Магията на изтока - тема 74

• 20 125
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • MJF
Това се казва ново попълнение. С първи пост във форума и то в нашата тема.
starzy, привет.
Само за протокола да спомена и Eastren Spirit форума , където с превода на повече неща на български език видях, че имаше бая нови попълнения и "размърдване" на стари теми. Щото "старите лъвове" на фронта сме предимно на текущи заглавия.
Като гледам любимеца ти със сигурност си зрител на корейския фронт.

# 106
starzy, здравей! Аз лично винаги се радвам на новодошли. Момичетата тук имат разнообразни интереси, така че със сигурност ще намериш някого, с когото да си допаднеш. Аз обикновено съм на японска вълна, почти нищо друго азиатско не гледам.
И като стана дума, след Kiken na Venus (там съм горе-долу до средата), мисля да гледам Hit Me Anyone One More Time. Не само заради Дийн Фуджиока (добре, признавам, основно заради него), но и защото автор е Коки Митани.

# 107
  • MJF
Хехе , Бел, Hit Me Anyone One More Time изглежда да е комедия с елемент на пародия. Какъв актьорски състав! Не ми е попадало до сега това заглавие май. С какво свързваш  Koki Mitani ?

# 108
О, гледала съм няколко негови филма. Любим ми е Welcome Back Mr. McDonald, по мое мнение една от най-добрите комедии изобщо.

# 109
Благодаря за посрещането, Шушулчо. Yellow Heart Да, падам си, честно казано, повече по корейските продукции. Гледам от може би 8-9 години насам, но напоследък все по-рядко ми остава време да гледам нещо ново, та когато се хвана да седна и изгледам нещо, все ми се иска да имам с кого да го обсъдя. Рядко следя текущи драми, защото обикновено всички епизоди ги гледам наведнъж, но в момента следя Love Next Door, защото двамата главни са ми много симпатични. Иначе рядко гледам от по-лежерните драми, тъй като предпочитам нещо по-грабващо и емоционално, но пък в момента е лято и времето предразполага Revolving Hearts

Бел, може би откъм японски сериали съм най-изостанала. Имам няколко в листа си за гледане, но така и не съм стигнала до тях. Ще се радвам да споделиш някои твои фаворити. Hushed

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 19:20 от starzy

# 110
starzy, добре дошла при нас Simple Smile.
Няма значение какво гледаш. И текущо, и по-старичко... корейско, японско, китайско... каквото и да е, спокойно можеш да си коментираш и споделяш. Ограничения в това отношение няма и винаги се радваме на някой новодошъл в темата Hands V.

Като гледам през прзореца си баира отсреща, цветовете вече се сменят и лятото лека-полека отстъпва, но пък все още можем да му се порадваме.
Тази година така и не стигнах до морето, та всеки клип, в който присъства е мехлем за душицата ми Blush.

# 111

Бел, може би откъм японски сериали съм най-изостанала. Имам няколко в листа си за гледане, но така и не съм стигнала до тях. Ще се радвам да споделиш някои твои фаворити. Hushed
Много харесвам Арата Иура и веднага се сещам за два сериала с негово участие, които с удоволствие мога да гледам отново и отново - Saiai  и Contrail. Разбира се, зависи и кой какви предпочитания има като жанр например. Тези двата имат елементи на драма и криминале.

# 112
Стари класики се завръщат в нова премяна. Стрийминг платформата Wavve се е заела да възроди някои от корейските класики  и ще излъчи техни режисьорски версии, които ще са с по-добро качество на картината, ще са с по-малко епизоди от оригиналите като ще се фокусират върху основната история и ще изрежат някои странични сюжетни линии и пълнежи, които не са важни за историята.
Започват с My Name Is Kim Sam-soon, който ще се излъчи днес.
Като следвщо заглавие е предвиден I'm Sorry, I Love You, който вероятно ще се излъчи през зимата.
Ако проектът се окаже успешен ще продължат и с други култови заглавия. По този начин искат да привлекат вниманието на младото поколение към по-старите драми и да покажат колко се е променила страната и мисленето в последните 20 години.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 10:46 от 2в1

# 113
Еххх, опасявах се, че точно той ще е в ролята на настоящия приятел на героинята И Се Йонг и като се появи Сенсей (след пет години), ще трябва да се оттегли. Как пък ги натресоха двама мои любимци в двете мъжки роли?!? Единият японец, другият кореец.
Само шест епизода ще са, но ще ми разкажат играта корейците.
На Сенсей сигурно му се е завило свят от любовната драма, в която му се е наложило да играе. В Япония рядко има такова "щастие".
Анчето Накамура би трябвало тогава да е за Хонг Джонг Хьон. Ще видя след 27 септември...

