Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Участие в риалити формат е като всичко в тоя живот - възможност, пък ти дали ще се възползваш от нея и ще успееш да монетизираш, зависи от личните качества, а и не само...Може в живота си да срещнеш 100 човека и 101 да ти е полезен контакт, който да ти донесе успех. Конкретно за хората, които участват, това представяне изобщо не е без значение. Средно един епизод на Къщата има 500к гледания. Минимум половин милион хора да разберат, че съществуваш, изобщо не е малко. На мен Кумбата ми излиза постоянно в реклами, откакто участва, а нито го следвам някъде, нито е в сферата на интересите ми.
Относно това какво човек иска да гледа, ясно е, че е субективно и много индивидуално, но аз не искам да печелят кибици, още повече занимаващи се с неща, които не одобрявам да се промотират.

# 136
  • Paris
На мен ми хареса много Коцето в този епизод. Изкефи ме и че Весела и Дани ще останат още време. Представете си колко щеше да е яко да беше останал Кико с Веси на едно място 😀 Жалко. Тъпо единствено, че Венета си даде гласовете, а те не изхвърчаха, но в край на сметка това са си рисковете на играта. Относно Веси, която в началото бях харесала много имам усещането, че тя и навън няма престава как да се държи в група. От реакцията и вчера си пролича, че не работи по себе си. Тя можеше да използва тази ситуация изключително добре в нейна полза. Да се извини, да се опита да разбере с какво е провокирала тази реакция в хората и да работи по себе си. Тя си живее в нейния си балон, че жените не я харесват и така и се получава. Дори ми се струва, че ако не беше в коалиция с Вики и Вики нямаше да я харесва. На номинациите се държеше нагло, отговаряше сопнато и не се вслушваше в никого. Определено и мен ме отблъсна и мен с поведението си и реакциите си.
Кико също. Гледаше много злобно. Ами добре, хората са решили да те номинират, никой не ти е длъжен с нищо защо трябва така да агресираш? Ужас. Кажи благодаря, защити се и толкова.

# 137
  • София
И аз не виждам нищо интересно в Янков, момчето от крайния квартал, промотиращо пороци - хазарт и просене на цигари по цял ден. Правилно се закачиха към другата група и дотам.

Сериалите са ми най-тъпите мисии във всеки един формат. Хората искат да гледат истински взаимоотношения, а не "стейджнати", в случая може да им повлияе добре да се сплотят малко.

Жалко, че не са ни дали кадри от пиянството на Кико, всички пият, щом Мария го казва и той се извини и призна грешка, явно е имало нещо прекалено.

# 138
В напиването на Кико може да не е имало нещо чак толкова прекалено. Просто може би той е склонен да търси и намира и у себе си грешки. И е склонен да си признава такива. За разлика от разни, за които проблема винаги е в другите.

Може да е бил по-близо до Мария, затова да и се е "набил в очите".

# 139
  • София
То ако беше нещо чак толкова фрапиращо и други щяха да го номинират или да ни покажат. И все пак той не ми изглежда като човек, който да търси толкова грешката в себе си, така че предполагам, че все нещо е имало. Съжалявам, че не са ни показали, за да можем и ние да си направим извод. Тази номинация остана без видео, а останалите интересни имаха.

# 140
Той доста псува и е циничен, така че може просто да не е имало как да го излъчат, или да е трябвало много да цензурират.

# 141
Кико ми е противен от началото и явно така ще си остане. Груб, циничен, нагъл, лигав, агресивен, изглежда занемарен и даже нечистоплътен. Гледал лошо, щото ще го номинират, можел да бъде много зъл по собствено признание, целта на живота му е да стане известен... Простееше и при номинацията на Весела, не знам защо му се възхищаваха.
Янков, Антонио са забавни само помежду си, на мен - хич. Хаха, всъщност номинацията на Антонио искрено ме разсмя, толкова пък да не си в час!
Дани и Весела разбирам с неадекватните реакции - толкова шепоти, схеми, самочувствие на победители и накрая тотален крах. И сигурно е много дразнещо, че Георги излезе сух. Не ми харесва идеята за връщане.
Венета не пропусна да напомни на Кико, че го е спасила.
Не знам каква е идеята да ги лишават от храна и цигари, освен да изкарат на показ най-низки прояви, което е гадно.

# 142
Изгледах отново разговора между Мария и Вики във фитнеса - еп. 7,  около 1:14:50 Мария казва, че Кико пред нея само си изкарвал пиянството  /каквото и да значи това/ - говорел глупости и само се карали. Кико не я кефел, защото имал тежко пиянство /каквото и да разбира тя под "тежко пиянство"/.
Т.е. едва ли е имало някакви физически изпълнения. Карали се. Сигурно наистина не е имало нищо интересно в караниците им, затова не са го излъчили.

# 143
От предния сезон на Къщата на инфлуенсърите имаше много големи пробиви при Кумбата и Ивка, които в момента само от чешмата не текат. Анджела и Гош също са доста по-популярни. Всичко е както сам си го направиш, но със сигурност това участие може да е огромен трамплин, най-малкото защото попадаш в полезрението на нова аудитория.

