Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 812
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Момичета и аз имам една кутия пролутекс , продавам я ако на някой му е нужна . Знам колко трудно се намира а моя е до края на годината годен и няма да ми трябва ☺

# 136
Момичета и аз имам една кутия пролутекс , продавам я ако на някой му е нужна . Знам колко трудно се намира а моя е до края на годината годен и няма да ми трябва ☺
Здравейте, да така е много трудно се намира и плюс още инжекциийки на мен ми излиза около 250лв всяка Седмица, записвам се ако може да ми я подарите на мен имам огромна нужда от тях ... 😊

# 137
Пак съм аз, с малкия плоден сак. Вчера бях на преглед, пораснало е ембриончето, но все още си е със седмица назад. Обнадеждава ме фактът, че расте и се надявам след 10 дни като отида на преглед да чуем пулс и да се е развило още. Лекарката не беше особено оптимистична, но каза, че се случва после да си наваксат. Благодарна съм за подкрепата, която получавам тук!
На момичето, което пита за сливиците - според мен по-скоро е притеснена да не би да се разболява и дали ще се отрази на резултата, а не търси връзка между двете неща. Чувала съм, че като се разболееш пада имунитета, което пък помагало за по-лесна имплантация. Истина ли е - не знам. Много е трудно чакането, но изчакайте наистина, каквото трябва, ще си се случи.

# 138
  • Варна
Извинявам се, ако е прозвочало нелепо. Просто по време на всички трансфери имам проблеми с гърлото като на последния беше само това. Не съм болнав човек по принцип и се чудех как е възможно всеки път да се случва. Но явно може.

# 139
Не е нелепо, аз също почти на всички трансфери,а имам много, съм със симптоми на настинка и много често с болки в гърлото. Обяснявам си го с лекарствата за подтискане на имунитета, които приемам, както и с напрежението около всяка процедура. Няма връзка със самата имплантация разбира се, но няма да й попречи. Успех!

# 140
Дами които сте преминали през биохимична бременност, Как беше цикълът ви след това на 22.08 спрях лекарствата и на 27.08 беше първи ден от менструацията ми, която продължава и до днес с много силни болки от снощи?Имам час за лекар чак в понеделник.

# 141
Твърде дълго е особено ако е обилно кръвотечението. Моят беше с нормална продължителност, но по-обилен. Съветвам Ви да не чакате до понеделник.

# 142
Въобще не би трябвало да имате силни болки, Виждам, че сте имала ЧГХ 560 на доста късен ден от трансфера. Отидете веднага на лекар, за да изключите възможността от извънматочна. Болките и кървенето толкова дълго време не е нормално предвид ранната ви седмица

# 143
Здравейте, борбени момичета.
Днес ми е 9-ти ден след ЗЕТ. От 7-ми ден но днес включително имам еднократно зацапване при забърсване, което е светло кафяво. Много силно се моля да е добър знак. Теста ми е за петък. И едновременно нямам търпение да видя резултата, но и се страхувам. Особено след няколко неуспешни трансфера и доста отрицателни тестове.
This Time, как си? Кога ще правиш тест?
Желая успех на всички 🍀

# 144
Въобще не би трябвало да имате силни болки, Виждам, че сте имала ЧГХ 560 на доста късен ден от трансфера. Отидете веднага на лекар, за да изключите възможността от извънматочна. Болките и кървенето толкова дълго време не е нормално предвид ранната ви седмица

На 22.08 когато бях на преглед на ехограф нищо не се видя,пуснах чхг отново и беше 400 и тогава лекаря каза,че щом намаля било биохимична,изключи варианта с извънматочната.

# 145
Перличке, аз на 7ми ден на бластоцисти имах кафяво течение и се оказа имплантационно кървене 😍 Стискам ти палци за положителен резултат 🤗❤️ Аз направих кръвен тест още на следващия ден(8ми ден) и беше положителен 🙏 Успех!

# 146
  • Варна
Можеш ли да споделиш на 8-ми ден каква беше стойността на ЧХГ?

# 147
Кактус, Благодаря ти искрено! Надявам се да е това. Желая ти лека и безпроблемна бременност ❤️

Перличке, аз на 7ми ден на бластоцисти имах кафяво течение и се оказа имплантационно кървене 😍 Стискам ти палци за положителен резултат 🤗❤️ Аз направих кръвен тест още на следващия ден(8ми ден) и беше положителен 🙏 Успех!

# 148
Нели, ЧХГ беше 65. След това се удвои на повече от 48 часа и доста плаках, но след това почти се утрояваше. Може би, защото бяха двечки, а само едничкото се захвана ❤️
Перличке, много ти благодаря ❤️🤗 Дай Боже! 🙏 Че имам драми с един мъдрец и се моля да не навреди по някакъв начин. ❤️

# 149
  • Варна
Аз се чудя утре дали да пусна ЧХГ- 7 дни след трансфер на 2 5-дневни. Така или иначе ще ме будат заради изследвания за Тромбофилия. А ако е рано и излезе отрицателен, много зле ще го преживея.

Общи условия

Активация на акаунт