Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 342
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
И мен ме притеснява, че малко или много изтича циклогеста и затова ще пусна и прогестерон, а домашния ще си го направя, защото имам подръка така или иначе. Знам, че може да ме отчая, ако е отрицателен, но за момента съм оптимист 🙂

# 601
На мен домашен тест ми показа на 8ми ден след трансфер на три дневни.

# 602
На мен домашен тест ми показа на 8ми ден след трансфер на три дневни.
Да, но на 5.10. съм си била Хориомона, а нали трябва да минат поне 14 дни от него, доколкото прочетох тия дни тук някъде...

# 603
Аз си знаех, че ще направя домашен тест и затова следих кога се изчисти ЧХГ от препарата. После бях сигурна, че чертата на 5ти ден след ЕТ на бластоцист е истинска Simple Smile

# 604
Два уринарни от обикновенните тест ленти ми отчетоха бледа черта още на 5-и ден на петдневен. Резултатът от кръвния тест на следващия ден беше 40. И преди две години ми засече уринарния от 6-и ден. За сметка на това шуър чек от вчера (9-и ден), абсолютно отрицателен. Be live - бледа черта. Резултат от кръвния днес - 268. За по-ранните дни, ако ползвате уринарни, най-добре да са от най-обикновените тест ленти. При това струват стотинки и може да направите повече от един за контрола. Разбира се кръвният е най-точен и показва реалното състояние на нещата.

# 605
Лейди тест при мен беше отрицателен при чхг 448.01, докато билийв имаше ясна черта .

# 606
Да питам и още нещо....
На домашните тестове добре ли ще е да се направи сутринта, предвид, че час преди да стана си слагам циклогеста или няма да пречи, че ще е след него?

# 607
Не, не пречи.

# 608
Здравейте,
момичета, много съм отчаяна, днес ми е 13ти ден след трансфер на три тридневни ембриончета и ЧГХ е едва 30miu/ml.. казаха ми да повторя след 2 дни, но дали има някакъв шанс изобщо.. Disappointed

# 609
Здравейте! Днес ми е 8-ми ден след трансфер и имам по скоро кафеникаво зацапване, а не точно кръв. Дали ви се е случвало? Може ли да се дължи на имплантация или там по скоро е ярка кръв?

# 610
По принцип навсякъде пише, че имплантационното кървене трябва да е бледо розово или кафеникаво . Но при мен в събота на 7ден след трансфер на две петдневни ембриончета направо си ми беше алена кръв не много голямо количество, но успя да ме уплаши, че настъпва цикъл. Днес 11ден Чхг 549,ще повторя след 48ч.но при предишни опити винаги е било кафеникаво и малко количество.

# 611
Здравей, съжалявам!😕 бързам да допълня че аз в момента чакам да дойде време за теста, и не съм напълно наясно колко трябва да е ЧХГ, но спрямо това което съм си свалила от една тема тук, нещата сякаш не изглеждат толкова зле! Не искам и да звучи и като фалшива надежда, просто наистина това ми е известно и налично като инфо... При всички положения изкоментирай с доктора, защото трябва да се знае да се продължава или спира с медикаментите. а принципно втори тест няма как да навреди, особено щом така ти е и препоръчано. по-скоро ще потвърди какво е положението със сигурност и ще е добре за твое спокойствие. Така мисля аз поне, успех и спокойствие пожелавам! 🍀

Здравейте,
момичета, много съм отчаяна, днес ми е 13ти ден след трансфер на три тридневни ембриончета и ЧГХ е едва 30miu/ml.. казаха ми да повторя след 2 дни, но дали има някакъв шанс изобщо.. Disappointed

# 612
Здравейте момичета, след СЕТ на два петдневни ембриони док ми каза да пусна тест на 7ми ден след трансфер. Резултатът е <0.10 mIU/ml, според вас дали има шанс да е било още рано и да се вдигне или да не храня напразни надежди? Първи трансфер ми е.

# 613
  • Варна
Възможно е да е рано. Повечето клиники препоръчват на 10 ден след трансфер на 5-дневни.

# 614
Здравейте момичета, след СЕТ на два петдневни ембриони док ми каза да пусна тест на 7ми ден след трансфер. Резултатът е <0.10 mIU/ml, според вас дали има шанс да е било още рано и да се вдигне или да не храня напразни надежди? Първи трансфер ми е.
За 5 дневни не е рано. Не губи надежда и вярвай, че следващият път ще успеете. Пожелавам ти успех и стискам палци! 🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт