Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Не е следващата седмица, а още в четвъртък Champagne
Утре ще има видео, в сряда - дебат, в четвъртък - епизод, а в събота - подкаст. Видеото обаче май няма да е свързано с предаването.

# 346
Ir0ny, мисля, че си възприела по този начин историята на Валерия и не те е трогнала, защото вече си запозната с нея, а и може би не й симпатизираш. Понякога може да изглежда така, все едно е заучена, защото когато преживееш такава трагедия, многократно я обмисляш, преживяваш я мислено, преповтарят ти се събития от миналото, тя все пак я коментира и с терапевт.

# 347
Поредният епизод на "Къщата на просещите цигари". Изключително неприятно е в абсолютно всеки епизод да ни дават някакви молещи физиономии пред камерите с обещания как биха направили какво ли не, само, за да получат цигари. Основният  акцент в първия сезон беше това, после и втория... Сега в началото водещите обещаха в един подкаст, че няма да дават такива сцени, щом хората се дразнят. Но ето че във всяка серия гледаме това поне по няколко минути.

# 348
Ir0ny, мисля, че си възприела по този начин историята на Валерия и не те е трогнала, защото вече си запозната с нея, а и може би не й симпатизираш. Понякога може да изглежда така, все едно е заучена, защото когато преживееш такава трагедия, многократно я обмисляш, преживяваш я мислено, преповтарят ти се събития от миналото, тя все пак я коментира и с терапевт.
Както и в горния коментар споменах - преживяла съм това, което и Валерия. Заучено ми звучи, защото тя и в Ергена го разказваше. Знам, че всеки преживява мъката си различно, но имам усещането, че това момиче, много държи да го изтъкне и разкаже. Аз лично моята история съм я казвала само на много близки хора и дори не я споменавам, а тя разказа на цяла България чрез две предавания. Четох насам натам коментари, които казваха, че сякаш изпозлва историята, за да привлича внимание и като оправдание за тъпи действия. Съгласявам се с тях. Възможно е така да ми се струва на мен, но част от теорията ми е, че Валерия дори не осъзнава, че го прави. Жадна е за внимание и го показа чрез простотията с плюенето, като се намърда в джакузито и прекъсна Мария и пак насочи нещата към себе си. Интересно, за втори път отмъква светлината на Мария. Дали това ще доведе до скандал?

Аз и Алекса не харесвам, но тя повече ми повлия. Даже после като се включваше към други участници ми се дигна в очите.

Оф, в четвъртък ще има епизод, вярно. Седмицата не е почнала, а на мен ми се иска да свърша Joy

diziler В първи сезон имаха цигари на воля. Там просеха шоколад Joy ама като цяло пак си е просене... Направо си е "Къщата на просяците", че то всеки се моли на тая камера кой за цигари, кой за шоколад, трети за перунки.

# 349
А прави ли ви впечатление какви нагляри са пушачите? "Аз няма да ям риба, но искам 1 кутия цигари". Дали? 1 кутия е много, много кредити (както им каза Жоро). И някой правилно подхърли: Ние всички ядем еднакво, ама на вас се дават цигари, които струват доста уинбет койнс. Тоест тънко им намекна, че с тези койнс, които са дали за цигари, е можело да купят доста повече и качествена храна. Коцето продължава да настоява, че бил готов да му се вземе нещо за храната. Ама миличък, ти ще се лишиш от малко рибка, като твоята порция струва колкото 1-2 цигари, ама искаш цяла кутия цигари само за тебе. А такава кутия струва доста кредити. Пълни егоисти са това.
Направо чувам Кукушев как казва - всички в реалити предавания казват това - много съм емоционална. Ама това не е недостатък.
Ами да.. като гледах Тодор Азов как казва: "Мой недодастък е себекритичността. Аз съм твърде самокритичен". хаха, добре. А някой недостатък да кажеш? Че това беше целта на задачката?
Та се сетих и аз за Кукушев.

# 350
Аз не симпатизирам на Валерия, много пъти съм го казвала, но тук не мисля, че злоупотребява с историята си, показва съвсем различни страни от себе си. В настоящия случай естеството на самата задача беше такова, че няма как да не спомене тези факти от живота си. Също не смятам, че отмъква светлината от Мария, на мен даже ми хареса, че след като всеки се изказваше, останалите се включваха и се получаваше нещо като дискусия. Ако на мен ми се налагаше да споделям толкова лични неща и да се чувствам уязвима, бих приела с облекчение някой да се включи и да каже, че и той се чувства като мен.
За хора, повечето от които са доста млади, ми се сториха много осъзнати. Приятно ме изненада, че някои от тях работят и с терапевт.

