Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Кукушев е без брада! 😲🙈🙊😂 Хора, пишете ги тези неща - все едно гледам друг човек. 😃😁

# 256
Изгледах последните няколко епизода наведнъж. Това с наговарянията и коалициите е още по-досадно и натоварващо, когато ги гледаш един след друг епизодите.

Епизодът с номинациите беше много добър и се о*раха баш накрая с връщането на двамата, които най-много показаха, че мястото им не е там.

Тик ток войните нямам нерви да ги следя, а и не ме вълнуват. Интересно ми е какво става вътре в къщата - извън нея 80% от тези индивиди не ги бях и чувала дори, очевидно съдържанието, което правят навън, не е това, което би ме развълнувало.

И като заключение - очаквам да спечели Антонио, защото другите просто ще забравят в даден момент, че той е вътре и никой няма да гласува за него...

# 257
Не го казваме това за Кукушев, защото ще предизвика повече коментари от Къщата.
Абе, може да е имала нещо с Кумбата в някакъв момент и затова да не е ок.
А в подкаста на живо, Ицака направи коментар към Ивка, че е имала някакви такива отношения с Кумбата след техния сезон, но аз това съм го пропуснала.

# 258
Подкаста с Чолето е много досаден. Изгледах 15 мин. и нямам нерви за повече. Лигавят се с някаква жена, ядат пица, мляскат... гледат епизода и обсъждат.  Скука.
Веси ми прилича на тази актриса:

А, мина̀ла е покрай Берен Саат. Може само да си мечтае.
Кукушев е без брада! 😲🙈🙊😂 Хора, пишете ги тези неща - все едно гледам друг човек. 😃😁
Е още по обяд видяхме. Подмладил се е с десетина години.

# 259
  • София
Веси грам не я харесвам, но е по- хубава от жената на снимката според мен, която нямам идея коя е.

На Туджаров имам чувството, че му е много слаб ангела или добре го играе. Но Валерия си е го е поставила автоматично в приятелската  зона. Много по- лесно ми е да повярвам, че е имала нещо с Кумбата, отколкото с Туджаров. Тя си каза по какви си пада.

# 260
Аз не мога да повярвам, че може да хареса Янков. Може и да е мил, ама е много прост. Кукушев също ръси простотийка, ама някак интелигентно. 😁

# 261
  • София
Точно неин тип. Grinning

Аз чисто визуално не ги възприемам. Тя е готина мадама, той е малко смотан. Ама по простотия си пасват.

# 262
Дали ще има някакво състезание между Даниел и Веси, та който го спечели, да се върне в Къщата. Т.е. само един от тях. Доста нечестно ще е да върнат подбрани двама участници, които хората вътре са решили да изгонят. Другите едва ли ще имат шанса да се връщат така...  Ако всички ще минават през т.нар. Тъмница, защо Моника не мина? Кредитите на Венета няма ли да върнат? Тя си ги изхаби, за да изгони Данаил и Весето. А те ги връщат...
жената на снимката според мен, която нямам идея коя е.
Beren Saat

# 263
Вени Ев, аз нямах предвид, че е обвързана, а предишна връзка.

нещо такова си представих, че той или тя са имали отношения с близък до другия човек. Може и да съм далеч от истината. 😁
Кумбата е първа дружка с Янков. Би трябвало да познава и останалите му приятели. Познава и Валерия. И така говореше все едно е единствения им общ познат. Туджаров беше този, който добави, че сигурно имат и други общи познати, освен Кумбата. Но не беше като нещо конкретно, което му е известно, а просто защото "светът е малък".
Но пък Янков беше казал веднъж, че нямало да е зле с Валерия да се бяха срещнали по-рано. Тогава приех, че има предвид, че нямаше да е зле с нея да се беше опитал да създаде семейство. А може да е имал предвид точно нечия предна връзка, която е пречка между тях да възникне такава.

Абе, може да е имала нещо с Кумбата в някакъв момент и затова да не е ок.
Не вярвам Валерия да е имала нещо с Кумбата. В Надкаст коментираха кой коя харесвал най-много и Кумбата каза "това русото пате" и Алекса. А понякога като говореше за Валерия все едно не се сещаше за името и. Коментираше равнодушно и евентуални чувства, които може да са се породили между Валерия и Янков.

Туджаров също не мисля, че е имал връзка с Валерия. Неделчо реагира с досада, когато Туджаров каза, че за него Валерия е най-красивата вътре. Ако приятеля му имаше връзка с нея, според мен не би реагирал с такова пренебрежение към обожаваната от него.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 23:57 от Вени Ев

# 264
На мен Валерия и Янков ми изглежда да се държат като братовчеди. Мисля, че просто са на един акъл и това ги сближи, а не друг тип привличане.
Не че изключвам ако се напият в даден момент да прекрачат границата физически, но не ги виждам в романтични взаимоотношения.

# 265
  • България
Мега тъп епизод, съжалявам че си употребих времето и интернета, за да го превъртам. Превъртях всички сцени с Даниел и Весела, с Валерия и Янков, и едното нищо остана. Конкурсът за тен трябваше да бъде спечелен от Венета - дойде си прозрачна. Всички останали имат природно повече тен от нея. Принцеса Вики и принцеса Валерия грам не се бяха постарали.

# 266
В подкаста си Йоана и Елеонор разказваха, че са били в едно заведение в София с участници от Къщата и Валерия и Янков били пристигнали заедно. Не знам дали като двойка обаче.
Допълвам се: Иначе в случай, че Валерия е имала само сексуални отношения с Кумбата, а не връзка и любов, не виждам защо да се обяснява по подкасти, аз също бих се правила на ударена.

# 267
  • софия
Ама Туджаров по дифолт си е във френд зоната според мен. Особено с покемоните си. Не ме разбирайте погрешно, аз съм му заклет фен, ама  хич не го виждам по "тънката част". Confused
Дай му на него една раница и сам  по чукарите на света да се наслаждава....

Е, Кумбата нали с Ивка щели бира да правят, "ПИвка", ако правилно чух. Grinning
За Кумбата им е "връзката" вярно, че ние вече знаем, но вътре двамата  не са го коментирали.
И какъв фактор е това, че да им попречи  на Янков и Валерия да се залюбят любовно Grinning? Демек - ако това отвън го нямаше, вътре можеше и да стане нещо между тях, така ли?

Жорката е сдухан и е в летаргия. ,Участие почти колкото и на Антонио Grinning , две реплики днес - "няма да ядем протеинови неща".

Малко скучен епизод.

# 268
  • България
В подкаста си Йоана и Елеонор разказваха, че са били в едно заведение в София с участници от Къщата и Валерия и Янков били пристигнали заедно. Не знам дали като двойка обаче.
Допълвам се: Иначе в случай, че Валерия е имала само сексуални отношения с Кумбата, а не връзка и любов, не виждам защо да се обяснява по подкасти, аз също бих се правила на ударена.

Той Кумбата, защото е мозъчен капацитет и много готЕн, че да се хвалиш с подобна бройка. Повечето мъже в Къщата са по-готини от него. Такива бездушни спортисти като Кумбата, тотал щета. Гледах го как се опитва да сглобява мисъл в Надкаст и след пет минути го изключих.

# 269
Много тъп епизод - целия го превъртях. Мерси, че споменахте най-важното.

Струва ми се, че Валерия и Янков искат да ги дават повече. Затова фейкват любовни взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт