Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 351
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ❤️ Надявам се при теб всичко се развива добре. От сърце ти стискам палци!Докато наваксвах с темите назад от 108-а, където съм била последно, като стигнах до твоя успех със сълзи се разплаках. Рано или късно мисля, че всички ще успеем. Просто понякога пътят е дълъг и трънлив
Анчо, прекрасни резултати! Тихичко честито 🤗❤️❤️❤️ Добре ти е прогестеронът и TSH ☀️

# 571
ancho66, много ти благодаря! 🤗❤️❤️❤️ За сега всичко е наред 🙏 Пожелавам от сърце на всяка една бореща се жена да получи този дар 🤗 да стане мама ❤️❤️❤️

# 572
Присъединявам се към вас, дами.
Изчетох почти всички теми назад и знам, че няма много какво да се направи,освен да се изчака, но напрежението ми е в повече и имам нужда от подкрепа.

Днес ми е 9ти ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче. Кръвен тест ми е заръчано да пусна на ден 11.
От началото имах различни симптоми, които си преписвах, но от ден 7 всичко отшумя и вчера започна една болка точно като преди и по време на цикъл...  така и така бях в аптеката ,реших да си взема и пиклив тест, та на ден 8 имам втора бледа черта, което хем ме обнадежди, хем притесни, защото ме боли кръста.
Мислех днес да ида да си пусна кръвен, но 48 час се пада неделя, а тогава мисля,че само централните лаборатории работят, където става килиметрична опашка, все от болни хора. Затова ще го оставя за утре събота и (стискам палци да е наред) другия път да е в понеделник, за да видим удвоява ли се.
Много ми е притеснено, имам един мисед и усещането че ми идва, когато не трябва да е така е ужасно.
Слагам вечер 1 циклогест и се чудя виждайки на всички останали по какви дози се изписват дали не е малко. Ще пусна и прогестерон утре, но до тогава ...
И за това напрежение ниско долу и болката в кръста, ако си позволя 1 нош па дали няма да облекчи малко нещата или ще навредя повече, макар че знам при бременни се ползва.

Извинявам се за дългото обяснение, но ми е нещастно и ми се иска да споделя с някого. Няколко пъти започвах да пиша, но не се осмелявах.

# 573
Здравейте,
момичета, на 03.10 ми беше трансфера на тридневни ембриончета, днес уринарния тест е положителен и b-HCG е високо 304.8miu/ml, но дали според вас може резултатата да е фалшиво положителен при положение, че снощи поставих последната (от три) дози Овитрел. Според мен е твърде рано да правя тези тестове, тъй като ми казаха най-рано на 16-17.10, но просто чаканете ме убива (предполагам знаете).. Pensive  Много ме е страх от това всичко да се окаже фалшиво положително и накрая да няма бременност, но предполагам, че сега стойностите са толкова високи, заради инжекциите.. Това което усещам в момента е като при цикъл, но корема е много подут (като бременна хлебарка съм), кръста и гърдите ме болят и често ми се пишка.. но предполагам това са нормални призначи за след трансфер..

# 574
myshine според мен ви е положителен теста. Може и да е повишен от дозите Овитрел, но като цяло е доста висок и според мен не може да вдигнат толкова резултата. Тихичко честито и успех до края 🥰 Просто повторете теста след 48 часа. Успех!

# 575
От всичко, което съм изчела,  няма как този висок резултат да е от Овитрела. Пожелавам от сърце една лека и прекрасна бременност!

# 576
Myshine, и според мен резултатът е висок, за да е само от лекарствата. Пожелавам да е истински положителен Hug
Ако се окаже фалшиво положителен, може на следващия опит да си пуснеш кръвен или да направиш уринарен в деня след трансфера, когато 100% трябва да покаже отрицателен резултат. Ако тогава уринарният покаже положително или кръвният покаже някаква стойност ЧХГ, ще знаеш след 7-8 дена кое е от лекарствата и кое не.
Усещането като при цикъл е нормално за този етап и в двата случая - и при бременност, и при идващ цикъл.

# 577
Противно на мненията на другите, аз смятам, че при тест по-малко от 24ч след овитрел, тази стойност на ЧХГ е от него. Все пак зависи от колко единици е, но ето графики, които показват за колко време се чисти и с какви темпове пада стойности от него.

Стискам палци въпреки това след изчистването на ЧХГ от препарата, ЧХГ да продължи стремглаво нагоре.

# 578
Продавам клексан от 0,4. Имам 6 кутии. 30 лв.

# 579
Аз бих искала да ги купя, ако още са ви налични. Пиша ви.
Продавам клексан от 0,4. Имам 6 кутии. 30 лв.

# 580
Момичета, пак съм аз!
Днес повторих теста (12 ден след ЗЕТ) и ЧХГ е 940 IU, а прогестерон 60.60.
Нормално ли е така да подскочи нивото на ЧХГ?

Момичета! Днес ми е 10-ти ден от ЗЕТ на един 5 дневен скрежинко и се престраших да си пусна кръвен тест, въпреки, че ми е назначен чак за 18.10.

Резултатите:

Прогестерон 58.8 nmol/L
beta ЧХГ 335 IU

Това е хубаво, нали?!?! Т.е. знам че е положителен, но добре ли е като стойност. Боже, не мога да си събера ангелите!

# 581
Да, норамално е, а използвахте ли някакви инжекции след трансфера?

Момичета, пак съм аз!
Днес повторих теста (12 ден след ЗЕТ) и ЧХГ е 940 IU, а прогестерон 60.60.
Нормално ли е така да подскочи нивото на ЧХГ?

Момичета! Днес ми е 10-ти ден от ЗЕТ на един 5 дневен скрежинко и се престраших да си пусна кръвен тест, въпреки, че ми е назначен чак за 18.10.

Резултатите:

Прогестерон 58.8 nmol/L
beta ЧХГ 335 IU

Това е хубаво, нали?!?! Т.е. знам че е положителен, но добре ли е като стойност. Боже, не мога да си събера ангелите!

# 582
Не, не използвам никакви инжекции. Поддръжката ми е Циклогест 2х1, Естрофем 2х1 и Климара трансдермални лепенки. Както и стандартния папаверин, но той не повлиява хормона.

# 583
Здравейте,  дами. Пак аз. Пуснах днес излседвания на 10 ден след трансфер на 1 петдневен ембрион.

Progesterone 606.000 nmol/l
total hCG ( общ бета ЧХГ ) 249.000 IU/L

Слагам само по 1 циклогест вечер и все пак по всички референтни стойности ми изглежда голяма тази цифра на прогестерона. Това нормално ли е?

Поздрави!

# 584
здравейте, мисля че  е задаван този въпрос, но може ли да ми преповъчате някакви изследвания след неуспешен трансфер? По принцип при мен основния проблем бяха тръбите - една напълно запушена и една пропускаща преди 2 години под силно налягане. И очаквах по скоро да имам извънматочна или нещо такова, но нямаше въобще имплантиране Sad

Общи условия

Активация на акаунт