Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Мая, не мисля, че ако до 9 ден ЧХГ е нищожно, изведнъж ще скочи.

О дааа, и аз не мисля за скокове, имам над 30 опита, няма как от 0 до 200 за 48 часа, но много лекари говорят за късна имплантация при ЗЕТ и при напреднала възраст, която има шанс. Не че аз ще съм едно от чудесата на медицината, но пък има толкова разкази на лекари и жени, които са преживели своето. Действа окуражаващо

А иначе аз вече си поплаках, даже чаша вино пих и продължавам с вдигната глава към следващия опит.

# 106
Момичета , имам един въпрос... викат ме на 11-ти ден от МЦ само, че преди прегледа трябва към 10:00 да отида да ми вземат кръв за Естрадиол и LH . Само че забравих да попитам трябва ли да съм гладна и жадна.

# 107
Мая16, тествай утре- на 8ми ден е достатъчно показателно. 6-ти ден е малко рано. Успех и късмет

andi_bb, храна и вода не влияят на Лх и естрадиол.

# 108
Мая, аз ме разбрах - ако си се тествала на 6ти, все пак има някакъв шанс. Дано!

# 109
Оле еее Kactus сега виждам!!!!! Страшно се радвам за вас, дано, дано всичко е наред до финал, да си гушнеш рожбата и тялото ти да се успокои и да бъде в хармония след толкова усилия и борба. Всички тук ти пращат най-най-позитивната енергия 😊
Аз скоро съм на първата фатална и съм леко изтръпнала...дано всичко е наред и едно момиченце тоя път съм си пожелала ❤️

# 110
Chuhaleesi, благодаря ти от сърце 🤗😍😘 Лека бременност и едно сладко момиченце ти пожелавам 🩷☺️

# 111
Здравейте, имах ЗЕТ на 30.08 и днес пуснах ЧХГ и прогестерон. Какво мислите? Как е чхг? Прогестеронът дали е достатъчен?

# 112
ЧХГ е много ниско, но сте избързали. На 8 ден след ЗЕТ имах 177. Вие сте направили на 5? 5-дневен ли беше ембрионът? Тествайте пак след 48 часа.

# 113
ЧХГ е много ниско, но сте избързали. На 8 ден след ЗЕТ имах 177. Вие сте направили на 5? 5-дневен ли беше ембрионът? Тествайте пак след 48 часа.
6- дневен ембрион. Знам, че избързах, но исках да видя как се движа. Sad 🍀

# 114
Здравейте това ми е резулта вече 20 дена след трансфер на 5-дневни според вас всичко наред ли е ?

# 115
Ами относително е,при мен на 16 ден от трансфера на тридневни чхг беше 1600

# 116
Здравейте това ми е резулта вече 20 дена след трансфер на 5-дневни според вас всичко наред ли е ?
Сам по себе си този резултат не носи много информация. През два дни пускала ли си чхг или това е единственото изследване?

# 117
Привет, борбени момичета! От доста време чета и чета…

Първи ivf опит ни е (не сме по фонд). Направихме свеж трансфер на две 3-дневни ембриончета на 26 август. Днес се води 9 ден. Дали утре (10 ден) би отчел някакъв резултат ако пусна кръвен тест?

Стискам палци на всички! 🙏🏻❤

# 118
При мен отчете още на 8 ден и то пиклив,след това пуснах кръвен.
Така,че според мен да.

Привет, борбени момичета! От доста време чета и чета…

Първи ivf опит ни е (не сме по фонд). Направихме свеж трансфер на две 3-дневни ембриончета на 26 август. Днес се води 9 ден. Дали утре (10 ден) би отчел някакъв резултат ако пусна кръвен тест?

Стискам палци на всички! 🙏🏻❤

# 119
При мен на 21ви ден след трансфер чхг беше 22000 на едно петдневно.
Успех Ви желая, Nelsii!

Общи условия

Активация на акаунт