БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 330
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не че го защитавам, но поне за детето си се грижи, че има мъже, които и това не правят.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 16:24 от sea.sea

# 331
Даниел и Атанаска са безскрупулни и двамата и някаква бременнoст едва ли ще ги спре. Не изключвам историята да се повтори и с нова Атанаска, за нов Даниел също не е изключено, ама товара от две деца ще е налице за Наска. Аз мисля, че между тях има привличане и Даниел е влюбен, но мисля и че двамата са виновни за ситуацията, защото е можело да си озаптят флирта навреме, но явно Наска е търсела "софийско жителство", Даниел разнообразие

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 16:10 от Victory2019

# 332
Само да вметна, че и аз не бих се хванала с шофьор на камион за боклук, защото няколко пъти се спомена. Не бих се хванала и с таксиджия, и със склададжия или товарач на нещо си. Ако щете ме наречете меркантилна, но от мъж с подобна професия просто няма какво да науча. Може като по-млад да вършиш по-ниско квалифициран труд, за да се издържаш докато учиш, например, но за мъж на 30-40-50 години би следвало да си се ориентирал с едно-две стъпала нагоре. Знам, че някой трябва да я върши тази работа, но без да засегна никого, такъв мъж просто не би ме впечатлил. Сигурно има изключения, но знаем профила на един шофьор на камион/такси, няма какво да се лъжем.

# 333
Аз също. И зет не бих харесала такъв.Все пак всеки иска нещо по-така за себе си.Шофьорите да ги оставим на работничките на Даниел.Преди се коментираше заплатата, която дава.А каква да даде? Какъв ценз имат служителите?

# 334
Аз също. И зет не бих харесала такъв.Все пак всеки иска нещо по-така за себе си.Шофьорите да ги оставим на работничките на Даниел.Преди се коментираше заплатата, която дава.А каква да даде? Какъв ценз имат служителите?
Ми те и в офиса не са нещо кой знае какво?От обяд пият , колоната кънти Grinning  Ама едва ли взимат минималната

# 335
Едва ли само пият от обяд . 😀

# 336
  • В страната на мечтите.
Някой по назад беше коментирал възпитателния метод на Даниел към Дани младши от вчерашнато стори. На мен ми харесва неговия метод да му обясни, че го обича и не му се кара, но иска да разбере защо е говорил глупости в градината и защо не се прави така, смятам че както с възрастните си решаваме проблемите чрез разговори, така трябва и с децата, но разбира се на тях трябва да им се обясни защо не е правилно да прави определено нещо. Съмнявам се в техния дом да се говорят лоши неща - не ми изглеждат такива хора.

# 337
Не ми хареса това, че снима така, че и Дани да знае,че го снима.Нвкак показно ми е.

# 338
  • В страната на мечтите.
Не ми хареса това, че снима така, че и Дани да знае,че го снима.Нвкак показно ми е.

С това съм съгласна, такива разговори се водят насаме с детето, за да знае че тези неща си остават между Вас каквото и да каже.

# 339
  • София-Лагера

С това съм съгласна, такива разговори се водят насаме с детето, за да знае че тези неща си остават между Вас каквото и да каже.
Данчо всичко прави за гледаемост.Да започнем от Наска как я изложи в няколко епизода.
Ако мъжът до мен ме срине по този начин пред цяла България ,ако ще и 5 деца да съм му родила няма да съм с него.Но това е въпрос на възпитание ,лична оценка ,самочуствие и още много неща.
Наска няма нищо ,и ще го търпи.В интерес на истината тогава ми стана жал за нея.
За една лична карта ,човек е способен на всичко.

# 340
Аз имах случка с един бивш колега дето се опита да сме новите Даниел и Атанаска, човека с пари, ама и с бременна жена вкъщи, която той твърдеше че не била такава и онакава, а аз съм била идеалната жена. Ами не му се получи - пратих го да си гледам семейството и да не се занимава с глупости, защото следващата след мен може и да отиде и да каже всичко на жена му. Аз имам достатъчно принципи за разлика от Атанаска, че да му кажа "НЕ" в тази ситуация. Разказвам всичко това, защото знам в тази ситуация че и двамата имат вина и не е правилно. Щом си решил да имаш дете от въпросната значи би трябвало да я обичаш и да държиш на нея и друга изобщо да не се появява.

Именно, въпрос на принципи и избор....аз щях да се поставя на мястото на бременната жена и да се замисля дали след това аз няма да съм на нейното място. Човек когато иска да прекрати една връзка го прави честно в очите и после започва нова. Виновни са и двамата, но пък ако са истински влюбени дано им се получи. Все пак Даниел отива към 40те, няма да залита по всяка фуста като на 20. Иначе за боклукчиите беше пример от друга потребителка, но не означава, че професията им е за подценяване или е нещо грозно. Срамна работа няма. Дадох пример, че ако Даниел беше само с Антон и ходеше да чисти той Насето нямаше да се загледа в него като едва свързва двата края. Про Емилия май там и родителите са доста зам8жни та тя по-вероятно да се е влюбила в самия него, тогава едва е прохождал в бизнеса. Абе да се оправят, но Наска не е жена дето ще живее с 1000 лв. Определено.
Лошото е, че тези инфлуенсърки заблуждават младите, че могат да седят и да кифлея вместо да почетат някоя книжка и да се научат да работят. За мен това не е професия, ако е основна дейност.

# 341
На смолянската звезда какъв знак от горе и дойде хахахахаха. Умирам от смях с космическия боклук.

# 342
  • София-Лагера
Даниел още не е влезнал в критическата.Тогава става страшно.

# 343
Когато една жена не иска мъж таксиджия или склададжия идва въпросът тя с каква професия е, може би лекар или адвокат... Същото важи и за Наска, че с нейната професия и стаж няма много избор за професия на мъжа до нея.

# 344
На смолянската звезда какъв знак от горе и дойде хахахахаха. Умирам от смях с космическия боклук.

Пък тя писала метеорит и хората я бяха поправили в коментарите Grinning  хаха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт