🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 53 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Сънчо Kissing Heart на РД-то ти ще си направим банкет тук Grinning

......ама погледнете го как изглежда Heart EyesNature FireNature FireNature Fire

чакаха ме да се "завърна" и почнаха със звездните новини WinkGrinning

# 76
Добро утро в Петък 13-ти!

Скрит текст:

Много поверия има за петък 13 ти, но да не се пие кафе и не се ходи на работа-няма.
Така че, пийте си кафето и по задачките за деня...
Simple Smile

Грозде Hug,на късмет си ни! Heart Веднага започнаха да излизат новини за Джан! Wink
Така,че друг път липсвай за по-кратко време! Simple Smile

Сънчо HugHeart

Приятен и късметлийски ден ви желая!

# 77
Хайде и аз да го сложа, цял целеничък!

Ама какъв крак!
Крак ли е, чудо ли е!

„Любопитен факт е, че част от вдъхновението за тази историческа фигура на Салгари
е фигурата на човек от Кадис на име Карлос Куартерони Фернандес.“

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 22:00 от jackie.

# 78
Добро утро,момичета!

Честит Кръстовден!
Бъдете здрави и благословени!

Скрит текст:

Желая ви спокойна събота!

# 79
Среднощен привет, рагаци! HugRevolving Hearts

Чакам Джан да се появи, но ни вест, ни кост.. Така ли ще се случват нещата, докато реши да се завърне в СМ? Откакто са свършили снимките се е покрил и отникъде не изтича информация, почива ли, не почива ли.. никакви новини, затишие пред буря май, май!

Я го вижте този негов фен-копирач Close
Много си приличат! Кой е той и къде можем да го намерим??? (временно да го заменим)Joy

..няма да е баш изневяра, ще е разумно така да постъпим! NerdJoy

# 80
Джан май няма намерение да се връща в ИГ.  Съвсем ще я закъсаме като няма снимки вече..

# 81
Добро утро в неделя!

Ще чакаме да го видим в Кадис! Grinning

Приятна неделна почивка!

# 82
Ох, попаднах на тая сладка снимка от времето на Виола 1!
Толкова е сладък!

# 83
Добро утро,момичета!

Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!
Нека бъде успешна и ползотворна годината!На добър час!
Book

Скрит текст:

Джаки Hug

Щастлива и успешна нова седмица!

# 84
На този ден през 2020г излезе първата реклама на Джан с TUDORS

# 85
Здравейте следобедно!

Днес окъснях със сутрешното кафе....
Скрит текст:
Правят ремонт на входа и с интернета стана фал от снощи.Не ми се пишеше телеграфно от телефона.
Честит празник на всички празнуващи на този ден! Flowers Bouquet
Скрит текст:

📺 🇨🇿 От Prima Love TV
✒Драма, която ще ви държи на ръба на стола ви, смях, който ще повдигне настроението ви и сълзи, които ще измият душата ви.
Гледайте сериала "Цветовете на Палермо" - Viola come il mare още сега на prima+ iprima.tv/Barvy_Palerma

Приятен остатък от деня!

# 86
Сандокан, бюджетът на сериала с Джан Яман е умопомрачителен

Новият сериал Sandokan се готви скоро да кацне на Rai Uno. Очевидно бюджетът, определен за осъществяването му, определено е извън мащаба.

Новият сериал на Сандокан със сигурност е сред най-очакваните продукции на тези, които се готвят да пристигнат в каналите Rai. Към днешна дата има много очаквания и много, особено феновете на актьора Джан Яман , са любопитни да разберат какво предлага тази нова адаптация на романите на Емилио Салгари.

Колко струваше връщането на малайзийския тигър на сцената?
След добри четири месеца, снимките на сериала Sandokan най-накрая приключиха , продукцията се движеше непрекъснато през този период: от Лацио до Тоскана до остров Реюнион (в Индийския океан). В допълнение към това, актьорският състав е първокласен, като се започне от главния герой, изигран от Кан Яман, актьор, чиято кариера преживява добър момент, също благодарение на успеха на сериала Viola come il Mare . Заедно с него и лица като Алесандро Прециози и Ед Уестуик .

Очевидно, заедно с актьорите, в проекта са участвали и много други хора, достигайки цифра, която далеч надхвърля шестстотин души. Следователно от само себе си се разбира, че бюджетът, около който се базира тази продукция, не е от тези, които Rai обикновено използва. Всъщност всичко е близо до 30 милиона евро , като се има предвид също, че ще бъде обърнато много внимание на използването на специални ефекти, несъмнено необходими по отношение на представянето на най-динамичните и изпълнени с екшън моменти в тази нова серия .

# 87
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Heart
Джан йок, новини йок...не знам как ще я караме така и докога  Disappointed Relieved Disappointed Relieved Disappointed Relieved
Аз и с времето съм йок, ама откраднах малко и изгледах едно филмче на Серенай за Нетфликс, "Благодаря, следващия". Сега си търся нещо ново, дайте идеи, моля.

# 88
Сънчо, почна някакъв нов сериал с Бурак Дениз (Bir gece masalI), има доста висок рейтинг за сега и мисля да му дам шанс, ама не знам кога ще е... хич не ми остава време за сериали.

Иначе не знам как ще я караме така без Джан, егати и мъчението..

# 89
Добро утро,момичета!

Сънчо,аз си продължавам с новите сезони на два сериала,които ми останаха- 3-ти сезон на ''Рибарче'' и от 30.09.започва 2-ри сезон на ''Червени пъпки''.Смятам да започна ''Тайната градина'' с Мурат Йълдъръм(знаете той ми е първата тръпка преди Джан Grinning) и Ебру Шахин,а също и ''Deha/Гений'' с Арас Булут Ийнемли.Няма да започвам други,тъй като по-късно през зимния период или на пролет да се появи друг,който да ми привлече вниманието.

🆕 🆕 🆕
Историята на IG от Сергей Онопко
✒Нова поредица от снимки #CanYaman просто 🔥🔥🔥 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО 🔜

Приятен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт