БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 511
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Тя, освен чалга, дали някога си е пускала нещо друго в колата или вкъщи? Убеден съм, че не знае нито една песен на Ed Sheeran. Освен, ако се е излъгала да си пусне за малко не-чалга радиостанция и да чуе Shape of You примерно. Жалко е, че наистина имаше много истински фенове*, които не можаха да отидат... и обратното, отидоха куп хора, които не му знаят песните, ей така, с връзки и с покани.

*не съм от тях

# 541
Жената носи сандвич на мъжа си , дори не е ходила на концерта .

# 542
И аз не мисля, че той ще я остави. Тя е мнооого удобна. Лошото е, че тя няма избор да го оставя ако й изневери, защото няма алтернатива. Мисля , че ще си трайка и ще търпи простотиите му и кръшканията до безкрай.

# 543
И аз не мисля, че той ще я остави. Тя е мнооого удобна. Лошото е, че тя няма избор да го оставя ако й изневери, защото няма алтернатива. Мисля , че ще си трайка и ще търпи простотиите му и кръшканията до безкрай.
  А , за всеки влак си има пътници.

# 544
Да , няма алтернатива 😀понеже е неграмотна , необразована , няма семейство , няма приятели ,и какво ши още не лошо за Атанаска . 😀😀😀 не знам защо искате да внушите , че е нещастна с Даниел , че той и и изневерява и тн ?

# 545
Казвала съм и по-напред, ако се разсъхнат нещата, ще го инициира Танаска и то заради пиенето на Даниел. Или ако го хване в чатове с девойки, защото там му е слабото място, Даниел си е кръшкач, а природата трудно се променя, авантюрата винаги дебне зад ъгъла и изглежда по-интересна и от най-най- Кралицата вкъщи.

Добре че Танаска е здраво селско чадо с прагматичен инстинкт и си подплатява живота материално, а не някаква романтичка без пари - ако беше чувствителна или интровертна, тогава авантюризма на Даниел щеше да ги раздели

Та ок са си

# 546
А била е жена му на концерта. Абсурд да пропусне. И аз не бих.

# 547
В тик ток ми излезе някакво видео от реалитито  и оставам с усещането, че Емилия е зарязала настоящия си приятел заради Даниел .😀

# 548
В тик ток ми излезе някакво видео от реалитито  и оставам с усещането, че Емилия е зарязала настоящия си приятел заради Даниел .😀

Петър и Даниел са били съдружници и в един момент пътищата им се разделят, тоест и тримата се познават от дълго време явно. Емилия многократно е казвала, че с Петър имат история от ученици, като се навържат нещата наистина излиза, че първо е била с Петър, после с Даниел, а после пак с Петър Grinning

# 549
Да , Даниел каза нещо от сорта , че епицентърът на скандала седял пред него .

# 550
Не е била на концерта. Simple Smile
А била е жена му на концерта. Абсурд да пропусне. И аз не бих.

# 551
Много сте интересни. Повече от половината жени като разберат, че са бременни и почват да вадят едни болнични да си седят вкъщи и да подпират дивана. Оставете я намира , ако иска ще работи ако иска няма да работи. Нейн избор е как ще се грижи за мъжа си и децата си. Плюс това и за Емели се грижи не малко.
Отвратително е да се говори по този начин за бременна жена.
Здрасти Атанаска!

# 552
Таратор си видяла само ти. Това че пазарува играчки и за двете деца и не само малко ли е. Достатъчно е да се грижи Емели да в добре когато е при тях. Нито и е майка нито и е баба че да и дава цялото си внимание на нея.
Много сте интересни. Повече от половината жени като разберат, че са бременни и почват да вадят едни болнични да си седят вкъщи и да подпират дивана. Оставете я намира , ако иска ще работи ако иска няма да работи. Нейн избор е как ще се грижи за мъжа си и децата си. Плюс това и за Емели се грижи не малко.
Отвратително е да се говори по този начин за бременна жена.
Чак,пък да се грижи за Емели...Да  направо я глези като й  направи таратор

Да, след като е взела бащата на Емели от майка и и се е наместила в къщата където детето е живяло най-малкото е да му купува играчки и да му прави таратор.
Densi, не казвам, че крие корема, защото не знаят хората, а просто сигурно защото е доста издут вече. Някак не е много ок да си покажеш голия бременен корем.

# 553
Доста често самите лични лекари или гинеколозите питат искат ли бременните болнични.Който иска взема.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:21 от марулета

# 554
Аз съшо си връзвам така горнището , ако не ми се носи в ръка , не съм бременна . Много актуално е в момента да се показва бременен корем

Общи условия

Активация на акаунт