БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 495
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Аз не смятам, че Даниел си пише с други жени и има намерения да изневерява на Атанаска. Изобщо не го мисля.
Изкарахте го супер прост. Човека има и иска семейство. Очевидно и се старае за настоящото си семейство.
Вече е и публична личност, не както е бил с Емилия и не смятам, че ще си позволи да пише на тази и онази.. колкото и да им се иска на някои..
взел си е бележка от минали събития и е сбъднал мечтата си за жена.

# 556
Аз не смятам, че Даниел си пише с други жени и има намерения да изневерява на Атанаска. Изобщо не го мисля.
Изкарахте го супер прост. Човека има и иска семейство. Очевидно и се старае за настоящото си семейство.
Вече е и публична личност, не както е бил с Емилия и не смятам, че ще си позволи да пише на тази и онази.. колкото и да им се иска на някои..
взел си е бележка от минали събития и е сбъднал мечтата си за жена.
И затова в тик-ток има клипове как пише Grinning  То и Благой смятаха,че със Златка ще се кротне, ама не познаха!

# 557
Наистина е супер модерно да се показва гол бременен корем. Колкото по- голям, толкова по- добре и повече снимки. Къс клин и бюстие, корема навън и директно в инста.

Ананаска и Даниел си се обичат, с никого не пише човека. Работи здраво и е младоженец. Чака трето дете и си готви проекти.

# 558
Аз съшо си връзвам така горнището , ако не ми се носи в ръка , не съм бременна . Много актуално е в момента да се показва бременен корем
Е то и аз ако имам горнище, го нося така. Но тя го повдигна към голата част на корема когато видя, че Даниел я снима. Иначе винаги си е било актуално да си ходят голи с коремите и мен винаги ме е учудвало. Тя все още не е така издута де. Стана ми чудно защо повдига горнището вместо да облече нещо поне до ластика на панталоните. Simple Smile

# 559
Облеклото няма да го коментирам. Не мога да разбера едно - защо всички бременни теябва да си веят голите кореми. Тояа е толкова интимен и личен момент. Иначе не може дансе отречв, че ананасчето се е разхубавила. Все пак коментираме, че Донатели може да кръшка, но да не забравяме, че й тя е кръшкала. Нищо не се знае. Времето ще покаже кой на кого.

# 560
Облеклото няма да го коментирам. Не мога да разбера едно - защо всички бременни теябва да си веят голите кореми.

Било модерно 😄

# 561
Тя не беше ли със същия екип и на Дани на рождения ден? Тази жена тотално няма стил и класа. В двете крайност- или върха на кича или все едно с домашните дрехи е излязла. Как един път не я видях да се облече в ежедневието си стилно, семпло, но красиво.

# 562
А коя дама беше получила великото четиво на Румпецова? Моля да сподели мнение за книгата Simple Smile 😆

# 563
Тук се твърди открай време, че ще се разделят заради друга жена, и че няма да са заедно още дълго. Междувременно те сключиха брак, чакат второ дете, обаче не! БГ мама си знае нейното, и това е.

# 564
Има далеч по-невъзпитани хора от Танаска
И сигурно се обличат и по-зле, но в интернет пози големи

# 565
Има далеч по-невъзпитани хора от Танаска
И сигурно се обличат и по-зле, но в интернет пози големи
Никой не го отрича това. Просто темата не е за тях. И не знам за какви пози иде реч. Позирането е патент на Танаска, ние тук само обсъждаме.

# 566
Какво Обсъждане? Тук все едно Атанаска е взела мъжа на някоя Joy Егати плюенето.
Да кажа, че съм стринката на Атанаска от Широка лъка. Да не се чудите коя съм.

# 567
Какво Обсъждане? Тук все едно Атанаска е взела мъжа на някоя Joy Егати плюенето.
Да кажа, че съм стринката на Атанаска от Широка лъка. Да не се чудите коя съм.
А все едно пък не е взела мъжа на никоя????!!??😃😃😃

# 568
А тоя мъж чист като момина сълза.

# 569
  • Пловдив
На мен също не  ми е красиво да си показва така корема. Може да сложи толкова красиви дрвхи и да си личи и с тях ,че очаква бебе, но така голо ,не е моето.
Не мисля ,че някои им пожелава да се разделят, просто шанса Даниел да се е променил не е толкова голям, веднъж изневерявал в продължение на месеци, какво ти дава гаранция ,че няма да се повтори.

Общи условия

Активация на акаунт