# 144
Кико ми е противен от началото и явно така ще си остане. Груб, циничен, нагъл, лигав, агресивен, изглежда занемарен и даже нечистоплътен. Гледал лошо, щото ще го номинират, можел да бъде много зъл по собствено признание, целта на живота му е да стане известен... Простееше и при номинацията на Весела, не знам защо му се възхищаваха.
Янков, Антонио са забавни само помежду си, на мен - хич. Хаха, всъщност номинацията на Антонио искрено ме разсмя, толкова пък да не си в час!
Дани и Весела разбирам с неадекватните реакции - толкова шепоти, схеми, самочувствие на победители и накрая тотален крах. И сигурно е много дразнещо, че Георги излезе сух. Не ми харесва идеята за връщане.
Венета не пропусна да напомни на Кико, че го е спасила.
Не знам каква е идеята да ги лишават от храна и цигари, освен да изкарат на показ най-низки прояви, което е гадно.
Подкрепям. И този Кико хич не е на център. Лъха някаква агресия от погледа му.

# 145
От предния сезон на Къщата на инфлуенсърите имаше много големи пробиви при Кумбата и Ивка, които в момента само от чешмата не текат. Анджела и Гош също са доста по-популярни. Всичко е както сам си го направиш, но със сигурност това участие може да е огромен трамплин, най-малкото защото попадаш в полезрението на нова аудитория.

Съгласен съм с вас, именно за това казвам че това е добър шанс да покажат истинските си характери, права сте че е трамплин, за това казвам че който е естествен хората го оценяват, за това е Кумбата “вайръл” не Дидо или Томас (лол)

@Meddyy казвате че Янков нищо не прави, но въпроса е другите какво правят 😂  И защо трябва да има някаква игра или стратегия въобще, нещо не мога да го схвана, ако си интересен си интересен, ако не , не

Може и аз да съм в грешка, но с тази тяхната “игра” не будят интерес в зрителите мисля че или ако будят е като новините- с лошо 😂  има такава теория че лошото повече се помни и за това повечето от новините са гадни, колко е вярно не знам

# 146
Голяма защита на Янков, вуйчо. 😃

# 147
Не, че не сме го знаели, но
Скрит текст:
Весела се завръща, напред в предаването щяло да се разбере какво става с приятеля ѝ

# 148
И тук ще се включа. Макар, че за мен този сезон е най-слабият (дотук) от трите, въпреки че е най-изпипан откъм монтаж и игри.
Не помня някой риалити герой да ми е бил толкова противен, колкото е тази Весела. Ужасно антипатично същество. Надуто и без пълнеж нито интелектуален , нито емоционален. Кико добре ѝ го каза.
В началото, когато разбрах , че Жоро е зарязал Фейгин заради нея се ядосах, обаче си мисля, че Георги е типичният нарцис. Не беше за Сашето и се радвам, че се е отървала.
Скрит текст:
Веска в момента е качила сторита, в които отговаря на въпроси. Всички деликатно написани от 4-та ѝ фенове. Превъртах повечето , трудно я слушам. Все пак в едно от тях се издава, че ще очакваме нещо , заради което ще се раздели с приятеля си ( или поне аз така го изтълкувах, че въпросът е свързан с него). На мен ми призля, защото ще се налага още време да я гледаме. Добре, че има опция за превъртане...
Жоро е другото дъно седя, мълча като бит гъз. На такъв "мъж" никоя жена не може да разчита да я защити. Подобно на това, което направи с Фейгин в ИВ. Браво , Жорка, гоУЕм си! Виктория поне се опита да защити Даниел, нищо че се оплете..От всички в тази жалка коалиция смятам, че Коцето е най-големият мъж. Нищо, че както каза е гей.
Даниел се о..ра...Ама каквото сам човек си направи. Иначе не ми е толкова противен , просто смятам, че глупавичко постъпи.
Най-много ми харесаха Ставрев , Азов и за моя голяма изненада Венета. Ставрев си е научил урока и знае как се играе стратегически. Нещо, което и големият играч Жорко трябваше. Дано да не го гледам в Ол Старс ИВ, че и той ми стана много противен..А и както е тръгнал и от там с приятелка ще излезе.
Валерия и Янков са ми симпатични. Дано им се получи връзката и извън къщата. Някак един за друг са си.

# 149
  • София
Янков също играе игра и не е естествен, постоянно са фалшиви с Валерия и уж чувствата им, правят разни сцени за пред камерите. Смятат, че това е интересно и затова го правят. Е, за някои хора е интересно, за други - не.

Може и да станат после вайръл, то щом хора като Ивка стават. Масово гледат и на Кумбата залаганията и си съсипва животите. Не знам даже как може да се дават като стойностни примери. Голяма работа, че са били естествени, което определено не важи за Ивка дори, като са вредни за обществото.

Общи условия

Активация на акаунт