БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 489
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Оу, само да не е взела очите на Емилия дъщеря и. Кръгли като копчета, мудни и без грам живец в тях. И без това е винаги отегчена, изморена, бавна и без енергия тази жена, а и очите и чудесно подчертават силната и пасивност.
Ох да , иначе са страхотен цвят .

# 586
Рози има клипове от болницата при Георги, всички са там , Емилия , майка и, Даниел, Атанасия не е.

# 587
И а съм си чупила крак , не ми е идвала цялата рода или приятели в болницата .

# 588
Жал ми е за Георги, дано се оправи бързо и да не му се налага операция.

# 589
  • В страната на мечтите.
Той вчера каза че вероятно му предстои операция. Аз като си счупих глезена, ортопедът ми каза че в 98% от случаите на счупване на глезен се налага операция, дано той да е изкарал късмет като мен и да мине само с гипс.

# 590
Някой нагоре питаше за книгата на Рупецова - пълна трагедия е . Дори не можах да стигна до средата - пълна с правописни грешки , постоянно се използват нецензурирани думи ( явно една от любимите и думи е ш****о ) .

# 591
Георги е най симпатичния Бачорски. Ама щото не е Бачорски.

# 592
Аз не виждам нищо лошо.че са отишли при Георги.Още повече ,че той е в самостоятелна стая и не пречат на други лежащо болни.Подкрепят се взаимно и това е чудесно.Атанаска не очаквам да отиде при него,но Емилия и Емели сигурно ще са там всеки ден,което е нормално при положение,че са си много близки с Георги.Бързо възстановяване му желая!

# 593
Похвалното е, че. Мими и Олга и двете бяха при Георги. Емели беше гушнала Мими.

# 594
  • Пловдив
Емилия и Георги са приятели отдавна напълно нормално е тя да е там. Наска може да не е толкова близка с него, а и бременна няма смисъл да ходи в болница ,освен за прегледи ,все пак шанса да хване нещо е голям, нека се пази жената.

# 595
за мен е нормално, ако някой от разширеното ми семейство е хоспитализиран уикенда и има възможност за свиждане да го посетя. Дори не е нужно да е пред операция както Георги.

Но и разбирам защо Атанаска не е отишла. Още от реалитито си личи, че не уважава Георги. По-добре щом е така да не ходи, отколкото да отиде лицемерно. аз също не бих желала хора, които не ме харесват, да бъдат близо до мен в момент, когато съм уязвима.

# 596
A Емилия защо не следи Пешо в инста. Май май не са много заедно.

По профит неготата компания е доста по просперираща от чистача Бачорски.

# 597
  • София
Като десетокласници, които късат на едното междучасие и се сдобряват на следващото са. По- добре сама отколкото в такава връзка, особено пък с дете.

# 598
Наскоро май бяха на почивка тя, Емели и Петър. Много странно.

# 599
Май са като децата за един ден разтурват къщата[ quote author=𝒫𝑒𝑜𝓃𝓎 link=topic=1684755.msg48494312#msg48494312 date=1725221751]
Наскоро май бяха на почивка тя, Емели и Петър. Много странно.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт