Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 324
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
казаха ми че от стимулацията се е качило толкова много ,,, преди 12 дни беше под 4. Направих грешка, че не го проверих преди стимулацията, но иначе години наред с тази доза ( последно края на април го тествах) си е малко под 2. И такова увеличение .... наистина ми изглежда ненормално

Аз също съм с Хашимото и след стимулация ми се качва. Обикновено минават няколко месеца, докато го регулирам. Стискам ви палци бързо да влезе в норма!

благодаря за отговора. Но ако няколко месеца трябва да се регулира това означава ли, че няма как да се прави свеж трансфер?

# 376
казаха ми че от стимулацията се е качило толкова много ,,, преди 12 дни беше под 4. Направих грешка, че не го проверих преди стимулацията, но иначе години наред с тази доза ( последно края на април го тествах) си е малко под 2. И такова увеличение .... наистина ми изглежда ненормално

Аз също съм с Хашимото и след стимулация ми се качва. Обикновено минават няколко месеца, докато го регулирам. Стискам ви палци бързо да влезе в норма!

благодаря за отговора. Но ако няколко месеца трябва да се регулира това означава ли, че няма как да се прави свеж трансфер?

На мен ми отне токова време, но то си зависи от конкретния организъм... Със сигурност не може да падне за два-три дни според мен. Консултирайте се и с ендокринолога си, все пак.

# 377
Да допълня, че и за две три седмици пак не е възможно да падне за жалост. Все пак това е от моя опит и както вече ви посъветваха най-добре е ендокринолог да каже.

# 378
По принцип минимумът е 45 дни.

# 379
Момичета, днес беше моят втори трансфер.При първия ме оставиха да лежа 20 мин...сега обаче доктора каза на сестрата веднага след поставянето на ембриона да ме закара до тоалетната да се изпишкам и пак ме върнаха да си долежа 20 мин. Това било нововъведение! Попитах сестрата да не стане беля, тя каза че няма проблем. Имам 100% доверие на лекаря ми, но това малко ме учуди? При вас как беше?

# 380
Задължително лежане 30 минути и ако не издържам, ми слагат подлога, както съм легнала, само повдигам леко таза. Много е важно да се държиш да не отидеш до тоалетната. Само това ми повтаряха.
Надявам се това, да не се окаже грешна практика. Стискам силно палци, да се случи чудото ❤️.

# 381
Задължително лежане 30 минути и ако не издържам, ми слагат подлога, както съм легнала, само повдигам леко таза. Много е важно да се държиш да не отидеш до тоалетната. Само това ми повтаряха.
Надявам се това, да не се окаже грешна практика. Стискам силно палци, да се случи чудото ❤️.
Ще пиша като направя тест. Дай Боже всичко е наред!🙏🙏🙏

# 382
Момичета, днес беше моят втори трансфер.При първия ме оставиха да лежа 20 мин...сега обаче доктора каза на сестрата веднага след поставянето на ембриона да ме закара до тоалетната да се изпишкам и пак ме върнаха да си долежа 20 мин. Това било нововъведение! Попитах сестрата да не стане беля, тя каза че няма проблем. Имам 100% доверие на лекаря ми, но това малко ме учуди? При вас как беше?
В коя болница е това?

# 383
На мен пък ми казаха никакво лежане - движение, за да има хубав кръвоток към матката. Веднага ми казаха да ставам и да не се залежавам вкъщи. Явно различни подходи.

# 384
Не във всички болници се лежи след трансфер. На мен също ми казаха, че мога да отида до тоалетна след трансфера и после  да полежа за няколко минути. Аз не ходих до тоалетна и бяха неуспешни трансферите. Имам приятелка, която е в чужбина и след трансфера ставаш и си тръгваш и няма лежане. Забременя 2 пъти по този метод, въпреки че после загуби бебетата.

# 385
  Аз дори не съм лежала ! Изобщо не е нужно, качих се на колата и карах 50 км ! Трансфера правих в Германия. До тоалет също отидох след като се прибрах понеже там от вълнение забравих.Желая ви успех . Стискам палци!

# 386
Не във всички болници се лежи след трансфер. На мен също ми казаха, че мога да отида до тоалетна след трансфера и после  да полежа за няколко минути. Аз не ходих до тоалетна и бяха неуспешни трансферите.
А на нас май не ни даваха да ходим до тоалетна, нещо казаха, че може на подлогата, докато лежим още на стола за трансфера, и после чак след като ти влеят банката с някакъв разтвор, което отнема часове. Еми аз само като влязох в стаята с банката, директно отидох до тоалетната. Не можех да чакам. Успешен трансфер беше.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 23:10 от Skady

# 387
При първата бременност лежах, стисках се и се мъчих, докато накрая ползвах подлога и се усещах като опикана свинка, изръмбена на метала. Със сегашната директно станах след трансфера. Когато ме оставяха да лежа, трябваше да се отпусна с приятни мисли на фона на лека музика. Е как да се отпусне човек, когато ще експлоадира?! Цялата идея за релакс отива на кино. Погрижил се е докторът да сте спокойна. Simple Smile Много стиснати палчета за успех! Flowers Four Leaf Clover

# 388
Ембрионите не изпадат като станем, защото матката не е "пещера" както се изрази предишната ми репродуктивна лекарка, стените са много близо една до друга и ембриона се задържа вътре.
При първите ми два трансфера имаше изискване трансфера да е на празен мехур. При последния полежах малко, но веднага ми предложиха подлога, отказах и като ме вдигнаха ми заръчаха да отида до тоалетна.
Накратко- пишкането не вреди, ставането не вреди.

# 389
След като всичко мина, и мен ме подсетиха няколко пъти да ходя да пишкам. Аз реших първо да дам кръв за прогестерон, но от там отново ми казаха първо да пишкам. Може би е важно или пък са солидарни.
Иначе при първия ми трансфер спазвах всичко стриктно и се наливах с вода преди процедурата. То пък се случи да има закъснение около час и това беше най-кошмарния час Simple Smile Затова този път действах по-умерено. Просто пишках 1 час по-рано за последно, пак имаше закъснение и нещата си бяха точни - хем се виждаше всичко на монитора, хем аз бях по-спокойна с непрепълнен мехур Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт