Омръзна ми да гледам "знаменитости", които ни показват идеален живот, безусловна любов, перфектна физика, образцови семейства... всичко това е една голяма лъжа само за пред света.
Всички имаме своите демони вътре и, ако нещо ме привлече към Джан, освен фантастичните му актьорски способности и чудесната му физика, това беше неговата „реалистичност“. Никога не е фалшифицирал личността си. Когато е ядосан, го показва. Ако иска да се забавлява, го прави. Ако иска да се наслади на пура с уиски, не се крие. Ако харесва момиче, той не крие това привличане и проявява вродената си дарба да съблазнява. Ако трябва да отговори на наглост, той не се колебае. Ако иска да се облече екстравагантно, далеч от елегантността, го прави без колебание, правейки го да изглежда още по-красив със своята естественост.
Аз съм на 63 години и никога не съм била фен на никого. Харесвах актьори, певци и т.н., но никога не съм следвала, или подкрепяла някой от тях, защото ги виждах като далечни, измислени. Пълната противоположност на Джан, който е автентичен в цялото си същество. Винаги казвам: Харесвам те такъв, човек, близък, несъвършен. Не изпитвам платонична, или истинска любов към него в главата си, това е просто дълбоко възхищение към едно същество, което ме очарова и с което бих искала да прекарвам часове и часове в разговори, обсъждане, беседване и учене, релаксиращо и защо не, вкусвайки питие и цигара (въпреки че спрях цигарите преди година).
Никога не се променяйте.Можете да управлявате живота си, без да се интересувате от стереотипите, или мненията на онези, които твърдят, че сте перфектни. Ти блестиш със светлините и сенките си заради своята автентичност". ❤️❤️❤️❤️
Из нета
Отмъкнах си този текст от фен групата във фейса. Аз съм на 55 и мога да се подпиша под всяка една дума (само дето още не съм спяла цигарите).