мога да определя. Учудващо Алекса, Валерия и Ставрев не предизвикват никакви негативни емоции у мен за момента.

Малкото чикибойче Спасчо е награда от продукцията - колкото по себе си е, толкова повече Стрина иска да си избоде очите.

# 31
В ДиК поне в момента се случват повече и по-разнообразни неща и затова повече се коментира. В Къщата имаше поне 2-3 епизода с почти идентично съдържание.

# 32
Радвам се, че в тази тема никой не коментира дължината на цитатите. 😊

# 33
На косъм бях, наистина е неприятно за употреба. Аз пък се радвам, че коментираш по темата. 😂

# 34
Честно казано в другия формат ДиК има раздвижване. Тук ми прилошава като си представя час и половина съвет. Дано поне днес има изгонен.

# 35
IriS`, като цяло мненията ни съвпадат за участниците. Аз в моя списък с недолюбвани махам Венета и Вики, и слагам Валерия. 🙂

# 36
2- Цецо Ставрев- За пръв път го виждам, все още нямам изградено мнение за него. Но е доста симпатично момче.
Е "Сървайвър" не си ли гледала?
6-Жоро Янев- О, ЧУДО! За пръв път го виждам това момче.
Е "Игри на волята" не си ли гледала?
17- Спас - Нямам изградено мнение все още.
Е "Maximal Revenge" не си ли гледала?

# 37
О, чудо, не всеки гледа всичко. Нито един сезон на ИВ не съм гледала, за полюциите на Гуспата да не говорим.

Alucard, Венета може и да ми излезе от негативния списък, заради пеенето влезе там. Вики - мяукащо неумно девойче, с нищо не ме грабва засега.

# 38
Възползвах се от всички 9 опции за нехаресвани в анкетата, даже не ми стигнаха:
Някои слагат по 1, 2, 3 опции... в случая си знаех, че поне половината хора са недолюбвани и реших да сложа 50% от участниците да бъдат опция. Можеше и повече Grinning
Напълно се съгласявам с цялото ти мнение. А Спасчо беше пробутан от Иван Христов, пръв приятел на Павел и Ицака. Не е минал през кастинги.
Абсолютно си е прав, че е известен изпълнител. Има хубави песни, харесва ми как пее.
Предполагам, че се шегуваш. Известен е само сред чалга феновете, може би. Предполагам, че си почитателка на попфолка?

Понеже не казваш от кой пол си, на аватара ти не пише, никнейма ти не го подсказва... може да си направиш видим пола (в настройките) и под аватара ти ще пише мъж или жена. От моя ник също не става ясно, затова го направих да се вижда "мъж" под картинката. В дългия ти коментар веднъж написа нещо за себе си в женски род и по това съдя, че си жена.
Аз гледам да оставям в цитата само конкретно изречение, на което отговарям.

# 39
"Тя се чувстваше сигурна. Аз обичам да давам на жените сигурност със сигурност."
"Въобще не е типичният тип, на който се спирам"
Продукцията, моля не взимайте синхрони от махмурлии. 😁

# 40
Циганите изключително много вярват в Бог, напълно разбирам защо му беше такава реакцията в ситуацията с Моника......
Да не обобщаваме.
Скрит текст:
Циганите в София и предимно Западна България са повечето протестанти (евангелисти).  Циганите в Пловдивските ромски махали, в Сливенските, в Добричките и т.н. си вярват в Аллах. Те са си и с мюсюлмански, най-вече арабски имена.  Във Факултета и Филиповци ромите масово се казват Васко и Асен, ама в Столипиново, Шекер Махала, Хаджи Хасан махала, в сливенската "Надежда", в пазарджишката "Ябълките" и т.н. си се казват Ахмед, Реджеб, Али, Ибрахим, Мохамед, Рамазан и т.н., все арабски имена (доста ползвани и в Турция), при националното преброяване, което се прави на всеки 10 години, се самоопределят не като роми, а като турци. Тези в християнските ромски махали.. се самоопределят в голяма степен и като българи и това изкривява общата картина. По мое мнение ромите у нас са над милион, а не под 500k, но... това е друга тема.
Антонио е симпатичен, млад, прав, висок, хубав... но дотук. Не може да натрапва маанетата си на всички. От 18 души едва ли повечето хора харесват чалгата. Плюс това че е пълно с оператори и всякакви хора от екипа, това виене по цял ден може да побърка човек. Не си е в махалата, да си пее сред аверите, трябва малко да се съобразява. За общата му култура да не говорим. Видяхме в една от игрите. А и по изказа му можем да си правим изводи.

# 41
Чак сега разбрах, че може да си гласувам както душа иска. Е, наредих ги с най-дразнещата Весела. Викито много ме подразни като настояваше Мария да си промени мнението. Разбирам, че им беше стратегически важно да я придърпат към тяхната коалиция и най-вече да върнат Цецо в правата вяра, но манипулации не се правят с бухалка в ръката.

# 42
"Тя се чувстваше сигурна. Аз обичам да давам на жените сигурност със сигурност."
"Въобще не е типичният тип, на който се спирам"
Продукцията, моля не взимайте синхрони от махмурлии. 😁
Точно тези две реплики ме впечатлиха силно. Разбрах защо е ДаниХаХа и защо с Вики имат допирни точки.

Гласът на Кико е много приятен за слушане, не ми напомня на Ицака обаче, каквото сравнение направи username26 по-рано.

Видях и чух Антонио за пръв път в предаването. Разбирам защо пее, като не го прави, няма никакъв шанс да направи впечатление на някого.

Относно религиозния аргумент - като атеист никак не разбирам в детайли, признавам, че нямам и любопитството да задълбавам, но все ми се струва, че не би следвало в която и да е религия, а и в нормалните човешки отношения, да е прието да заплашваш инакомислещия с чупене на зъби и то с гръб към него. А още по-грозното е да оправдаваш гнева си с вярата в "Бог".

# 43
Видях и чух Антонио за пръв път в предаването. Разбирам защо пее, като не го прави, няма никакъв шанс да направи впечатление на някого.
Има логика. Ако няма с какво друго да блесне... поне да е къдренето на маанета. Та чалгари като Янков да се зарадват.  И аз чух и видях за първи път Антонио в това предаване, както и всички коментиращи тук в темата, както и коментиращите в YouTube под клиповете на "Къщата". Така че... колко е "известен" може доста да се поспори. Без да слушам този жанр "музика" мога да посоча десетина имена на попфолк певци. Но за Антонио не бях чувал. А той се изцепи "няма човек в България, който да не знае песните ми", хахаха Wink Пичага!

# 44
В ДиК поне в момента се случват повече и по-разнообразни неща и затова повече се коментира. В Къщата имаше поне 2-3 епизода с почти идентично съдържание.

Абсолютно сте прав/а, за това трябва повече шоу да се прави,  Кико и Венета се мъчат, но изглежда кринджаво според мен, за това Янков ми е фаворит, на него му се отдава според мен

Като каза за Весито, по цян ден е при инфлуенсърите, ама идва да с*ре тук ххххаааххааха , тва мисля че беше мн добро 🤣

Общи условия

Активация на акаунт