Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Кате, според мен е едничко. Аз също имах трансфер на двечки, но се захвана едничко. Моите резултати са почти същите като твоите. Не се притеснявай 🤗 има вероятност при теб да са се захванали двечките първоначално и след това само едното да е продължило да се развива. Това добре се вижда при удвояването ти от 11ти на 13ти ден, когато се е забавило. Недей да се притесняваш от ИМБ. Предполагам имаш отстранена тръба вече. Другата пропуска ли?
li92, на мен добре ми изглеждат резултатите 🤗 Честито!

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 18:14 от Kactus

# 511
li92, удвояването ми изглежда добре. На 7ми ден стойността е 46, а 72 часа по-късно вече е доста повече от удвоена - 134. По принцип удвояването е между 48 и 72 часа. Ако продължава така, на 14-ти ден ще ти е към 500.
Не е от най-високите стойности, но засега ми изглежда успешно. Дано продължава Hug

# 512
Др. Чапанова

Включвам се с 1,87 чхг. Моля ви дайте ми идея какво повече може да се направи. За този трансфер имахме пид на ембрион, качеството му беше 4АВ, минах всички видове биопсии в клиника "Надежда", като импо + и имунологична показаха оптимални стойности (индекс 5) и съвпадение на имплантационен прозорец. Хетерозигот съм по PAI -1 4G/5G; MTHFR A1298C; MTHFR C6777 и Фактор ХII V34L. Терапията за този трансфер включваше фраксипарин, прегнил, магнезий, преднизолон и зарзио. Отчаяна съм. Защо даже няма опит за имплантация?
При кой лекар сте?

# 513
Включвам се с моя  кръвен от днес-  11ти ден -465 е резултата, сега в сряда трябва да пусна пак, за да видим дали се удвоява . Може ли да ми кажете, това значи, че  в сряда трябва на е над 930 със сигурност? За 13ти ден ми се вижда много или е нормално?

# 514
ralkata442, моят на 13-ти ден точно беше 933 Grinning
След още няколко дни ще видиш и стойности от по 9-10 хиляди и няма да ти се вярва Hug

# 515
Кате, според мен е едничко. Аз също имах трансфер на двечки, но се захвана едничко. Моите резултати са почти същите като твоите. Не се притеснявай 🤗 има вероятност при теб да са се захванали двечките първоначално и след това само едното да е продължило да се развива. Това добре се вижда при удвояването ти от 11ти на 13ти ден, когато се е забавило. Недей да се притесняваш от ИМБ. Предполагам имаш отстранена тръба вече. Другата пропуска ли?
li92, на мен добре ми изглеждат резултатите 🤗 Честито!

Здравей Kactus, да една отстранена, другата силно нагъната и пропусклива под налягане, не знам как ще изтрая до утре сутрин. Дано се види къде е/са Flushed

# 516
Katerina9309, пожелавам ти от сърце да са/е в матката и да караш лека бременност 🤗🍀☀️

# 517
Търся информация за късна имплантация, но нищо не намирам. Някой има ли опит да сподели? Мисля, че нямам шансове с два 5дневни ембриона на късна имплантация. Все вещо щеше да отчете на 7ми ден

quote author=Puppiii link=topic=1683831.msg48652823#msg48652823 date=1728303044]
За жалост и според мен няма надежда, но пък не пречи да повториш на 9-ти ден, както ти е казал лекаря. Аз винаги го правя, за да се застраховам от лабораторна грешка, а и е възможна късна имплантация.
[/quote]

# 518
Търся информация за късна имплантация, но нищо не намирам. Някой има ли опит да сподели? Мисля, че нямам шансове с два 5дневни ембриона на късна имплантация. Все вещо щеше да отчете на 7ми ден

quote author=Puppiii link=topic=1683831.msg48652823#msg48652823 date=1728303044]
За жалост и според мен няма надежда, но пък не пречи да повториш на 9-ти ден, както ти е казал лекаря. Аз винаги го правя, за да се застраховам от лабораторна грешка, а и е възможна късна имплантация.
[/quote]

Тъкмо следя една двойка от Англия в тик-ток с много ин витро опити. Последния им 8-ми опит беше с късна имплантация, и положителен тест за бременност с изключително бледа линия чак на 8-ми ден след трансфер на 5-дневен ембрион. Не спирайте лекарствата, и вървете и си пуснете пак кръвен на 9-10ти ден.

# 519
По принцип късната имплантация е рядко срещана, но пък я има. Пусни ново ЧХГ плюс прогестерон на 8ми или 9ти ден. Успех! 🍀🍀🍀
Сега се замислих, че anichka.bs и Фрида трябва да са с новородени бебчета 🤗❤️🥰

# 520
При мен на 10 ден след ЗЕТ на 2 5-дневни ембриончета ЧХГ беше 1020, а на 12ти ден 2200 Simple Smile Хванаха се и двете Simple Smile Желая ти успех Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Включвам се с моя  кръвен от днес-  11ти ден -465 е резултата, сега в сряда трябва да пусна пак, за да видим дали се удвоява . Може ли да ми кажете, това значи, че  в сряда трябва на е над 930 със сигурност? За 13ти ден ми се вижда много или е нормално?

# 521
Здравейте борбени момичета! В 6 г.с. Какви симптоми имахте. Моите за сега са болезнени гърди и често уриниране. И как ви изглежда коремчето, аз понеже доста съм слаба около 45 кг. и познати около мен ми казват,че е започнало леко да си личи. Но аз си го мисля, че е от Циклогеста.

# 522
Здравейте борбени момичета! В 6 г.с. Какви симптоми имахте. Моите за сега са болезнени гърди и често уриниране. И как ви изглежда коремчето, аз понеже доста съм слаба около 45 кг. и познати около мен ми казват,че е започнало леко да си личи. Но аз си го мисля, че е от Циклогеста.
При мен са много болезнени и уголемени гърди. Сънувам супер ярки и дълги сънища. Преди 2 дни ми стана лошо навън от парфюма на мъжа ми (преди никога не ми е ставало лощо от парфюм).
Съмнявам се, че може нещо да си личи коремче толкова рано. По-скоро сме подути от всички лекарства.

# 523
При мен са много болезнени и уголемени гърди. Сънувам супер ярки и дълги сънища. Преди 2 дни ми стана лошо навън от парфюма на мъжа ми (преди никога не ми е ставало лощо от парфюм).
Съмнявам се, че може нещо да си личи коремче толкова рано. По-скоро сме подути от всички лекарства.
На мен все още не ми е ставало лошо

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:49 от Bob4eto94

# 524
    на мен вчера ми беше много зле ,гади ми се цял ден. Днес съм по-добре, но това гадене ме почна от 6г.с. Корем имам но мисля че е от хапване и от вс лекарства за месец съм качила 7 кг🤭🫢

Общи условия

Активация на акаунт