🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 53 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Козлодуй
"Харесва ми такъв, пълен с несъвършенства, недостатъци и добродетели, като всяко човешко същество. Харесва ми, че не крие малките си удоволствия в живота, че никога не се опитва да бъде различна версия на себе си, само за да угоди на другите.
Омръзна ми да гледам "знаменитости", които ни показват идеален живот, безусловна любов, перфектна физика, образцови семейства... всичко това е една голяма лъжа само за пред света.
Всички имаме своите демони вътре и, ако нещо ме привлече към Джан, освен фантастичните му актьорски способности и чудесната му физика, това беше неговата „реалистичност“. Никога не е фалшифицирал личността си. Когато е ядосан, го показва. Ако иска да се забавлява, го прави. Ако иска да се наслади на пура с уиски, не се крие. Ако харесва момиче, той не крие това привличане и проявява вродената си дарба да съблазнява. Ако трябва да отговори на наглост, той не се колебае. Ако иска да се облече екстравагантно, далеч от елегантността, го прави без колебание, правейки го да изглежда още по-красив със своята естественост.
Аз съм на 63 години и никога не съм била фен на никого. Харесвах актьори, певци и т.н., но никога не съм следвала, или подкрепяла някой от тях, защото ги виждах като далечни, измислени. Пълната противоположност на Джан, който е автентичен в цялото си същество. Винаги казвам: Харесвам те такъв, човек, близък, несъвършен. Не изпитвам платонична, или истинска любов към него в главата си, това е просто дълбоко възхищение към едно същество, което ме очарова и с което бих искала да прекарвам часове и часове в разговори, обсъждане, беседване и учене, релаксиращо и защо не, вкусвайки питие и цигара (въпреки че спрях цигарите преди година).
Никога не се променяйте.Можете да управлявате живота си, без да се интересувате от стереотипите, или мненията на онези, които твърдят, че сте перфектни. Ти блестиш със светлините и сенките си заради своята автентичност
".  ❤️❤️❤️❤️
Из нета
Отмъкнах си този текст от фен групата във фейса. Аз съм на 55 и мога да се подпиша под всяка една дума (само дето още не съм спяла цигарите).

# 61
Добро утро,момичета!

Италианска преса...Публикация CIAKG...
(На руски ез. е и нямам време за превод.Занимавам се с внуците.)
Скрит текст:
🗞✒🇮🇹 Пресса Италии
Издание CIAKG

Съемки "Сандокана", новой драмы Rai1, закончились: опубликовано видео со съёмочной площадки с Джаном Яманом и Эдом Вествиком

Съёмки "Сандокана", похоже, подошли к концу. Новый сериал, подписанный Lux Vide, вернет на экраны персонажа, вышедшего из-под пера Эмилио Сальгари и принесшего успех телеверсии Кабира Беди.

В роли Тигра Малайзии в этом ремейке выступит Джан Яман, турецкий актер, который сейчас является желанным исполнителем и в Италии. На его стороне международный актерский состав: от Алессандро Прециози до Эда Вествика, звезды сериала "Сплетница" (который также выбрал Италию для своей недавней свадьбы).

В последние часы официальный профиль RaiPlay в Instagram опубликовал закулисное видео со съёмочной площадки. В ролике, Яман передает съёмочной группе оружие, которое сопровождало его в течение четырех месяцев съёмок.

На кадрах также появляются Вествик, который прощается со съёмочной группой и возвращается к работе, и Прециози, оба в сценической одежде. Превью также позволяет продюсерам рассказать о том, сколько труда было затрачено на создание нового колосса, который скоро увидит свет на Rai Uno.

В первом сезоне сериала задействовано более 3 000 статистов, а в техническом составе - более 500 человек. Для съёмок использовалась панорамная стена площадью 300 квадратных метров, и не менее трех старинных кораблей были построены с нуля.

Режиссером "Сандокана" является Жан Микелини, который уже снимал другие хиты Lux Vide, такие как "Бланка" и "Док - всё в твоих руках". Среди главных героев, помимо вышеупомянутых актеров, также можно отметить Джона Ханну (снимался в "Агентах Щ.И.Т.") и Алану Блур в ее первой важной роли.

Также в актерский состав вошел Самуэле Сегрето, бывший студент Amici, дебютировавший на большом экране в прошлом году с фильмом Stranizza d'amuri ("Странности любви")

Приятен ден!

