БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 345
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Атанаска каквото и да облечем ще бъде осъдена в темата. Щото само тя ходи в Турция на пазар. Изобщо не мисля,че е комплексарщина, тя не крие откъде пазарува, не си измисля,че са оригинални нещата. И на мен някои неща са ми абсолютен кич и безвкусица, но това си е нейния/техния стил.
  Много дрешки на малкия Дани са от Пепко.
  Знам, че Емилия се мести. Това не е през цялото лято. Много хубаво,че я водят бабите и дядовците на почивки.Но нека не хулим и Наска, когато остави детето на Сийка. Едната може, другата не.Двоен аршин.
   Не видях Розалия и Олга да честитят РД на Наска, не че е задължително да е в ИГ де. Струва ми се,че пак има нещо между тях

# 301
  • София
И аз се чудя как ще се съберат толкова хора в къщата, много деца искал, пък къде ще ги гледа - не е ясно. Grinning

# 302

Знам, че Емилия се мести. Това не е през цялото лято. Много хубаво, че я водят бабите и дядовците на почивки.Но нека не хулим и Наска, когато остави детето на Сийка. Едната може, другата не.Двоен аршин.
Цяло лято Емели е при майка си и я води по почивки. Лично аз написах, че бяхме отседнали в един и същи хотел във Влас, после бяха в Лозенец. Емели бе 24 часа на почивка с бащата на Йордан и Емилия заряза всичко, за да отиде до морето при болното си дете.

Дани това лято няколко пъти бе оставян в Смолян при роднините на Наска. Тук никой не я е хулил. Така че няма двоен аршин, не се безпокой.

# 303
И бабите трябва да прекарват време с внуците .

# 304
Олга честити на Атанаска, беше написала “Честит празник” под пост на Даниел.

# 305
Аз казах, че не съм видяла, не че не го е направила. Но аз и не следя абсолютно всичко де . Знам, че не са в най-прекрасни отношения и имат като че ли предпочитания към Емилия, но е хубаво , че е честитила. Все пак , дали я харесва или не, това е жената до сина й.

# 306
Атанаска си харесва кича ,далеч не само тя се облича с такива рокли .

# 307
Аз пък освен Йордан и Мери не видях друг от семейството на Фанирл. Нито майка му, сестра му, някой от братята му. Както каза потрбител по-горе все пак е жената до сина им/ брат им.

# 308
Мен ме учуди, че даже Георги не е поканен, за Розалия, Олга и другите не ме учудва, те не са в прекрасни отношения, за да ги кани Наска на празника си.

# 309
Според мен Розалия, Олга , Георги хич не таят добри чувства към Наска и тя го разбира.На сватбата няма как да не отидат.Антон и жена му и на миналия РД не бяха канени.Тогава Даниел каза,че все не ходели като ги канят, затова вече спрели.
   А твърде вероятно, след като се ожениха, Атанска да се е понаперила пред родата ,че видиш ли, вече официално е Бачорска и да ги е позасегнала по някакъв начин.Аз виждам разлика в отношението и към децата от страна на Олга и Розалия.

# 310
Възможно е. Миналата година заради риалитито то не няха прегръдки с Георги, с Атанас. Само Даниелчо не вижда колко е фалшива. Малко ми напомня за приказката за Снежната кралица. Както и да е. Но Атанасла да не забравя, че както набързо стана Бачорска, също толкова бързо може да си стане Ангелова.

# 311
Според мен Розалия, Олга , Георги хич не таят добри чувства към Наска и тя го разбира.На сватбата няма как да не отидат.Антон и жена му и на миналия РД не бяха канени.Тогава Даниел каза,че все не ходели като ги канят, затова вече спрели.
   А твърде вероятно, след като се ожениха, Атанска да се е понаперила пред родата ,че видиш ли, вече официално е Бачорска и да ги е позасегнала по някакъв начин.Аз виждам разлика в отношението и към децата от страна на Олга и Розалия.
Единствената разлика в отношението към децата е, че Емилия поне 3 пъти летя до Швеция, за да може Емели да прекарва време с баба си и леля си. Физически едното дете е прекарало мнгоо време с тях, благодарение на усилията на майка му. Ако искаш детето ти да прекарва време с роднините, които живеят извън бг, водиш го при тях. Особено като парадираш, че имаш финансови възможности.

От сторитата покрай сватбата и 2те клипчета в ютюб на Андреа Бачорска се вижда, че Дани много се радва на Олга и Розалия, които от своя страна също му се радват. Стига измислици, че Роза и Олга не се радват на малкия Дани. Роза има много клипчета в профила си как е и с двете деца, дори само с Дани в Абдовица, които се смее и тича към нея.

# 312
Атанаска каквото и да облечем ще бъде осъдена в темата.
Е разбира се.

# 313
Мен ме учуди, че даже Георги не е поканен, за Розалия, Олга и другите не ме учудва, те не са в прекрасни отношения, за да ги кани Наска на празника си.

Георги каза в реалитито, че Атанаска го държи на дистанция заради близките им отношения с Емилия.

# 314
  • София
Е ужасна си е роклята на Атанаска.
И роклята на майка ѝ на сватбата беше също толкова ужасна, но тя се хареса в темата.

Общи условия

Активация на акаунт