Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета! Въпросът ми е по-скоро за времето преди трансфер, но се надявам да споделите опит, ако имате Simple Smile Знаете ли в периода на подготовката за трансфер /след като е започнал прием на Естрофем/ може да се приема протеин? Изследвах си Общ белтък и ми е близо до долната граница... Освен това въпреки непрекъснатия прием на мета фолиева киселина, В9 ми е 8 при долна граница 3. Пробвах с прием на биотин, защото четох, че съдейства за по-доброто усвояване, взех си Top folate на спрей, който уж се усвоявал по-бързо и в крайна сметка B9 даже е паднало. Някакви съвети как да го вдигна?

# 361
  • Благоевград
Здравейте, момичета! Въпросът ми е по-скоро за времето преди трансфер, но се надявам да споделите опит, ако имате Simple Smile Знаете ли в периода на подготовката за трансфер /след като е започнал прием на Естрофем/ може да се приема протеин? Изследвах си Общ белтък и ми е близо до долната граница... Освен това въпреки непрекъснатия прием на мета фолиева киселина, В9 ми е 8 при долна граница 3. Пробвах с прием на биотин, защото четох, че съдейства за по-доброто усвояване, взех си Top folate на спрей, който уж се усвоявал по-бързо и в крайна сметка B9 даже е паднало. Някакви съвети как да го вдигна?

Вземи си Top Folate на таблетки, пие се по 1 на ден. Аз съм доволна от него, на Vivapharma.
Дръж Вит. Д, Б12 и Б9 към горна граница. Изследвай Хомоцистеин, трябва да е под 7. ТСХ около и под 2.
Преди моя трансфер питах дали мога да пия Колаген на прах, можело. Протеините по принцип са важни за началото на бременността, в една книга четох, че прием на протеин на равни интервали през деня спомага за подтискане на гадене и повръщане в първия триместър.

# 362
signora_tina какво се случва с теб? Беше ли на преглед? Успяха ли да установят къде е ембрионът?

# 363
  • Благоевград
Ходя през ден. Следобяд съм отново на преглед. Нищо не се вижда. Чхг в сряда стигна 600. Днес или понеделник вече трябва да видим къде е. Много се надявам да не е извънматочна, а мисед. Така ще бъде възможно най-добре за мен, но ще видим.

# 364
Здравейте, момичета! Включвам се в темата със следната ситуация: свеж трансфер на 2 броя 3-дневни ембриони на 19.09. Два положителни уринарни теста (Presto) на 6-ти и 7-ми ден, но позитивирали се чак след 10-минутния прозорец. Коремът ми е много подут, толкова, че дънки едвам закопчавам и е болезнен при изправяне и сядане ниско долу. Прикачам и снимка на прогестерон от вчера (7-ми ден). Изпратих я на лекаря, но не получих коментар дали стойността е ОК, само ми казаха, че ако се налага промяна в терапията ще се свържат с мен, което не се случи.
Въпросите са: смятате ли че има място за притеснение заради болката? Прогестеронът не ми ли е много висок? Да вярвам ли на уринарните?

# 365
Здравейте, днес ми е назначен трянсфер, обаче си измерих ТСХ ( което знам че от стимулацията се качва) ( с Хашимото съм) и сега е 6 което ми се вижда прекалено много Sad Имам и някаква температура 37.1 и се чудя дали да не отложим трансфера Sad

# 366
Katerina, не разбирам защо си пуснала само прогестерон, а чхг - не. Особено предвид спорните уринарни. Звънни на лабораторията със същата кръв да добавят чхг и доплати.

# 367
Момичета, знаете ли дали ембрио лепилото и средата, в която стои ембриончето, съдържат чхг? Чудя се дали биха повлияли на тест няколко дни след трансфер?

# 368

Аз попринцип пиех протеин на прах и колаген преди терапията и  когато почвах терапията попитах да ги спра ли ,но ми казаха че няма проблем даже е хубаво да се приема протеин и след това .До сега си ги пия .

# 369
Katerina, не разбирам защо си пуснала само прогестерон, а чхг - не. Особено предвид спорните уринарни. Звънни на лабораторията със същата кръв да добавят чхг и доплати.
Честно казано не исках да видя нисък резултат и да изпадна в една дупка, от която трудно ще изляза, познавайки се. По-притеснена съм за болката отколкото за позитивния тест Confused

# 370
Здравейте, днес ми е назначен трянсфер, обаче си измерих ТСХ ( което знам че от стимулацията се качва) ( с Хашимото съм) и сега е 6 което ми се вижда прекалено много Sad Имам и някаква температура 37.1 и се чудя дали да не отложим трансфера Sad
На мен ми се е случвало заради високо TSH да ми отменят трансфер, но не си спомням само това ли беше проблема тогава или имаше и още някакъв. Но докторът го отчете като проблем.

# 371
С ТСХ 6 не е добре да се прави трансфер. Аз също много трудно го контролирам, особено когато приемам хормони и други медикаменти.
Ембриолепилото не може да даде даде отражение до степен положителен резултат от тест за бременност.

# 372
казаха ми че от стимулацията се е качило толкова много ,,, преди 12 дни беше под 4. Направих грешка, че не го проверих преди стимулацията, но иначе години наред с тази доза ( последно края на април го тествах) си е малко под 2. И такова увеличение .... наистина ми изглежда ненормално

# 373
казаха ми че от стимулацията се е качило толкова много ,,, преди 12 дни беше под 4. Направих грешка, че не го проверих преди стимулацията, но иначе години наред с тази доза ( последно края на април го тествах) си е малко под 2. И такова увеличение .... наистина ми изглежда ненормално

Аз също съм с Хашимото и след стимулация ми се качва. Обикновено минават няколко месеца, докато го регулирам. Стискам ви палци бързо да влезе в норма!

# 374
Момичета, знаете ли дали ембрио лепилото и средата, в която стои ембриончето, съдържат чхг? Чудя се дали биха повлияли на тест няколко дни след трансфер?
Понеже и аз не знаех дали някаква част от стимулацията не съдържа ЧХГ, в деня на трансфера си направих уринарен тест, за да разбера. Беше отрицателен и така знаех, че ако след 7 дни видя втора чертичка, тя е от бременност. Препоръчвам идеята Grinning

Общи условия

Активация на акаунт