БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 324
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Аз не знам дали има снимки с баща ми и майка ми от детски рождени дни , при все , че са заедно и в доста хармонични отношения 😀

# 376
Ние нямаме общи снимки от РД с децата.И кво?
  Евала на Емилия, че се снима и с малък Дани по поводите на Емели.Децата се възпитават точно като брат и сестра,които да се обичат и подкрепят.Макар, че не съм виждала стори на Емилия в този смисъл, освен едно, вярвам ,че тя също има пръст в отношенията между братче и сестриче.И така трябва да бъде.

# 377
То няма и логика да качва тя, да. Даниел качва, защото са му деца, но на нея Дани не ѝ е никакъв на практика.

# 378
Аз вярвам, че и да имат снимки Даниел, Емилия и Емели, Даньо никога не би я качил, за да не ядоса жена си, също така ще има коментари и подмятания, а знаем, че Наска е изключително чувствителна и трие, модерира, блокира, ако някой дръзне да напише ироничен или негативен коментар.
Емилия също не би качила - защо й е? Тя си е щастлива с Петър, а и дори и да не е с Петър, личи й, че се радва на живота си, оставила е миналото на заден план.

# 379
Ще почнат да се пишат едни коментари, чес Емилия си подхожда или какво прекрасно семейство биха били и Атанаска ще откачи.

# 380
  • София
А Петър сигурно ще е очарован.

# 381
Ами пълно е с нетактични хора , да .

# 382
Не, те са искрени!

# 383
Еми по принцип повече му ходи Емилия.Като статуетка е.Много е красива.А не момиче,дето се е направило ужасно като Баба Яга.Дали наистина се харесва.Преди е била що-годе симпатична.

# 384
Мак пък като статуетка , симпатична млада жена е , нито в шише е нешо уникално , нито в тяло . Сега изглежда по -добре от времето ,когато е била с Даниел.
Не съм мислила , че хора над 15-16 години гледат кой с кого си отива на база външен вид😀
Редактирам -повече му отива , защото в като статуетка , а реално Даниел е плешив рижко със шкембе и безумни татуировки 😀 съжалявам , просто ми стана смешно като го прочетох .

# 385
И тя има тунинг.

# 386
Мак пък като статуетка , симпатична млада жена е , нито в шише е нешо уникално , нито в тяло . Сега изглежда по -добре от времето ,когато е била с Даниел.
Не съм мислила , че хора над 15-16 години гледат кой с кого си отива на база външен вид😀
Там е работата, че повечето фенове на Даниел са малки деца, които наистина гледат това. Буквално под всеки негов пост, където е и Наска му пишат много много момичета и момчета именно, че Даниел си отива с Емилия.

Сега след последните несполучливи корекции на Наска като че ли още повече хора я смятат за визуално несимпатична.

# 387

Какво има освен гърди и устни?

# 388
Има още нещо,но и аз не мога да преценя какво е. С времето човек все пак също се променя. Тя обаче е от жените, които след раждането станават много красиви и женствени, цялото излъчване и се промени.

# 389
Като е била с Даниел по-скоро е била момиченце (20-21 годишна). Сега вече си е жена. И аз я намирам за по-привлекателна от Наска.

Общи условия

Активация на акаунт