# 62
Здравейте, момичета на Джан!

Минавам набързо да редувам Злати, че утре сутрин да пием кафе и тук.
Злати, адмирации за хъса ти всяка сутрин да се отбиваш в темата, да ни изненадваш с ново инфо, снимки на Джано и позитивни пожелания.
Да си идва вече Грозденце, Hands Pray че без нея закъсахме.
Цитат
Lux Vide
🎬 Това е обвивка!
Над 4 месеца производство, различни локации, повече от 500 професионалисти, 3000 фигури на снимачната площадка и звезден актьорски състав. Заснемането на #SandokanLaSerie приключи.
Поредицата Can Yaman, продуцирана от Lux Vide в сътрудничество с Rai Fiction, ще пристигне в Rai1.

Спокойна нощ, момичета!

# 63
Добро утро,момичета!

Еми,ако не пусна сутринта пост с кафенцето,няма да наминавате да ме редувате,кой когато може! Wink И другите момичета са заети през лятото.То и аз съм заета с внуците,но вече приключвам.Само да са здрави,особено малкия,че пак ще съм на повикване. Simple Smile

🆕 🆕 🆕
🇮🇹 От Netflix Italia в #IG
✒Информираме ви, че втори сезон
️"Viola come il mare" вече е наличен! 💜

🆕 🆕 🆕
Зад кадър на Сандокан ⚔🐅

Желая ви приятна неделя!

# 64
  • Козлодуй
Снимки от петък, ресторант Dal Toscano Roma.

# 65
Добро утро,момичета!

Сънчо, благодаря за новите снимки! Heart
Снимките на ''Сандокан'' свършиха.Джан вече си е  в Рим и е бил на вечеря в ресторант!
Дали ще си остави дългата буйна коса? Grinning

📊 📈  🇮🇹  Сериалът #ViolaComellMare2 с участието на Can Yaman и Francesca Killemi
влезе в топ 10 на рейтинга на сериали 24 часа след преиздаване в Netflix Италия!

Приятен ден и успешна седмица!

# 66
9 септември 💜

Viola Come Il Mare се изкачва до 7 позиция в Топ 10 на най-гледаните сериали на Netflix 🌊

# 67
Ново от Онопко. Явно има някакъв фетиш към Джано и пурите му Joy Добре, че е той да пусне някоя снимка..

# 68
Добро утро,момичета!

Всяка сутрин трябва да се будиш с нещо добро:
добро настроение, добри чувства, добри намерения!

от вчера...
🆕 📈 📊 🇨🇳
Джан Яман е класиран на 3-то място сред всички турски актьори и актриси в класацията на IMDb за седмицата, започваща от 09/09/24.Can Yaman е класиран на 3336 място сред 11 милиона артисти,
 следвани по целия свят.
Топ 3 за 18 седмици
Топ 5 за 29 седмици

Скрит текст:

Желая ви приятен прохладен ден!

# 69
Добро утро! Coffee

# 70
Добър ден,момичета!

✒ 🇮🇹  Списание Telepiu
КРАЙ НА СНИМАНЕТО НА САНДОКАН
Във видео, публикувано на страницата на RaiPlay в Instagram, беше обявено, че са приключили снимките на новата версия на Sandokan с Can Yaman, която скоро ще видим в Rai1. Над четири месеца снимки, близо 3000 статисти, три преустроени ретро кораба, над 500 техници на снимачната площадка и актьорски състав, който ще ни накара да мечтаем. „Сега трябва да предам оръжията си“, каза актьорът, смеейки се.

Приятен прохладен ден!

# 71
Привет, рагаци! Revolving Hearts

След дълго ваканцуване* се завръщам на линия. Специални благодарности момичета Flowers RoseKissing Heart за всичко споделено около Сандокан и нашия Джан Heart

Следях новините в ТТ, ВК и тук в темата, така че съм наясно с всичко. Най ми е интересно за новия проект след Сандокан, за който намекна Бирсен. Да видим кога ще излезне някакво инфо Thinking

Абе Джан няма ли да се връща в ИГ? Свършиха снимките, сега какво чака? Не ви питам, просто леко съм възмутена и сърдита (от/на него)..
Вече 3 месеца няма никаква клюка и интрига, няма и фалшиви новини, такова спокойствие никога не е било! Усещам, че завръщането му ще компенсира цялата тази скука и ще е с бомба, ще е скандално, както му приляга Heart EyesGrinning

# 72
Добро утро в четвъртък!

Всеки нов ден ни носи надежда, че ще ни случват прекрасни и
добри неща и никога не трябва да спираме да вярваме в мечтите си.

