БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 507
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
На мен също не  ми е красиво да си показва така корема. Може да сложи толкова красиви дрвхи и да си личи и с тях ,че очаква бебе, но така голо ,не е моето.
Не мисля ,че някои им пожелава да се разделят, просто шанса Даниел да се е променил не е толкова голям, веднъж изневерявал в продължение на месеци, какво ти дава гаранция ,че няма да се повтори.
   Със сигурност не четеш темата от начало! Пожелава им се, че и на други потребители се пожелава.

# 571
  • София
Те хората по начало не идват с гаранция в живота ни, нито приятели, нито партньори. Застраховани няма.

# 572
  • Пловдив
Марулета така е, чета от скоро темата, да са живи и здрави, дано да са щастливи. Макар и грешно да са започнали,дано да са си взели поуки и се ценят един друг.

# 573
Мен ми е много любопитно сега какво очакват момиченце или момче. И дали и това детенце ще прилича толкова много на Даниел. Малкият Дани му е одрал кожата. За Емели има и малко от майка си, но пак много ми прилича на таткото.

# 574
Емели е като картинка-сладка муцунка, сини очи и руса косичка. Бонус е, че детето е забавно. Със сигурност тя ще е най красивото му дете.

# 575
Невероятно детенце е наистина!

# 576
  • Пловдив
Да е здраво детето , ако дрехите от рождения ден са подсказка може би момиче ,но ще видим.

# 577
На мен пък ми е точно обратното. Дани прилича много на майка си, а Емели е одрала кожата на баща си, както си е по принцип неписаното правило. Дани нищо на Даниел не ми се струва да е взел.

# 578
И според мен Дани е 1: 1 с майка си, а Емели с баща си.

# 579
Емели е като картинка-сладка муцунка, сини очи и руса косичка. Бонус е, че детето е забавно. Със сигурност тя ще е най красивото му дете.
Ааа, това не е така. Момичетата много погрозняват преди и по време на пубертета. Може сега се роди красиво дете. Дани също е чуден.❤

# 580
Родителите са хубави и детето ще е хубаво.
Всички видяхме как изглежда Атанаска преди да се коригира. Красиво момиче.

# 581
На мен пък ми е точно обратното. Дани прилича много на майка си, а Емели е одрала кожата на баща си, както си е по принцип неписаното правило. Дани нищо на Даниел не ми се струва да е взел.

Само че очите на Емели са по-скоро на Емилия. Просто така са я създали, че е като картинка. Дани е взел очите и усмивкатана Наска, но иначе на мен ми прилича на баща му. През пубертета децата се променят, може съвсем да заприличат на другия родител. Моят син обаче от раждането до днес си е копие на баща му. Simple Smile

# 582
Оу, само да не е взела очите на Емилия дъщеря и. Кръгли като копчета, мудни и без грам живец в тях. И без това е винаги отегчена, изморена, бавна и без енергия тази жена, а и очите и чудесно подчертават силната и пасивност.

# 583
Оу, само да не е взела очите на Емилия дъщеря и. Кръгли като копчета, мудни и без грам живец в тях. И без това е винаги отегчена, изморена, бавна и без енергия тази жена, а и очите и чудесно подчертават силната и пасивност.
Кръгли не ми изглеждат, по-скоро в края са надолу. Първата ми реакция когато видях Емилия е че на детето са същите. Но те и на Даниел са сини, така че не мога чак толкова да преценя. Във всеки случай детенцето е като картинка и затова и последвах Бачорски, като в началото мислех, че Атанасия е майка на двамата и се чудех как по нищо Емели не прилича на нея.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 18:11 от Lotus32

# 584
То пък на Даниел очите понеже са много красиви, та да не са на Емилия...
И аз в началото мислех, че Атанаска е майка на Емели а Емилия е някаква леля. Докато не започнах да забелязвам предпочитанията й към Дани.

Общи условия

Активация на акаунт