Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета.
Днес ми е 2-ри ден след ЗЕТ, като не броя деня на трансфера. На няколко пъти днес при забърсване имам бледо розова нишка, малка, почти незабележима.
Случвало ли Ви се е нещо подобно?

# 121
Здравейте това ми е резулта вече 20 дена след трансфер на 5-дневни според вас всичко наред ли е ?
Ниско е за жалост. На 20ти ден имах 17656 (близнаци, но като цяло нямах много високо ЧХГ, както други при близнаци).
Успех! 🍀

# 122
Nelsii, изглежда нисичко, но видях, че първото ти е било 30 на 28.08 и реално нараства нормално. Надявам се да излезе борбено ембрионче и всичко да е наред:

# 123
Nelsii, изглежда нисичко, но видях, че първото ти е било 30 на 28.08 и реално нараства нормално. Надявам се да излезе борбено ембрионче и всичко да е наред:

Да беше ниско и лекаря ми каза че има риск да не се задържи,но вчера след този резултат ми каза,ме всичко е наред

# 124

Да беше ниско и лекаря ми каза че има риск да не се задържи,но вчера след този резултат ми каза,ме всичко е наред
Стискаме силно палци да вървят добре нещата и за напред! Желая ви успешен финал!

# 125
Момичета, при резултат от ЧХГ 0.18 на 9ти ден след свеж трансфер на две 3-дневни ембриончета, има ли шанс все още да се покачи или да смятам първият ни опит за неуспешен?

# 126
Nelsii, на мен този резултат ми се вижда наистина много нисък за 20 дни след трансфер. С тази стойност докторът успя ли да визуализира сак и размерите отговарят ли на г.с.? Не искам да те притеснявам, но аз бих следила за симптоми за ИБ.

# 127
  • Варна
Здравейте, на 05.09 ми беше трансфера на 2 5-дневни снежинки.
 Този път след открита вродена Тромбофилия имам изписани Фраксипарин инжекция, натаспин и омега 3.
Имам и доста значителни разлики от предния трансфер - като например ден от цикъла за трансфер и медикаменти.
От но-шпа и магнезий, който сега ми изписаха, не ми стана ниско долу като на топка.
От утрогестана много ми се доспива и спа сигурно по 12-13 часа на ден. Прогестерона ми е двойно по-висок от предния път.
Имам леки менструални болки. Понякога се чудя дали не е от многото спане. Появиха се вчера. В деня на самия трансфер нищо не усещах. Мина много гладко. 
Дано е успешен този трансфер! 10 години се борим за второ дете. Пожелавам си да са второ и трето Simple Smile Всъщност винаги съм искала близнаци. Пожелавам и на всички чакащи тук късмет и да си гушкаме майски бебета догодина Simple Smile

# 128
Подарен!

Здравейте, имам останал Пролутекс изпращан ми е от Гърция. Най-накрая ми го спряха и искам да го подаря на някой. Годен е до 05.07.2025г.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:57 от roza1327

# 129
Момичета, аз подарявам почти пълна кутия Програф от 0.5 мг. Ако на някой му е нужна, да ми пише.

Подарена!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:31 от Puppiii

# 130
  • Благоевград
Момичета, след колко време се изчиства от кръвта Хориомон 10 000? За 5000 някъде прочетох, че за около 7 дни, а 10 000?

# 131
Подарен!

Здравейте, имам останал Пролутекс изпращан ми е от Гърция. Най-накрая ми го спряха и искам да го подаря на някой. Годен е до 05.07.2025г.
Здравейте аз имам огромна нужда от него тъй като вие знаете само от дадена аптека се поръчва и е доста скъп а сега съм бременна в 6та седмица и продължавам с пролурекса имам огромна нужда от него ше съм ви много благодарна ами го пратите на мен всяка седмица от Велико Търново до София около 500-600лв ми излиза със инжекциики със хапчета и преглед.... 😊😊😊😊🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 132
  • Варна
На някой случвало ли му се е в деня на предполагаемата имплантация да усети сливиците си уголимени?

# 133
  • Благоевград
На някой случвало ли му се е в деня на предполагаемата имплантация да усети сливиците си уголимени?

За първи път чувам сливиците и имплантация на ембрион да са свързани по някакъв начин. Вие как си го обяснявате?

# 134
Надявам се да не прозвуча прекалено пряма, но мисля, че това вече не е нормално. 🙄 На "предполагаемата" имплантация, че и сливици да се подуват и да болят.
Отставете каквото ще даде става, ще стане, но чак толкова да търсите нелепи симптоми. Минала съм не малко години в очакване на положителен резултат, но моля Ви недейте така...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 22:29 от Zuchero

Общи условия

Активация на акаунт