💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 2 💛

• 21 629
  • 778
  •   1
Отговори
# 750
Аз зъбче видях още преди повече от месец, но все още не е избило, сега вече белее и другото до него, но не избиват и това е. Купила съм гелчета за никнене на зъбки (с и без лидокаин), но я успокояват за 10 минути и после пак е ужас...

# 751
За зъбчетата ми препоръчаха носене на кехлибаремо герданче

# 752
За зъбите съм писала няколко пъти - калкареа фосфорика 2*3 злънца.
Казаха ми, че Боуен също помага.

# 753
  • Варна
При нас най-работи студената биба. Имам 4-5 в хладилника. Мажа с гелче и давам студена биба и се успокоява веднага.

# 754
На мен ми препоръчаха Камилия, познати и педиатърката също. Не съм ползвала нищо с голямата, сега ще видим как ще е.

# 755
Lina при кой ходите на боуен, ако е от София?
И моят от две седмици се мъчи като ака и има газове и се мята милият и може би това ще му помогне да тестваме…
А за алергията какво ви излезе на кръвните? И при нас не беше 0, но беше под 15 което беше като референтна стойност и ни казаха че всичко е Ок…
За зъби мисля че и при нас излиза едното горе. Напипвам го леко и е по беличко. Но много ми е странно, защото с първият ми син зъб му излезе чак на година и два месеца ( и беше супер това по отношение на кърменето😃😂). Та мислех че и този ще е с късни зъби… но ще видим
Някой има ли зъби вече😅 хем последна се роди, хем вече се вижда зъбчето. От 10тина дни го виждам, но мислех, че си е наранила венеца. Днес питах по-опитни и потвърдиха😅 събирам всякакви трикове за зъбоникненето, чесалките са ясни.

Иначе и тя се мята мн през нощта когато има газове най-вече. Като я заведа на боуен и след това седмица две вс е песен.
Сега пак я водих, защото като бяхме на гастро заради кръвта в акото, там казаха, че цялата е в газове и задържани акита. След масажа ги изхвърли и вече няма кръв. Но в рамките на 5дни смених храната ѝ с козе мляко, аз спрях млечни, добавихме пробиотик за 10 дни и беше на боуен. Кое от вс даде резултат нз, но на кръвните си показа, че си има някакъв алергичен процес в тялото.

# 756
Карина, същите неща ги прави и Верена, като предимно е това с краката и рязкото пускане 😹
И аз бях чувала, че при кърмене нямаш цикъл, и първият път, когато ми дойде много се притесних, да не намалее кърмата. Промяна обаче нямаше, спокойно. Забелязах, че се случи след малко повече от месец от началото на захранването.
За зъбки съм давала дентокинд, мажа с пансорал и се запасявам с калгел, ако има силен плач. Аз съм виждала болката в очите. Няма начин без лидокаин, за мен не е имало. Ако мога да избавя детето си от болка, ще. Всячески. Винаги съм купувала кехлибарени герданчета. Първата от преди 8 години не помня от кой сайт, втората и третата помня. Ако искате ще го потърся в майла си.

Снимката е от началото на месец Октомври, но не намерих друга, на която то да се вижда. Това е най-малкият размер, но то се изпълва с времето, сега й е по-добре. В интернет пише подробно всъщност каква е причината на действа обезболяващо. При контакта с кожата се запотля и се освобождава (забравих какво), така обезболява. Между другото, за щитовидната жлеза е много подходящо лечение.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 09:49 от КремонаЛиза

# 757
За пръв път чувам за тия кехлибарени гердани.
Мин.път ми дойде на 8мия месец, кърмих 11м. Кърмата ми намаляваше около датата на цикъла.

# 758
  • София
Не е ли опасно това герданче, ако се скъса докато го хапе/дърпа…? Иначе звучи и изглежда добре.

# 759
Аз утре ще го снимам отблизо (:
То е на връвка и между кехлибарчетата има възелчета. Здраво е. 🙂 и предните 2 не са се късали. Това го носи от около месец. Не го махам, нито баня, маня, нито за нищо. Рано е да кажа дали и то е здраво, но и то е на същият принци, като предишните 2.

# 760
Едно съседско детенце също винаги е с този гердан. Като се засечем пред блока, ще разпитам майката.

# 761
Заповядайте 🙂

# 762
Alexandrova17 водя я ето тук в Дружба, мн е мила дамата Bowen Center Holistic
088 542 1842 в гугъл излиза веднага. При нея ефекта е видим в рамките на 24ч и продължава дълго.

В нейните изследвания излезе 25 при горна граница 15. Минахме на козе мляко и аз на диета.

# 763
Мерси Lina , май позатихнаха тези “колики”, ако пак се затрудни ще пробваме!
А вие имате ли в семействата някой с алергии? Ако не, такива неща се израстват, няколко мои познати с бебета след първата годинка/две сякаш израстнала този тип алергии. Трябва мисля да внимавате само при захранването и въвеждането на нови храни- винаги по една и сутрин .

Момичета по-деликатен въпрос- гърди!
Когато кърмиш ходи ли се на мамолог? И ако да, имате ли да препоръчате някой добър от който сте доволни? Нещо имам чувството че си напипвам нещо като топче в едната и малко се панирам. Но незнам докато се кърми дали има смисъл да се ходи на преглед!

VaniaK а при вас как е положението с кожния проблем? Надявам се всичко мина?

Alexandrova17 водя я ето тук в Дружба, мн е мила дамата Bowen Center Holistic
088 542 1842 в гугъл излиза веднага. При нея ефекта е видим в рамките на 24ч и продължава дълго.

В нейните изследвания излезе 25 при горна граница 15. Минахме на козе мляко и аз на диета.

# 764
По време на бременността имах контрола на образна диагностика на гърди, но лекарят ми каза да отида 6 месеца след като спра да кърмя, заради промяната в хормоните. Аз също на два пъти напипах бучки от както кърмя, без болка или зачервяване и се панирах, чаках около седмица и щях да ходя на ехограф, но си беше от кърмата, от както пия по 1 лецитин на ден /профилактично/, съм нямала проблеми. Освен бучки имах и запушвания със зачервяване, болка и температура на два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт