"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 378
  • 421
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, да попитам нещо : Тъй като следя сериала , но не по телевизията,а впоследствие гледам сериите на телефона, бихте ли ми казали къде мога да гледам 4 епизод ? Обикновено ги качват в тубата, но специално този не го намирам.

# 196
  • София
В петък вечер го качват в Ютуб.

# 197
Благодаря, не  знаех деня в който го качват. Значи днес трябва вече да е наличен. Simple Smile Още веднъж благодаря за инфото. Не предполагах,че толкова го бавят, но явно е така.

# 198
  • София
След 18 ч. го качваха предните седмици.
Скоро ще е ако спазят графика.

# 199
На 01 ноември ще бъде качен в Ютуб.

# 200
Ще има ли сега в неделя 27 октомври епизод? Разбрах, че Гласът на България е изместен е събота заради изборното студио?

# 201
Няма да има.

# 202
  • Sofia
Мисля, че няма да има епизод, поради изборите. В програмата на тв няма сериала.

# 203
  • София
Изгледах най-накрая епизода.
Този епизод ми хареса най-малко от началото на сезона, но продължавам да си гледам с интерес.
Ще ги призная ако в края на сезона по някакъв начин преплетат всичките истории в едно. Simple Smile

# 204
Аз ли нещо не правя както трябва, но 4 епизод не мога да отворя. Уж го има в ютуб, но не ми се получава с гледането.

# 205
Пише си на 1 ноември, прочете долу и коментариите.

# 206
При мен е частен случай.
Не вярвам, че чужд човек, с каквито и квалифиции да бъде, би ми помогнал.
Тази работа, от поне 30г насам, я вършат приятелките, само най-добрите. Пред тях се отпускам и се получава.
Затова следя с интерес Тревожност - имам възможност да надникна зад затворените врати без това да ми се стовари тежко на главата🙈
Нямам представа доколко ходенето на психолог се е популяризирало в България след промените през 89.
Тогава бях в гимназията и най-близката ми приятелка беше едно дете на двама психиатри.
Буквално психяса от тях впоследствие.
Оттогава си имам едно наум и бягам надалеч от подобни професии.
Във Франция гледах един великолепен сериал в последните години “En thérapie”, два сезона са, там също се проследяват различни сеанси, но са много по-кратки.
Смразих се като в първите епизоди на първи сезон още се появи млад мъж, силно травмиран от преживения атентат в концертната зала Батаклан в Париж на 13/11/15, когато от терористи са избити 90 души с откоси на Калашников за броени минути…Невероятно успешен сериал за мен, много фин и добре изпипан във всяко едно отношение.
Този сериал и Тревожност са единствените с подобна тематика, особено деликатна и важна, които съм гледала.
Това са и единствените ми погледи към професията психолог, пред ТВ екран.

# 207
Има разлика между психолог, психотерапевт и психиатър.

# 208
  • София
Това, че приятелките помагат, е супер, но просто означава, че не си имала нужда от терапия.

# 209
Тази работа, от поне 30г насам, я вършат приятелките, само най-добрите. Пред тях се отпускам и се получава.
Зависи. Аз съм от хората, които не обичат да шерват проблеми и лични неща изобщо. Пред приятели - абсурд. По-скоро бих ги казал на непознат човек - психолог.
В България изобщо не е популярно, знам.  В една Нидерландия всеки човек ходи на психолог и то редовно. Същото е и в скандинавските държави.

Общи условия

Активация на акаунт