💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 2 💛

• 21 638
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, как се разбира кое сополче е настинка/болест? Моят син от раждането си има сопол, но е нормално да има секрет според мен, педиатърът знае и не каза нищо.

Днес се замислих, защото всеки ден вадя малко по-големи бели сополи. Иначе е жизнен, весел, няма температура.

# 706
И аз, ако не всеки ден, то през ден вадя бели сополчета. Според мен това не е настинка. А, какви са истинските, предполагам жълто-зелени, по-течни, или по-гъсти и повече като количество.

# 707
  • София
И аз така си го представям. И че ще се стичат от нослето например…пу-пу, дано не разбираме какво е, но все пак да сме подготвени 🙏

# 708
Lina няколко пъти ни се случи кръв нишки.. казаха млечни/ алергии или бактерии/паразитче. Давах няколко пъти проба ако 💩, а за кръвни освен нормалните ( пълна кръвна/црп и тн), пуснахме и IgE total ( allergy test)- той показва дали има в момента някаква алергия ( разбира се не показва от какво.. това на друг етап се изследва ).
При нас всичко беше негативно, тоест нито алергия, нито болести… оказа се че се влияе от често кърмене. Щом поразредих на поне 3 часа между храненията не сме имали кървави нишки и проблеми ( имахме и често по зелено ако и с балончета…).
С първият ми син също имах случай с кървави нишки, при него се оказа че е ит самото дупе.. явно от повече напъване се беше спукал капиляр ( или може би е било хемороидче) и с малко мазане повече не се случи.
Така че не бързай да сменяш храни и тн… ако можете вижте първо хубаво дупето… вижте дали ще се случи втори/ трети път и дайте кръвни/ проба…

Днес сутринта забелязах кървави слузести нишки в акото. Писах на личната и ѝ пратих снимки и тя каза, че от нещо, което съм яла аз. Но това не ми се струва достатъчно като обяснение и сега я заведох на гастро. Тя ми даде храна за алергични бебета и предписа пробиотик и каза да мина на диета без млечни.
Имате ли опит с нещо такова? Бих искала да ѝ пусна някакви изследвания

# 709
Александрова, много благодаря за съветите 💛

# 710
Ето това са изследванията които пусна на голямата професора алерголог, при който я водихме. Беше на 6м.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 22:14 от LucyFord

# 711
Скрий й имената.

# 712

Нещо не работеше кропването тук и ме домързя да кропна на телефона и пак да се връщам да качвам. Даже са ѝ сбъркали второто. Мъжа ми е МихаЕл 😂

# 713
Надявам се всички здрави????♥♥♥🙏🏻

Тук слагам и Хедра какво споменава за кърменето , че нали наскоро спорехме по въпроса- че няма как ако майката има дефицит е да даде нещо на бебето! Така че майки мислете и за себе !
♥♥

# 714
Момичета, някоя от вас май ползваше Neko Tiny. Моята мадама вече доста стърчи от него, а няма 6кг. Пише че е до 15кг 🙄 При вас има ли такова нещо?

# 715
Аз съм с Neko Tiny.
Да, при нас също напоследък има някакви трудности, но мислех, че е основно от шаването на госпожицата... Тези 15кг са ориентировъчни, силно ме съмнява да издържат и раницата, и кръстовете ни.
Бих те посъветвала да се консултираш с хората в магазина, от който си я купила.

Момичета, някоя от вас май ползваше Neko Tiny. Моята мадама вече доста стърчи от него, а няма 6кг. Пише че е до 15кг 🙄 При вас има ли такова нещо?

# 716
Много е удобна, жалко че бързо ще умалее.

# 717
Ние сме с Tula free to grow и днес я поносих 5км из квартала… кръста ми е в агония сега, кви ти 15кг😅

# 718
  • София
Момичета, къде ще държите количките през дъждовното и снежно време? Моята е в мокрото помещение, в огромен плик. Сега в сухото време е ок, обаче като стане мокро и кално не знам какво ще правя…искам да намеря някаква постелка и калъф, ама не знам как да открия такова чудо. Някоя от вас има ли подобнл решение?

# 719
Моята двойната стои в коридора през входната врата. Имам и единична в колата в багажника.

Общи условия

Активация на акаунт