Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
-
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
-
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
-
Какво представлява пръстенният метод за предсказване на пола на бебето?
-
Какви изследвания и процедури се извършват по време на бременност?

Забравих... Благодаря за хубавите думи)на почитателките на рецептите ми( то, не че аз съм ги "родила " де .. ама са мое изпълнение поне
Много съм щастлива че всичко е минало наред-последният път бе по-малък от нужното,но вече бебо е пораснал.Макар,че доки каза че съм 14седмица и 3 дни,а аз бях само 13 и 1ден,но той каза че външният ехограф винаги показва седмица и малко напред.Та стискам палци на всички да бъдем заедно до край и да се радваме на мърдащи и здрави бебоци:)
Александрина, здравей, би ли ни дала малко повече информация за себе си, за да впиша подробностите в заглавната страничка?
Много от нас са преживели това и знаем как се чувстваш... Следващият път съвсем скоро ще износиш и родиш прекрасно здраво бебе! И да се похвалиш за племенничето!
,с изключение на една....Мила
поне си събрала дружина ,за срещата а аз като гледам няма да има среща във ВАРНА.Варненките се изгубиха някъде тез дни и нищо неможем да се рзаберем.
.За това аз се ОТКАЗВАМ ДА ОРГАНИЗИРАМ.Ако има Друга желаеща Мама преостъпвам и това право.......

. Днес пак хубаво временце се е отворило тук та си мисля да си направя една разходчица. Мамита моя мъжо искам да го убия
. Цяла нощ аз се опитвам да заспя и таман се наудобня и той се врътне ( и естествено ми взима всичкото одяло ). Аз дърпам дърпам и тамън се ошушкам пак и си викам айде ша спа и той пак врът и уж да се наудобни и ми праска по някоя ръка и аз пак скачам и така цяла нощ
... Към 6 часа вече си стоях будна нямаше смисъл да заспивам и чаках да стане 8 че да става и да ходи на работа
. И както ии да е стана той и аз вече щастлива си се разполагам и докато той се оправи си задрямах. Сънувам си аз Том и Джери и тамън нещо с мишока се занимавах и иде нашия и ме побутва ама така лекичко уж и ми вика '' за закуска пак ли баничка? ''
... бъхххх... то уж загриженост ама аз откачам....
или пък до Враца на гости на бабчето
. Ако остана тук ще трябва да съм постоянно сама, че още никой не познавам в тва пусто Русе, а си мисля че ще ми е много терсене. Пък от друга страна хич не ми се пътува
, че последният път си извинявам се за израза избльоках вътрешностите... та си се чудя сега какво да правя.
сега и за тва ще се чудя май днес ще си остана само с пазаруването
пък утре с мъжо на разходка и покупки.
даже може и прозорците да тръкна
че много ми се чисти да не повярваш чак...