Грозде Hug,най-после се завърна! Heart

Сериалът #ViolaComellMare2 с Can Yaman и Francesca Killemi остава на седма позиция в Netflix Италия!

Приятен ден ви желая!

# 73
Вечерен привет!
Злати Hug Revolving Hearts

Рагаци, нося ви новина! Nature BoomHeart Eyes
Джан ще бъде сред гостите на следващото издание на "South International Series Festival“,
който ще се проведе в испанския град Кадис от 25 до 31 октомври 2024 г., по време на който
ще бъде удостоен с „Международната награда за почетен член на SISF" Sunglasses

стр. на фестивала в ИГ:

Публикация за Джан:

Красивият турски актьор Джан Яман ще посети Кадис

Актьорът ще бъде една от международните звезди, които ще посетят Кадис през 2024 г.
и ще бъде удостоен с една от „Международните почетни награди за членове на SISF“,
които ще бъдат присъдени в това издание.
Изкуствен интелект, границите на „Истинско престъпление“, роли в Аудиовизуална фантастика,
сериали на спортна тематика или международни копродукции с Франция също ще бъдат теми,
обсъждани от национални и международни творци във второто издание.

Четвъртък, 12 септември 2024 г. на South International Series Festival ще има международното присъствие
на велики лидери в създаването, интерпретацията и производството на сериали,
като известния турски актьор Джан Яман.
Скрит текст:
Един от новите проекти на актьора е Sandokan, международна копродукция на Lux Vide в сътрудничество с Rai Fiction. Сериалът е нова адаптация на историческата сага, режисирана от Ян Мария Микелини и Никола Абатанджело. Той ще се излъчва по Rai1 и ще се разпространява по света от Fremantle, а у нас от Mediterráneo Mediaset España. В новата версия на романа на Емилио Салгари, Джан Яман дава живот на приключенския пират. Любопитно е, че част от вдъхновението за тази историческа фигура на Салгари е фигурата на човек от Кадис, Карлос Куартерони Фернандес.

Джан Яман е участвал и в турските сериали Долунай -Пълнолуние, Бай Янлъш -Грешен човек и Еркенджи Куш -Сънуваща птица. Последният му донесе наградата "Златна пеперуда" за най-добър актьор в романтична комедия. И оттогава той не спира да добавя признание към биографията си. Забележителни са също така международният сериал "El Turco" и двата сезона на италианския сериал "Viola come il Mare", продуциран от Lux Vide и излъчван от Mediaset Italia, които имаха голям успех във втория прозорец на Netflix.

През последните години големи комерсиални фирми избират актьора като образ и популярността му расте заедно с ролите му в телевизионни сериали, признати от международната индустрия. Известна е и неговата по-подкрепяща страна, особено с подкрепата му за малките с благотворителния му проект „Break the Wall Tour“, който го отвежда да посещава места, където се грижат за деца и юноши с проблеми. С всичко това турският актьор ще бъде една от международните звезди, които ще посетят Юга през 2024 г. и ще бъде признат от фестивала с една от „Международните награди за почетен член на SISF“, които ще бъдат присъдени в това издание.

South International Series Festival е инициатива, съфинансирана от програмата Feder Andalucía 2021-2027 и Junta de Andalucía, която има Градския съвет на Кадис и Съвета на провинция Кадис като официални лица. Освен това има участието на Mediaset España като медиен спонсор; Movistar Plus+, Испания филмова комисия, Fundación Unicaja, Андалусия филмова комисия и Rims Mobility като спонсор; и с Canal Sur Television, Iberia, Crea SGR и Cultura Inquieta като партньори.

https://www.portaldecadiz.com/mas-de-cadiz/cultura/113277-el-gua … an-visitara-cadiz

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:17 от grozdence*

# 74
  • Козлодуй
Добре завърнала се, Грозденце 🥰
Тъкмо видях и аз новината, но ти си ме изпреварила. Разбира се, не бих могла да я поднеса като теб ❤️
Ще е гост в Испания точно на моят рожден ден 😁
Злати, Джаки, Ели, благодаря ви, момичета Heart

Общи условия

Активация на акаунт