Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 286
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте 🤗☀️❤️ На всички пожелавам по едно такова букетче!
След 5 години жестока и неспирна борба, няколко диагнози, поне 7 стимулации на естествени опити, няколко операции, една наистина страшна диагноза(вродена генетична мутация-рядка Робертсонова транслокация) и 10 инвитро процедури, мога да вляза и да дам надежда, че чудесата се случват! Въпреки множеството неуспехи, въпреки нищожния шанс, въпреки клиниките в България(предлагащи ДЯ) и тяхното мнение, че е /почти/невъзможно да имам биологично дете. Както вчера каза една моя приятелка, търпението, вярата и надеждата винаги трябва да са част от нас и че накрая се възнаграждават!
Бъдете здрави, благословени, борещи се и вярващи! Пожелавам от сърце на всяка една от вас да прегърне своята рожба по един или по друг начин! 😘🥰❤️🙏
Сега остана да се молим да се роди живо и здраво! 🤗

# 61
Ооо, колко хубаво, Кактус!! Толкова се радвам за теб Heart Заслужаваш го след такава борба! Пожелавам ти лека бременност и щастливо майчинство!

# 62
Кактус, честито! Ти го заслужаваш!

# 63
След 5 години жестока и неспирна борба, няколко диагнози, поне 7 стимулации на естествени опити, няколко операции, една наистина страшна диагноза(вродена генетична мутация-рядка Робертсонова транслокация) и 10 инвитро процедури, мога да вляза и да дам надежда, че чудесата се случват! Въпреки множеството неуспехи, въпреки нищожния шанс, въпреки клиниките в България(предлагащи ДЯ) и тяхното мнение, че е /почти/невъзможно да имам биологично дете. Както вчера каза една моя приятелка, търпението, вярата и надеждата винаги трябва да са част от нас и че накрая се възнаграждават!
Бъдете здрави, благословени, борещи се и вярващи! Пожелавам от сърце на всяка една от вас да прегърне своята рожба по един или по друг начин! 😘🥰❤️🙏
Сега остана да се молим да се роди живо и здраво! 🤗

Честито! Лека и безпроблемна бременност да имаш.🍀😘🍀

# 64
Да, аз покрай Зарзиото си подсмърчах, че и гърло ме болеше в първия-втория месец, а и едната кума дойде болна и като прихванах... В четвъртия месец пък пих антибиотик. Сега съм в седмия, всичко върви добре.

Skady, благодаря много за инфото - дава ми малко спокойствие, че и без това голям кахър покрай грейд 3ВВ, та и се тръшнах болна!
Желая на вас с бебчо спокойни оставащи месеци и леко раждане! Simple Smile

# 65
Кактусче, много се радвам за вас, заслужавате го 🍀пу-пу-пу 🍀 лека бременност да имаш и да гушнеш едно здраво и пухкаво бебе 🍀 напоследък хубавите новини валят една след друга из темите за бебеправене, дано тенденцията се запази 🍀

# 66
drpwamy, Дай Боже! Много ти благодаря 🤗! Нека има мнооого бебета, има нужда от подмладяване на населението 🙏❤️☀️😍

# 67
Едно голямо ЧЕСТИТО и от мен, Кактус! Лека бременност и ще очаквам с нетърпение да се похвалиш след няколко месеца Heart !

# 68
Честито и от мен ! Включвам се и аз , утре ще правя кръвен тест .
Четвърти опит с две бластоцистчета Simple Smile

# 69
Kactus, огромна радост е това, особено когато е постигната след толкова усилия! Когато пътят е труден, постигнатата цел е още по-сладка! Желая ти леко, спокойно бременеене до прекрасен финал със здраво и слънчево детенце! HeartNature Sun With FaceFlowers Four Leaf Clover

# 70
Благодаря от сърце! ❤️🥰😘
Буба, стиснати палци ❤️

# 71
Честито, Kactus Two Hearts
Най-мечтания букет! Дано имаш лека бременност и най-голямото щастие след това Flowers Four Leaf Clover Animal Hatching Chick Flowers Four Leaf Clover Animal Hatching Chick Flowers Four Leaf Clover

# 72
Честито Kaktus! 💗 Много се радвам за теб, ти го заслужаваш винаги си давала на всеки толкова правилни съвети и все мислех за теб как ли си след това през което минаваше всеки път. Всичко ще бъде наред и ще се радвате на най-сладкия и пухкав финал. 🥰

# 73
Кактус, честито!!! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче 🙏🏼🍀❤️
Много хубаво, че споделяш историята си да помогнеш и да вдъхнеш надежда за пореден път на останалите дами.
Много се зарадвах за теб, бъди спокойна и радостни моменти и новини и занапред! 🤗🤗🤗

# 74
Кактус, много ме зарадва!!! Честито и до финал. Вдъхваш ми надежда, че и аз ще успея скоро. ❤❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт