Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 391
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, аз съм 3 ден след трансфера. На моменти отляво ниско под корема усещам адска прерязваща болка като от цикъл (която от вас е с болезнен цикъл знае за какво говоря). Какво според вас значи това, трябва ли да се притеснявам, при вас така ли е?

Аз съм 9ти ден след трансфер на 5 дневно. На 3 ти и 4ти ден също имах тази адска болка ниско долу, даже и сега ме наболява като се преуморя... Правих домашни тестове на 6ти ден с 2ра бледа черта и вчера на 8ми ден  вече с ясна 2ра чертичка. Кръвния ми тест е за 8.10 и дано всичко е наред. Според мен тези болки може да са били в следствие на имплантацията. Стискам палци за положителни резултати.
Благодаря ти! Дано да е това и както аз така и всички тук да видим втора чертичка 🤗🍀

# 481
Привет борбени момичета! Записвам се отново (за пети път) в темата. Всъщност имам да наваксвам с повече от 10 теми Simple Smile Мина доста време от предишния път, защото нямах представа дали да продължа и къде. Втори опит правя с ДЯ. Първият в Токуда, от 4 трансфера, една биохимична и един спонтанен аборт е 6 г.с. Този път съм със свежи ДЯ в клиника в Чехия, Прага. Преди малко ми беше трансфера на един петдневен. Следобед ще летя за България. Доста се притеснявам, че ще летя и вися по летищата в деня на самия трансфер. Нямах вече друг избор, а удължаване на претоя вече не мога и финансово да си позволя. Стоях тук повече от 10 дни. Случвало ли се е на някоя от вас пътуване със самолет същия ден и да е завършило успешно?
Иначе от цялото си сърце стискам палци на всяка от вас да види положителен тест, но най-вече да стигне до мечтания пухкав финал ❤️

# 482
Момичета, 4ти ден след трансфер, настинах и съответно след хремата тръгва кашлица. Лекарката я побърках от въпроси и ми е неудобно да ѝ пиша за всяко нещо. Каза ми да пия витамин Ц и парацетамол, но това беше вчера, когато още не кашлях. Според вас мога ли да пия Стодал, за да спра кашлицата?

# 483
Момичета, 4ти ден след трансфер, настинах и съответно след хремата тръгва кашлица. Лекарката я побърках от въпроси и ми е неудобно да ѝ пиша за всяко нещо. Каза ми да пия витамин Ц и парацетамол, но това беше вчера, когато още не кашлях. Според вас мога ли да пия Стодал, за да спра кашлицата?

Стодал може

# 484
Ancho, аз летях на следващия ден след трансфера (трансфер следобяд, полет рано сутринта). Не се притеснявай, когато нещо трябва да се случи, се случва. Чакаме да се похвалиш Hug

# 485
На мен ми е 6ти ден след трансфер на 2 ембриона , направих домашен тест, отрицателен. Дали е рано?

# 486
На мен ми е 6ти ден след трансфер на 2 ембриона , направих домашен тест, отрицателен. Дали е рано?
5дневни ли са? Направете пак утре сутрин, а най-сигурно кръвен

# 487
Здравейте,

В клиниката, която съм аз, кръвният тест де прави на 7ми ден.
Така че кръвния тест ще покаже.
Успех!

# 488
5 дневни са с ДА

5дневни ли са? Направете пак утре сутрин, а най-сигурно кръвен

# 489
На границата е, но все още е възможно да си бременна и тестът да не отчита.

# 490
Здравейте, някой имал ли е силни бодежи в матката около 9 ден след трансфер. Явно опитът ще е отрицателен защото на 8 ми ден след Ет на 4 дневни чхг е под 0.22 но днес на няколко пъти доста силни боцкания усетих

# 491
Благодаря! Дано 🙏
Вчера беше много дълъг и тежък ден. Имах прекачване и си отвисях, но гледах да си почивам, на повечето летища вече има лежанки. Доста напрегната и болезнена беше матката ми вчера, кръст ме боля. Днес никакви симпотоми пък нямам и пак се тревожа 🤣 Само ден 1 е, а вече ме заливат фазите на силна надежда и вяра, заменени с тези на отчаяние и песимизъм. Все си мисля колко добре е избрано името на темата Simple Smile
Ancho, аз летях на следващия ден след трансфера (трансфер следобяд, полет рано сутринта). Не се притеснявай, когато нещо трябва да се случи, се случва. Чакаме да се похвалиш Hug

# 492
Здравейте, на мен днес ми е ден 5ти. Вчера за първи път усещах опъвания и болки като при цикъл, цял ден. Тъкмо да се зарадвам и днес абсолютно нищо. Постоянно съм в лутане дали имплантацията е дълъг процес и възможно ли е да спре да се усеща след като се имплантира. Много е натоварващо. Утре ми е ден 6ти. На мен ми се налага да пътувам на 7мия ден от трансфера и няма да съм в БГ 10дни. Ужасно се колебая дали да пусна ранен кръвен тест или да си взема всички инжекции и хапчета с мен и да се чудя как да ги опазя на хладно по летищата. И през час си сменям мнението дали да се тествам. Слагам прегнил през ден и поредната доза ми беше вчера. Ако пусна тест утре ще са минали 2 дни и мисля, че няма да се отрази. Разбира се, че ме е страх от отрицателен тест, но още повече ме е страх от прекалено ниски, гранични стойности, заради които ще се чудя дали да продължа терапията. Споделете мнение. Как да постъпя? Според вас еднократното появяване на болка, която утихна лош знак ли е?

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 20:47 от Nikasim

# 493
Здравейте, на мен днес ми е ден 5ти. Вчера за първи път усещах опъвания и болки като при цикъл, цял ден. Тъкмо да се зарадвам и днес абсолютно нищо. Постоянно съм в лутане дали имплантацията е дълъг процес и възможно ли е да спре да се усеща след като се имплантира. Много е натоварващо. Утре ми е ден 6ти. На мен ми се налага да пътувам на 7мия ден от трансфера и няма да съм в БГ 10дни. Ужасно се колебая дали да пусна ранен кръвен тест или да си взема всички инжекции и хапчета с мен и да се чудя как да ги опазя на хладно по летищата. И през час си сменям мнението дали да се тествам. Слагам прегнил през ден и поредната доза ми беше вчера. Ако пусна тест утре ще са минали 2 дни и мисля, че няма да се отрази. Разбира се, че ме е страх от отрицателен тест, но още повече ме е страх от прекалено ниски, гранични стойности, заради които ще се чудя дали да продължа терапията. Споделете мнение. Как да постъпя? Според вас еднократното появяване на болка, която утихна лош знак ли е?
Аз съм ЗА ранното тестване...Да може да се разочароваш...но поне ще си наясно на къде вървят нещата. Първия ми трансфер имах същите болки на 4..5 ден и после нищо. Пснах кръвен на 6 ден - чхг13.80. Имаше бременност. На 28.09 ми беше втория трансфер...Нищо, ама абсолютно нищо не усещам...а вече ми е 8 ден. На 6 ден пуснах кръвен -чхг-44.65..днес вече е 118.90.
С тестът на 6 ден пуснах и прогрстерон и стойноста беше критчно ниска. Бързо коригирах терапията...но ако бях чакала до 14 ден, когато ми е датата за теста, вече можеше да е късно. Успех Ви желая!

# 494
Слагали ли сте циклогест след трансфер? Дозата ми е сутрин и вечер по 1, но колкото и време да лежа, все изтича. В този ред на мисли, дали си върши работата?

Общи условия

Активация на акаунт