💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 2 💛

• 21 660
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
Всяка сутрин пръскам аз, а при нужда по-често. От седмица носът и постоянно грухти и и пръскам 3-4  пъти на ден. Ползвам Стеримар бебе.

# 661
Леле Lucy с висока е бил милият!!! Колко време бяхте с температура и как го лекуваш? А имаше ли проблем със сученето???
Ох ние с мъжа се оказахме с ковид, и днес бебето се събуди не във форма и много се притеснявам. Не ми се ще и да го видя по кабинета на педиатърката че е пълно с болни и да не вземем и друго да лепнем…

Игор писка много и ми е сууупер сладък. Вече се смее и с глас, невероятно е 😍
Явно не съм причинила малката фонтанела, слава богу. Имам склонност да се обвинявам години наред за неща свързани с децата.
С аспиратор е хубаво да се дърпа когато са с хрема и за да не се завъди някоя гад. Игор също беше болен с 39.2 темп и хрема. Инхалатора му се отрази фантастично. Другите ми деца не се повлияват така. Пръскам humer baby.

# 662
Благодаря на всички за отговорите!
Мина спокойно снощи при нас. Днес с бебето ще водим каката да я погледнат, а утре сме на консултация. Ще ходя сега до аптеката да взема и аз някакъв спрей, да имам под ръка и аспиратор.

# 663
Момичета, с какво мажете дупетата? До сега ползвах uriage, но се зачервява. С баткото не сме имали такъв проблем, но на бебето му е по-светла кожата.
Вие с какво ги мажете?

# 664
Бочко, судокрем. При моето бебе е от мокри кърпи и ги смених.
Знаете ли дали мога да пия Ехинацея? На капки. Много добре ми действаше при настинка. Сега кърмя и нямам представа, педиатъра е още в отпуска, ЛЛ не съм сигурна че е компетентен.
Задните фонтанели затвориха ли се при вашите деца?

# 665
И за първото и второто си дете използвам Павловича мас и никога не сме имали подсичане или зачервяване.

# 666
Само Бепантен.
Мокри кърпи съм с Памперс. Гледам да зареждам от тях като са на промоция

# 667
Бепантен ни спаси от доста зачервено дупе.

Судокрем ако му видите състава в INCI ще го хвърлите моментално😔

# 668
Аз не ползвам мокри кърпи.
Почиствам с преварена вода и тампони за очи.

# 669
Ползвам мокрите кърпи Water wipes - поръчах няколко кашона още от болницата Joy Още не са свършили. А иначе за мазане - хидратиращ лосион за тяло на Mustela.
Много съм доволна и от двете, аз също се мажа с този лосион Heart

# 670
Момичета,тези от вас ,които нямат брак с бащата на детето,като попълвахте декларация за детските на Семейно положение какво написахте?Ние си живеем заедно,но по лична карта сме на отделни адреси?И аз самотна майка ли се водя😄детето е припознато

# 671
Мажа с кремът на Бебо, кремовете за бебенца от лидъл и лили.

Момичета, с какво мажете дупетата? До сега ползвах uriage, но се зачервява. С баткото не сме имали такъв проблем, но на бебето му е по-светла кожата.
Вие с какво ги мажете?

Йони, ехинацеята до колкото зная не е проблем да се пие, поне за чаят. Тъй като е естествен антибиотик обаче, трябва да пиеш и пробиотик,ако пиеш повече от 2 чаши на ден, с продължителност повече от 10 дни.

Бочко, судокрем. При моето бебе е от мокри кърпи и ги смених.
Знаете ли дали мога да пия Ехинацея? На капки. Много добре ми действаше при настинка. Сега кърмя и нямам представа, педиатъра е още в отпуска, ЛЛ не съм сигурна че е компетентен.
Задните фонтанели затвориха ли се при вашите деца?

Напълно съм съгласна с Лина! (За судокрема)

Бепантен ни спаси от доста зачервено дупе.

Судокрем ако му видите състава в INCI ще го хвърлите моментално😔

# 672
Не се водиш самотна майка. Ако детето не е припознато, тогава. Ама какво да напишеш, не знам. Подсети ме, че трябва и ние да идем за тази помощ. Но трябва в делничен ден мъжа ми да си вземе отпуск, че по район сме към социалното в Студентски, а там ми е неудобно да ида с бебето. Не шофирам с нея, а и колата ми е малка и не събира количката.

Ох, много ми е мъчно за това момиче, което днес се самоуби и остави две дечица. Цял ден я мисля и си гушкам бебето. Толкова ми е тъжно 😭

# 673
За кое момиче става дума? 😲
Извинявам се, не съм в течение.

Не се водиш самотна майка. Ако детето не е припознато, тогава. Ама какво да напишеш, не знам. Подсети ме, че трябва и ние да идем за тази помощ. Но трябва в делничен ден мъжа ми да си вземе отпуск, че по район сме към социалното в Студентски, а там ми е неудобно да ида с бебето. Не шофирам с нея, а и колата ми е малка и не събира количката.

Ох, много ми е мъчно за това момиче, което днес се самоуби и остави две дечица. Цял ден я мисля и си гушкам бебето. Толкова ми е тъжно 😭

# 674
  • София
И аз преди малко разбрах и ми е едно свито и тъжно... Надявам се всички мами тук споделят, когато нещо им тежи - така товарът става по-лек. Не сте и не сме сами! Споделяйте, момичета – с приятели, роднини, или тук Heart мисля, че и тук е нелошо място да си излеем душите, когато и както го чувстваме.

Общи условия

Активация на акаунт