БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 330
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Free......., не са измислици. Факт е ,че най-топли отношения имат с Емели. АЗ не виня детето за това, нито майката. Стигжа сте търсили под вола теле. Естествено, че процесът е двустранен и се искат усилия от всички.  Колко пъти видяхме ОЛга да вземе децата на Антон, да ги погледа, да покаже отношение към тях? Поне това,което се публикува в социалките. В риъла може и да имат топли отношения. В риалитито ясно беше казано защо Олга се сърди на Антон , и че съпругата му не е искала да я засегне.
   Аз не разбирам, ядосана си на снахата, ама какво са виновни внуците?

# 316
Aз за стотен път се чудя защо мислите , че е с Даниел заради парите му ? Влюбват се, изневеряват , разделят се с половинките си и хора без големи финансови възможности .
Аз смятам , че това дали си късметлия си зависи и от вътрешното усещане на човек . Винаги може да гледаш това , което нямаш , а не това , което имаш в момента . Много тъпо и банално клише , но е факт .

Не съм казала, че е само заради парите му. Но едва ли щеше да е с него ако работеше обикновена чиновническа дейност и е никому неизвестен. Бонанза Бачорски по принцип е позната фирма за почистване. Той се показваше в някои предавания. Щях да повярвам, че не е с него заради парите ако го беше взела зет на къща в Смолян, вместо да се перчи с личната си карта, че е софиянка. Отдалеч и личи, че е от тези моми. Не виждам пък какво неясно има в това.

# 317
Аз пък се чудя как изобщо има хора, които допускат, че може Наска да не е с него заради парите. По- скоро е не само заради парите, а и заради слава, това, че стана столичанка, а и ей така за спорта и съревнованието с Емилия.

# 318
Аз пък не мисля така. Парите и известността са бонус, макар че и за тях се плаща цена. Да, едва ли ще се влюби в шофьор на боклучийски камион, но не мисля,че парите да били водещо. Тя можеше да бъде магьоса и друг богат мъж. Сигурно в нейните очи е бил галантен, атрактивен , заможен.
   Не разбирам защо си заряза работата в центъра за красота,или където там работеше Е това има много хляб, самата тя може да прави пари.

# 319
Защото това са лесни пари. Нямаш шеф, нямаш работно време.

# 320

Аз,пък се чудя на толкова негативни коментари за почистването им, как така печелят обекти .... В гугъл само отрицателни има.

# 321
Не живеем в соца , всеки втори е столичанин . Обикновено , когато човек е заможен има и други качества освен просто да има пари . Даниел не ми в любимец , но е постигнал сам доста , деен и напорист е . Аз намирам за нормално жените да харесват амбициозни и успешни мъже , разбира се не е единствено условие . На мен ми е по-странно как има жени , които търпят търтеи , но всеки си знае .

# 322
Аз се чудя също как има жени, способни на всяка цена да се влачат след обвързан мъж с бременна жена, в името на безскруполната си алчност. Това ли амбициозността на Наска...

# 323
Аз пък не мисля така. Парите и известността са бонус, макар че и за тях се плаща цена. Да, едва ли ще се влюби в шофьор на боклучийски камион, но не мисля,че парите да били водещо. Тя можеше да бъде магьоса и друг богат мъж. Сигурно в нейните очи е бил галантен, атрактивен , заможен.
   Не разбирам защо си заряза работата в центъра за красота,или където там работеше Е това има много хляб, самата тя може да прави пари.

Той е атрактивен, спор няма. Галантен също, пък  е и заможен. Но да, ако беше шофьор на боклукчийски камион тези му качества нямаше да се забележат от нея. Само и погледнете обкръжението и ще видите, че тя не контактува с някакви момичета с обикновена визия и три висши. Нейните приятелки са тунинговани кукли с претенции за кралици. Както се казва "кажи ми кои са ти приятели да ти кажа какъв си"....

# 324
Ако мъжът си е на място и си държи на бременната жена няма как да св получи .

# 325
Ми тя пък що му се връзва.? Вие тук сте усетили, че не е бил искрен към нея, а тя не е.
   Основен виновник за триъгълника за мен е Даниел. Мъж на място , мъжкар в истинския смисъл на думата, не би постъпил така.Ако ще Наоми Кембъл да му висне на врата/напр., не че тя ми е еталон за красавица/.
   От друга страна, никой не е застрахован от попадане в такива ситуация.

# 326
Аз продължавам да не вярвам, че се е хванал с Емилия по тази причина. И ей така 20 годишна ражда дете, глупости. Просто се е появила другата, към която е имал по-силни чувства, "жената". Да се надява само да не се появи нова, която да е за него "жената".

# 327
Тази тема е дъвкана  толкова много , не знам защо хейтът е само към жената . Наистина никой не е застрахован

# 328
Хейтът по тази линия е и към двамата, не е само към Атанаска.

# 329
  • В страната на мечтите.
Аз имах случка с един бивш колега дето се опита да сме новите Даниел и Атанаска, човека с пари, ама и с бременна жена вкъщи, която той твърдеше че не била такава и онакава, а аз съм била идеалната жена. Ами не му се получи - пратих го да си гледам семейството и да не се занимава с глупости, защото следващата след мен може и да отиде и да каже всичко на жена му. Аз имам достатъчно принципи за разлика от Атанаска, че да му кажа "НЕ" в тази ситуация. Разказвам всичко това, защото знам в тази ситуация че и двамата имат вина и не е правилно. Щом си решил да имаш дете от въпросната значи би трябвало да я обичаш и да държиш на нея и друга изобщо да не се появява.

Общи условия

Активация на акаунт