# 351
Не ми хареса, че от продукцията не разрешавали на Янков да се чуе с дъщеря му.

# 352
  • София
На мен ми хареса как Валерия искаше да и дадат  задача, за да може Янков да се чуе с детето си.

Виктория ми е много куха.

# 353
Виктория и на мен ми е куха. Като книга на Робин Шарма - минала покрай духовната извисеност, ама обрала само клишетата. Изненадващо за мен Алекса, Венета и Мария ми допадат най-много - а това щеше да е топ 3 най-неприятни за мен от визитките и стари впечатления.

# 354
Да, Азов каза, че гледа да е скромен, което идва от начина, по който е възпитаван. Това е типично за нашето поколение и определено и аз съм на мнение, че понякога пречи да се изявиш.

# 355
  • София
Хареса ми епизода.
Опознахме още повече участниците.
Подразниха ме няколко неща, ама не от самия епизод като сценарий и монтаж. Имам предвид някои участници и действията им.

Затворниците на този етап са ми излишни.

Коцето е много дразнещ с тези цигари. Да, явно като непушач не мога да разбера драмата на пушачите и никога няма да я разбера, но хора поспрете се малко! Светът няма да свърши ако останете без цигари. Никаква воля нямате! Никаква!
И Коце, егоисти сте си, сори. Как така ще се лишиш от някаква дребна порция риба, като цигарите са най-малко два пъти по-скъпи. Не се връзва изобщо с бюджета.
И с тези цигари си намаляват много от храната и то качествена храна, полезна. Сигурен съм, че някои го осъзнават, Жорката най-вече, ама какво да направят. Не искат и да влизат в конфронтации, защото могат да бъдат взети на мушка за гонене.

Антонио, кАде си? Ако и в следващия епизод го няма на играта за елиминация е редно да бъде веднагически изгонен на следващия съвет.

Валерия отново разказа личната си драма от Ергенът и с почти същите думи и плач на точно определен момент. Да, тежко е, спор няма. И аз имам подобна драма, ама ако участвам в риалити формат няма да я повтарям като мантра. И не биваше да прекъсва Мария отново за своя сметка, 'да блесне'

Като цяло много добре мина това с 'пороците' Почти всички ми харесаха, особено Алекса, Венета, Жорката и Мария. Най малко ми хареса, Вики. А пък Кико не спира да мели и рано или късно ще бъде изгонен заради това...

# 356
  • София
На мен също много ми хареса играта, но за да се получи така добре са важни и участниците. Алекса даде тон и се разкри и това подтикна и някои от следващите да са искрени и да успеем да ги опознаем.

Отговорих си на някои въпроси относно тези, които "знам" от години, а други пък опознах.

Някой сравни с ДиК наистина са много безсмислени техните уъркшопи, нищо не научаваме от тях за участниците. Клишета само и този тон го дава водещата с нейния недостатък "наивност".

Цонев ми е много постен участник, да добър е сметките, но иначе никакъв го няма. Винаги има и по-тихи участници и обикновено те имат какво да кажат на такъв тип игри.

Антонио не ми липсва, само да не стига финал. И Васко го нямаше за играта.

# 357
https://youtu.be/GIUkMF3dsQ4?si=X82GPXwwdi4rXYby

Някой беше публикувал една друга песен от този потребител, получава мy се според мен

Някой може ли да каже как се “ембедва”, нещо съм забравил 😂

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 11:45 от VyichoOtAliEkspres

# 358
Горе вдясно.

Най- ме накефиха тези, дето за свое "отрицателно" качество казаха "много съм емоционална" или "много съм самокритичен". Тодор ме уби с неговата "себекритичност". Това било "отрицателно" качество. Сакън да не каже нещо отрицателно за себе си.

Валерия наистина разказа същото, едно към едно от "Ергенът". Разбрахме, Валерия.

# 359
Горе вдясно.

Най- ме накефиха тези, дето за свое "отрицателно" качество казаха "много съм емоционална" или "много съм самокритичен". Тодор ме уби с неговата "себекритичност". Това било "отрицателно" качество. Сакън да не каже нещо отрицателно за себе си.

Валерия наистина разказа същото, едно към едно от "Ергенът". Разбрахме, Валерия.

Благодаря за отговора!

Азов каза и че има недоверие към жените или нещо такова

Допускам че все пак това занимание не са си го избрали те и за това Валерия пак да е споменала за това, не е могла да се сети за друго

Общи условия

Активация на акаунт