"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 22 880
  • 421
  •   1
Отговори
# 90
Ирмена и за мен е най-слабото звено за момента.
Да, всички имаме проблеми и все пак си вършим работата. Професионализмът предполага личните ти проблеми да не влияят на качеството на работата ти.
Госпожата с клептоманчето ми се стори много арогантна и първо тя трябва да се лекува(през цялото време ми идеше да взема един гребен..). А детето просто иска да привлече вниманието на родителите си, ясно като бял ден.

# 91
Да, детето така получава внимание от баща си, но госпожата ревнува, никой за нея не мислил
Всъщност и другата майка не беше съвсем наред. Мисля, че с нея започна епизодът. Но тя пък показа много добра актьорска игра

# 92
  • Бургас
Не можах да гледам втори епизод до края. Историята за момичето с хапчетата беше толкова изкуствена, че....
Определено приключвам със сериала.

# 93
Не можах да гледам втори епизод до края. Историята за момичето с хапчетата беше толкова изкуствена, че....
Определено приключвам със сериала.
Толкова изкуствена, че чак взета от реалните случаи от книгата.
Между другото, момичето, което играе девойката която взема лекарствата, Изабел Щирлин, играе зашеметяващо. Явно много добре се справя, щом е приета и учи в едно от най-желаните училища за драматично изкуство в Лондон.

# 94
  • Бургас
Не зная дали е реална история, но като сценарий и игра ми беше изкуствено.

# 95
  • Враца
..Мисля, че с нея започна епизодът. Но тя пък показа много добра актьорска игра

Толко добре го изигра, че чак повярвах, че се е случило действително точно с тези хора. Браво !

Психоложката, ми беше по-дървена.

# 96
И аз го започнах и ще го гледам, както се старая да не изпускам Бг филми, откакто съм в в Б-я. Но! Не че задължително трябва да са красавици, обаче женския каст не ме кефят като избор. Тази мениджърката много дърта за 38 годишна. Аз на 38 си бях свежарче. Веднъж купувах тютюн за една позната и ми искаха лична карта. Даже май бях на 39... Много слабо звено в Бг филми, особено женските роли, в желанието си да дадат ролята на определена актриса, често има разминаване с възрастта на персонажа. Мен лично ме дразни.

Като цяло, малко изкуствено ми върви всичко. Всички се държат сякаш нещо грандиозно ги чака зад ъгъла. Оскар ли, някакво друго признание, не знам, но не се отпускат да играят по-спонтанно. Сериалът наистина е потискащ.

# 97
Дали момчето със самоубийството ще се окаже синът на мафиота?

# 98
  • София
Не, не, синът на мафиота е на 20 и е студент. Пък и баща му го следи и казва, че няма приятели.

# 99
  • София
Изгледах епизода.
Отново ми хареса. 😊
Радвам се, че нивото като сценарий и диалози не падна, дори на моменти ми хареса още повече, най-вече взаимоотношенията между главните герои, а видяхме и дъщеря им. Изобщо цяло едно семейство психолози. И както често става точно при тях има сериозни проблеми... Мдааааам, ирониите на съдбата...

Признавам си за първи път чувам за тази т.нар. виртуална терапия с тези три де очила?! 😮

Ясно е, че тези случаи няма да са инцидентни и ще търпят развитие, но особено много ще ми хареса ако по някакъв начин ги преплетат в някакъв общ сегмент, но само осъзнавам, че ще е сложно, а и досне не сме виждали подобно нещо в родните ни сериали или филми.

# 100
  • Бургас
...
Признавам си за първи път чувам за тази т.нар. виртуална терапия с тези три де очила?! 😮
...

Ух, аз нали съм глуха 😘 , чух арт терапия и си викам - какви са тези три де очила 🤔. 😆

ето, какво било виртуална терапия

# 101
VR - терапия. така и го произнасяха в епизода.

# 102
Качват ли някъде епизодите?

# 103
Къде може да се гледа епизод 2? В playtube ми дава, че няма такава страница…

# 104
  • Бургас
Би трябвало в сайта на БНТ да ги има епизодите
Аз не успях да изгледам целият епизод, ще го търся.

Общи условия

Активация на акаунт