Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Бившата на Янков след раздялата с Янков ли се е сприятелила с Валерия? Защото ако е преди това, логично е и Янков да е познавал Валерия преди формата. А и Кумбата, и Валерия или Янков казаха, че не са се познавали от преди.

# 286
Мале, тази Вал как дълбоко се е замесила с гангстерите от Дружба.

# 287
Защо, какво е станало?

# 288
Шегувам се, нали Кумбата и Янков са от Дружба. И Кумбата много обича да разказва истории от там, беше застъпено и във визитката му. Simple Smile

# 289
Аааа, хахах, да. Ох, не знам ама всеки път ми иде да кажа, че са от Люлин, така съм го запомнила и се зачудих каква Дружба. Grinning

# 290
Кумбата е от Дружба, Янков е от Младост. Не че има чак такова значение де.

Иначе и на мен ми липсват лайфовете на Павел и Ицака, но се вижда колко труд са хвърлили лятото по това и е нормално да искат да им е по-спокойно сега. Въпреки това пускат подкасти, което е окей все пак. Дано тази година им се окаже по-силна от предната. И да има слаби епизоди, се вижда, че хвърлят много сърце в това.

# 291
  • София
Доста безинтересен епизод.

Антонио пак го няма, за какво изобщо е взет?

Логична победа за Мария, но много странен избор от нейна страна. Сигурно и тя не знае за какво избра Янков. Ако беше друг формат, щях да заподозра, че има продуцентска намеса. Да са и подшушнали да избере Янков, за да може след това бунтарката Валерия да се набута в джакузито. Един похват взаимстван от Ергена сезон 2 с Валерия и сезон 3 с Надежда. Как ергенките в името на любовта нарушават правилата.
Хубаво, ама вече се изтърка!

Браво на Дани, че даде кураж на Веси, която много лесно се предаде. Викито и тя същата. Доста слаби ментално жени. Личи им как разчитат само на външния си вид и да има кой да ги дундурка. Никаква борбеност.
Стана ми неприятно, като гледах как Дани нагло лъжеше за цигарите. Можеше и наказание да отнесат. Ама са случили на хора... Иначе ми беше смешно как обвиняваха другите (Веси основно), че не знаели как се играе играта. Кой е в тъмницата обаче? Няма смисъл да се отговаря...

# 292
Причиних си да гледам подкаста с Антонио.  Каза, че той през цялото време си е мислел, че той е в центъра на събитията, а по това, което е видял после... почти не са го давали и само давали някакви коалиции? Той сериозно ли си е мислел, че той е звездата в къщата?
И другото важно, което каза: на големия финал в Арена София Антонио щял да има 30 минутен концерт..  WTF? Водещите ни спестиха тази подробност, добре, че Антонио го каза, да знам, да НЕ ходя на този финал

# 293
Че ще има концерт, в някой подкаст го бяха казали. Цяло шоу ще е като новогодишна програма сигурно Sweat Smile
И на мен не ми харесва идеята и не знам как ще го издържа на запис. Сигурно ще превъртя половината, че и отгоре, за да видя кой ще спечели. Едва ли ще го гледам лайф ако изобщо го излъчват на живот в Youtube.
Финала с кутията с пари според мен си стана традиция и си ми харесваше. Разбирам, че е трудно и уморително за снимане, но организирането на над час и нещо спектакъл едва ли е по-лесно или пък по-евтино.
Разбирам и желанието публиката да гласува за победителя ама ми се вижда безсмислено. Ако на финала са Дани или Веси например, някакви индивиди дето не се харесат от публиката, според ще бъде по унизително и неприятно за тях отколкото ако просто си е на запис. Другото, което ме притеснява е, че ако примерно Васето е на финал армията му от малчугани ще наспами яко независимо от неговото представяне в Къщата, а хора като Венета примерни дето не са толкова популярни, просто няма да имат шанс. А ако го направят гласуване с СМС, тотално ще се откажа от тях.
Между другото споменавайки това, направих справка в Инстаграм. С най-много последователи са Васето и Дани. Дани е по насочен към по-големи, но си спечели доста негативи от предаването така че не мисля, че той има някакъв шанс при гласуване от публиката.

# 294
Водещият на въпросния подкаст личи е някаква нежна душица (по жестовете и маниерите), не крие, че му е фен на Антонио, знае имената на всякакви чалга певци, въобще... навлязъл е в средите.  Антонио пак: аз, аз, аз, аз ,аз... "Последния ми тотален хит е с Емануела", кой, по дяволите е чувал за теб, камо ли за "тоталните" ти хитове, за които никой не знае? Добре, че е Къщата на инфлуенсърите, да чуем кой е Антонио.

Пак 10 минути се въртя темата "не съм гей" и "аз съм мъжко момче".
После подхвана темата за откриването на Олимпиадата, подигравка с Бог, сатанистки сцени и внушения и т.н., точно тезата на Максим Асенов, която доста върлува в протестантските среди у нас.

След това говорят за самоубийството на Денис Теофиков. Познавам лично баща му (по съвсем друга линия) и ... знам, че там трагедията е голяма.

# 295
  • София
Концертът е само за хората в залата. Хората лайф ще гледат само частта с къщата. Не са казвали, че ще е с гласуване, според мен ще си е пак игра, но наживо.

# 296
Че ще има концерт, в някой подкаст го бяха казали. Цяло шоу ще е като новогодишна програма сигурно Sweat Smile
И на мен не ми харесва идеята и не знам как ще го издържа на запис. Сигурно ще превъртя половината, че и отгоре, за да видя кой ще спечели. Едва ли ще го гледам лайф ако изобщо го излъчват на живот в Youtube.
Финала с кутията с пари според мен си стана традиция и си ми харесваше. Разбирам, че е трудно и уморително за снимане, но организирането на над час и нещо спектакъл едва ли е по-лесно или пък по-евтино.
Спокойно, ние гледащите от вкъщи няма да имаме достъп до концерта Grinning Само за присъстващите на живо е.
Допускам, че може да са направили финалът като Фермата - игрите са предварително изиграни и само гласуването е на живо. Ще видим.

Ако Васето е на финал, със сигурност ще спечели гласовете на публиката. Но някой от стратезите може да се е усетил и да го е изпидуркал предварително. Дидо беше по същия начин и беше с огромно превъзходство над останалите в предварителните игри.

Ха, Ния е права, не са казвали нищо за гласуване. Обърках се с Диви и красиви.

КПД са качили подкаст в канала на Перси, май не коментират сезона, но чух в първите секунди отрязък, че Кумбата много хвали БГ Мама и най-вече критиките към него, от които си е взел поука.

# 297
Спокойно, ние гледащите от вкъщи няма да имаме достъп до концерта Grinning
Е ясно... Ама имах чуденка дали да ходя в Арена, защото така и така съм в София.  Но тази новина за 30-минутните маанета ...вече ми помогна да взема окончателно решение, хахахаха. Ще си го гледам у нас. През декември имам билети за Лаура Паузини, така че... как имам повод да се разходя до тази зала Grinning

Снимка на Антонио като малък. Бил фен на някакъв Илиан (който и да е той), подстригвал се на 3 черти като него и така...

# 298
  • България
Илиян, певеца на "Палатка", "Тупалка".

# 299
Концертът е само за хората в залата. Хората лайф ще гледат само частта с къщата. Не са казвали, че ще е с гласуване, според мен ще си е пак игра, но наживо.

Ох, така си отдъхнах. Аз не знам защо разбрах друго, донасосах си. Интересно каква ще е тази игра на живо.

Общи условия

Активация на акаунт