Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Kactus, е този път е твоят! Сигурна съм! Лека бременност 🤗
Smiley, най-добре второ мнение. Каза ли нещо за ембрион, пулс? Това репродуктивният или друг лекар?

# 91
Момичета, бях на преглед за установяване на бременността. В момента съм 6 г.с. Оказва се, че плодния сак е малък за този срок и честно казано малко се притесних..

Коремен или вагинален ехограф ?

# 92
Честито, Кактусче! Лека бременност без тревоги и здраво, износено бебе! 🍀🎉
Успех! 🍀🍀🍀

# 93
Идвам с малко ново инфо, старото беше от репродуктивния лекар. Отидох на второ мнение, ембрионче и пулсации има, но плодният сак е малък. В момента съм 6+3,изчислено от датата на трансфера, ембрионът е 5+6,ако изобщо на този етап може да се измерва точно. Плодният сак е малък, доколкото чета, това не е особено добър знак. След седмица съм при репродуктивния отново и се надявам на най-доброто. Някой с подобен опит?

# 94
Здравейте, имам останали Естрофем 1 опаковка почти цяла, годна до 2026 г. и цяла неотворена опаковка Циклогест. Пишете ми на лично при интерес.
Успех на всички с борбата за бебе!

# 95
Здравейте и от мен, днес мина трансфера ми на 2 свежи ембриончета. Ех, колко ще съм радостна това да е моят успешен път. От опит зная, всяка добра новина води до следваща и следваща борба, за да се стигне до щастлив финал, но съм готова за това. И наистина има Велика сила намесена, така че ако е определено да бъде сега, ще бъде прекрасно. Simple Smile Късмет и предопределеност за успех на всички!

# 96
Здравейте. Днес беше и моят ЗЕТ на две 5-дневни снежинки ❄️
Желая успех на всички нас, борещи се за така мечтаните Чудеса ❤️
This Time, Успех, заедно ще чакаме хубави новини ❤️

# 97
Успех на всички борбени момичета! 🍀🍀🍀🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 98
Smiley88, бях чувала, че 1 седмица разлика в началото е нормална. Т.е. ембрионът може да навакса. Моят пък по едно време си се водеше дълго седмица напред. Роди се 3 седмици преди термин, ок си беше. Изчакай търпеливо още седмица и ще имаш информация, опитай се да запазиш спокойствие.

# 99
Идвам с малко ново инфо, старото беше от репродуктивния лекар. Отидох на второ мнение, ембрионче и пулсации има, но плодният сак е малък. В момента съм 6+3,изчислено от датата на трансфера, ембрионът е 5+6,ако изобщо на този етап може да се измерва точно. Плодният сак е малък, доколкото чета, това не е особено добър знак. След седмица съм при репродуктивния отново и се надявам на най-доброто. Някой с подобен опит?
Разликата м/у измереното и седмицата не е много голяма и в момента говорим за части от милиметрите, които могат да направят тази разлика. Не бих се притеснила още…ако друг го измери, ще го изкара различно.
Просто трябва да се наблюдава на седмица-две.

# 100
Вие какви витамини или добавки приемате, момичета?

# 101
Благодаря за коментарите, момичета. На този етап повече ме тревожи фактът, че плодния сак е малък. От няколко дни пулсът ми падна, а с първата бременност си ми беше ускорен през цялото време. Сигурно се хващам за излишно дребни неща вече..

Разликата м/у измереното и седмицата не е много голяма и в момента говорим за части от милиметрите, които могат да направят тази разлика. Не бих се притеснила още…ако друг го измери, ще го изкара различно.
Просто трябва да се наблюдава на седмица-две.

# 102
Kactus, най-сърдечни поздравления, браво, момиче! Прекрасен човек си, мил и винаги готов да помогне. Заслужаваш го това щастие! Благословени да сте!

Моята сага продължава. Трансфер на 26 август след обяд. Аз пак не издържах и тествах на 2 септември сутринта (т.е. 6 дни са минали от трансфера). Не издържах, понеже имах усещане, че се е случила имплантация, защото се чувствах по същия начин при извънматочната и при кухото яйце, когато ЧХГ още на 8 ден 38 и 48. Сега обаче 0.2 Sad От клиниката ми казаха, че е много рано за тест при ЗЕТ дори на 5дневни. Имали случаи, когато ЧХГ не е навлязло достатъчно в кръвта преди 9 ден и ми казаха де не спирам лекарствата. Какво да правя, слушам ... пак ще правя тест на 5ти.
Четох на английски сайтовете на големи клиники от Турция, Америка, Испания и всички казват в научни статии, че е възможно такова чудо и ЧХГ да не се открие в кръвта преди да мине осмият ден. Като удавник за сламка съм. 16 години се боря, а диагнозата ми е цитирам "лош късмет"

# 103
Мила Мая, сърдечно ти благодаря! 🤗❤️❤️❤️ Пожелавам ти от сърце да държиш здрава ражбичка в ръце, а защо не и две!❤️☀️🍀

# 104
Мая, не мисля, че ако до 9 ден ЧХГ е нищожно, изведнъж ще скочи.

Общи условия

Активация на акаунт