"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 315
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Не, има 3 епизода за трите недели до края на годината.
От 5 януари по същото време започва Всичко за сина ми

# 331
Рачков и Пеева не ми се гледат.
Можеха да ни предложат нещо по-добро от комик и некадърница.
Тревожност да беше продължил с повече епизоди.
Аз имам една-единствена забележка към него, мисля, че вече беше споменато тук - да разчупват монолозите на по няколко от по 2-3 минути, да не ни отегчават с едър план от по 10 минути на всяка история.
Иначе тематиките са тежки, да.
На мен много ми харесаха няколко случая - с бизнесмена, дано го върнат; с актьора от последните епизоди, заинтригува ме; с влюбения Кирил, но да не беше в Маги🙈; с младите самоубийци; с крадливото момиченце. Житейски съдби и уроци.
Тази професия доста се популяризира. Нека се говори за нея.

# 332
Коя е актрисата, играеща лекарката с починала от ковид приятелка? Добра е.

# 333
  • София
Аз се радвам за новия сериал, надявам се този да няма втори сезон.

# 334
  • Бургас
Пореден много силен епизод! Обичам го този малък геймър Heart Eyes
Балерината ме разплака!
А за докторката, нямам думи колко ми харесва играта на актрисата ... Много автентична е историята й, за съжаление !
И за актьорчето и за сирака ми е жал много... Деца, страдащи заради грешки на незрелите си родители!

# 335
Много добра серия и за първи път с много оптимистични нотки. Маги като ли, че се посъвзема, но да носиш проблемите на хората никак не е лесно, а и твоите като са на главата ти - изпушваш рано или късно.

Анестезиоложката играеше и в "Порталът" - Радена Вълканова.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:14 от Aleksandropulis

# 336
  • София
Да, добър епизод. Хареса ми и на мен.
Само още два епизода останаха.

Дали е виновно момчето? Дали и той е участвал в побоя?

# 337
Този с паник атаките и пръстенчетата играе безумно зле. Много изкуствено.

# 338
Този с паник атаките и пръстенчетата играе безумно зле. Много изкуствено.
  На мен пък точно той ми е точен ,има доза безумство в очите му 👌

# 339
Преиграва яко. А сцената с него беше над 10 Мин, да откачи човек. От пациентите добре играе анестезиоложката. Поне на мен ми се стори най-естествена.

# 340
  • Бургас
...Дали е виновно момчето? Дали и той е участвал в побоя?

Аз мисля, че беше  честен пред Маги и Слав. Според мен наивно и отчаяно търсеше опора / която му липсва в семейството / и самочувствие в мъжко приятелство с онези момчета, но остана излъган ...

# 341
И на мен епизодът ми беше интересен. Но аз като цяло харесвам сериала и изобщо идеята да се направи такава продукция. Има си, разбира се, и кусурчета, но те са пренебрежими на фона на старанието на всички участници в проекта. Смятам, че са се стремили да го направят по-смилаем и гледаем от широка публика и затова не са отишли в крайности при представянето на случаите. Според мен всички актьори се справят с ролите си доста приличнo, някои повече от други, но като цяло успяват да фокусират вниманието върху конкретния проблем. Геймърчето наистина е много автентично, чудесно се представи детето. Но, да, обществото ни е болно и както е видно, в повечето случаи всичко тръгва от семейството. Както винаги съм твърдяла, да си родител е най-трудната и отговорна работа на света.

# 342
Някои истории са прекалено дълги, тоест сцените стават протяжни и да гледаш една мънкаща физиономия 15 минути нонстоп на екрана, доста е монотонно и тягостно.  Докато има такива ,дето ги дават за 2 минути (този, дето бил с Валерия, Виргиния и Виктория).

А Господинов само дето не заспива, докато си задава въпросите. Имам чувството, че всеки път снимат след полунощ и той е умрял за сън докато записва тези сцени. Флегматичен си е по принцип или само ролята му е такава? Ако аз говоря пред психолог, който няма никаква емоция и без никакъв живец ми мънка отсреща и едва едва си задава въпросите, колкото да не заспи... не знам, не бих се доверил много Grinning

# 343
Много добра серия и за първи път с много оптимистични нотки. Маги като ли, че се посъвзема, но да носиш проблемите на хората никак не е лесно, а и твоите като са на главата ти - изпушваш рано или късно.

Анестезиоложката играеше и в "Порталът" - Радена Вълканова.

Толкова и лепна ролята там, че тук всеки момент очаквах да я видя надвесена да удря с металната награда в ръка. 😁

# 344
Този вентролог взе да ми лази по нервите. Във всяко предаване, в което гостува въпросният (Димитър), сменям на друг канал. Не спира да се лигави и да говори от името на куклата и реално не може да се проведе разговор с него. За минутка ОК, но той не спира. В "Черешката на тортата" прекали с лиготиите. Как се общува с такъв човек?

Общи условия

Активация на акаунт