Петък е - ден за мъките Йоханови в епизод пореден на Black Out a.k.a Snow White Must Die.
Го Джун да се взема в ръце и да помага повече за разкриване на истината. Полицаят корумпе трябва да бъде наказан.

Моята любов само Промега-инспектор не беше играл, хаха. Това е една от няколкото нови реклами, които излязоха с него тези дни. То уиски, дрешки, якета, хапчета. Навсякъде е, също като Господин Гу.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 10:42 от rossonera

# 114
  • MJF
Брех Crazy  , чета първия абзац на новините горе на 2в1 и реших че работя в  Wavve Bowtie. Да ми паднат в ръчичките да "изредактирам" де що има "без сценарий". Mr. Green Grin
Одобрявам проекта. Има интересни аспекти като замисъл. Още повече , че вижте с кое заглавие започват - първия корсериал стигнал до моя екран. Хехе отвсякъде ме нацелиха.
То ако кратките версии са режисьорските тогава какви сме гледали преди години?! WinkSmirk

Хонг Джонг Хьон пък съвсем се загуби на моя екран, въобще не помня в какво съм го гледала последно. Ей на , с тази кооп-продукция има шанс..... Рос, повтаряй си мантрата "само 6 епизода".

Снощи започнах политическата трагикомедия, пародия Hit Me Anyone One More Time. Окъснях  снощи , така  че днес ще си го догледам. Героите на Dean Fujioka и Eiko Koike най ме Smile Mr. Green до момента, те са нещо като политически пиар специалисти или нещо такова. Много актуален филм.
На "моя" ресурс го няма Welcome Back, Mr. McDonald 1997 , та ще го търся тепърва.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 11:30 от Шошулчо

# 115
Гледала съм го този филм, когато излезе преди пет години.
Ама виж само колко твои видни японски любимци има в него. То Йо Йошида, то Кей Танака, то Ейко Койке, Йошино Кимура, Юрико Ишида...
Сигурно се разтапяш от удоволствие.

# 116
  • MJF
Мда Satisfied . Непрекъснато "изкачат" на екрана много познати и симпатични ми муцуни. Кей Танака още не съм го мярнала. Или дремейки съм го пропуснала, днес ще върна малко и картината...BlushSmiley

# 117
Той има нова реклама. Сутринта ми мина по японската TBS с нови манджи.

По принцип, Киичи Накай трябва също добре да го познаваш, както и Коичи Сато, но те са предимно филмови японски актьори и не знам дали ще ти светне лампичката за тях. Със сигурност си ги гледала.

Дийн доскоро го гледа с агентът по недвижими имоти Ямапи, така че и той скоро беше на екрана ти.
Цукишита ми липсва. Любимата сладка Цукишита, за която доброто е на първо място, както и клиента.
В Япония сега върви един нов сериал с нея, но така и не го загледах лятото. Но пък съвсем скоро ѝ предстои нов сериал и то с Кентаро Ито, та, може да я видя там.

# 118

Дже и Джунсу с концерт вече като дуо JX.

И нов сериал на JTBC, който звучи забавно, но дали ще е така ще разберем през октомври, когато се предполага, че ще започне излъчването на A Virtuous Business.
Няколко дами, които се захващат да продават секси бельо и "играчки" за възрастни, в забутано корейско градче някъде през 90-те на миналия век, когато темата "секс" е била табу.

Сериалът е римейк на британския Brief Encounters.

# 119
Много се радвам за новия дует. На плаката пише 11.08-11.10 и ако правилно съм разбрала това е период. Означава ли, че вече имат проведени концерти като дует и ако да, кои са датите, за да потърся клипчета в ютуб.

Общи условия

Активация на акаунт