Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 378
  • 742
  •   2
Отговори
# 495
Слагала съм си , няма как да не се изтича.
Питала съм и доктора , той казва достатъчно е 30мин. до час да съм легнала , за да може да се разтече и усвои ( става въпрос за сутринта ). Защото аз Вечерно време слагам и си лягам.
Така , че няма проблем ...нормално е да се изтича. Просто си подсигури половин - един час в легнало положение

Успех 😇🙏

# 496
Да, изтича. Аз слагах по три пъти на ден, не съм лежала и въпреки това си свърши идеално работата Wink Само си купи хубави ежедневни превръзки, които не пропускат, защото това нещо няма изпиране после...

# 497
Да, изтича. Аз слагах по три пъти на ден, не съм лежала и въпреки това си свърши идеално работата Wink Само си купи хубави ежедневни превръзки, които не пропускат, защото това нещо няма изпиране после...

Оо да, мъката с превръзките е голяма! На 12.10 трябва да пускам кръвен тест, лекарката не ми е казала, но се чудя дали да не пусна и пригестерон.

# 498
На мен ми е 7ми ден след трансфер на 2 ембриона замразени на 5ти ден с донорска яйцеклетка. Домашен тест отрицателен. Чудя се дали да не пусна днес кръвен тест?
Прогестерон дали трябва да пусна заедно с ЧХГто? Пия естрофем 3х1, слагам циклогест,бия Пролутекс.

# 499
Слагали ли сте циклогест след трансфер? Дозата ми е сутрин и вечер по 1, но колкото и време да лежа, все изтича. В този ред на мисли, дали си върши работата?
Аз го слагах вагинално и изтичаше, когато изследвах прогестерона беше мнооого нисък, а съм с положителен тест. Обадих се в болницата, казаха да го слагам ректално, че няма значение. Слагах го 1 ден и на другия прогестерона беше от 7 на 33. Не изтича ...няма проблем.

# 500
Със сигурност трябва да покаже кръвния тест , така  че моя съвет е да вървиш да си пуснеш... Ако ще си по спокойна си пусни и Прогестерон
На мен ми е 7ми ден след трансфер на 2 ембриона замразени на 5ти ден с донорска яйцеклетка. Домашен тест отрицателен. Чудя се дали да не пусна днес кръвен тест?
Прогестерон дали трябва да пусна заедно с ЧХГто? Пия естрофем 3х1, слагам циклогест,бия Пролутекс.

# 501
Включвам се с 1,87 чхг. Моля ви дайте ми идея какво повече може да се направи. За този трансфер имахме пид на ембрион, качеството му беше 4АВ, минах всички видове биопсии в клиника "Надежда", като импо + и имунологична показаха оптимални стойности (индекс 5) и съвпадение на имплантационен прозорец. Хетерозигот съм по PAI -1 4G/5G; MTHFR A1298C; MTHFR C6777 и Фактор ХII V34L. Терапията за този трансфер включваше фраксипарин, прегнил, магнезий, преднизолон и зарзио. Отчаяна съм. Защо даже няма опит за имплантация?

# 502
  • Благоевград
Съжалявам за неуспешния опит. Аз правих Ема и Алис тестове, които установиха липса на лактобацили в матката. Сега имам имплантация, но е кухо яйце. А моят беше балансиран 4АБ в Надежда.

# 503
Включвам се с 1,87 чхг. Моля ви дайте ми идея какво повече може да се направи. За този трансфер имахме пид на ембрион, качеството му беше 4АВ, минах всички видове биопсии в клиника "Надежда", като импо + и имунологична показаха оптимални стойности (индекс 5) и съвпадение на имплантационен прозорец. Хетерозигот съм по PAI -1 4G/5G; MTHFR A1298C; MTHFR C6777 и Фактор ХII V34L. Терапията за този трансфер включваше фраксипарин, прегнил, магнезий, преднизолон и зарзио. Отчаяна съм. Защо даже няма опит за имплантация?
При кой лекар сте?

# 504
signora_tina , все си мисля, какво стана с теб Simple Smile Може и да си писала и да съм пропуснала, но сега разбирам, че не е била извънматочна. Ще чакат да се изчистиш сама ли?

# 505

7ми ден с 2 ембриона 5 дневни с ДА. Лекаря ми каза да не се отказвам и да не спирам терапията. И сряда да пусна пак ЧХГ. Не виждам никаква надежда

# 506
За жалост и според мен няма надежда, но пък не пречи да повториш на 9-ти ден, както ти е казал лекаря. Аз винаги го правя, за да се застраховам от лабораторна грешка, а и е възможна късна имплантация.

# 507
Здравейте момичета, моля за вашето мнение, защото вече се побърквам с моя страх от ИМБ:
На 19.09 свеж трансфер на 2 бр. Тридневни ембриони
30.09 (11 дни след трансфер) ЧХГ: 411
02.10 (13 дни след трансфер) ЧХГ: 631
Днес 07.10 (18 дни след трансфер) ЧХГ: 5431

Дали ако едното е в тръбата при това ЧХГ няма да имам вече болки. Утре съм на на преглед да видим дали се виждат плодни сакчета (1 или 2), но не знам до утре как ще издържа…

Мислите ли, че с това ЧХГ може да има шанс за ИМБ? Много ще съм ви признателна за помощта!

# 508
Според мен и двете са се захванали, малко вероятно е да е извънматочна. Сега е важно да бъдеш спокойна и да вярваш ☺️.

# 509
Здравейте,
Това са моите резултати на 7ми и на 10ти ден след ЗЕТ трансфер на един пет дневен ембрион.
Притеснява ме, че не се е вдигнала много правилно стойността.

Катерина, според мен и двете са се хванали. Стойностите ти са супер.
Успех желая!

Общи условия

Активация на акаунт