БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 451
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • София-Лагера
Емили е обаятелна ,относно репликата на Атанаска ,супер елементарна е.
На първо място обижда мъжът си ,след това квалифицира чуждо дете.
Но тя си е такава ,без мисъл ,без емоция ,няма любов в тази жена .Не излъчва доброта,съпричастност ,ме ми е Ок .

# 736
С кое обижда мъжа си ,че е любовчия?Grinning

# 737
Щях да ви видя ако сте в нейната ситуация. Не е толкова лесно да приемеш чуждото дете, още преди да имаш свое.
Освен детето идва и майката, която очевидно има постоянно присъствие в живота на Даниел, коли, офиси, издръжка нов стоп и какво ли не. Повечето мъже виждат бившите си точно и само докато им предават децата пред блока, когато идват при тях, издръжка по сметката и това е. И въпреки това, много ''втори''жени и това едва дишат.
Сега ще кажете, като го е взела с дете , да е знаела. И втората жена на баща ми го ''взе''с дете (аз), но това не и попречи да ми стъжни живота и на мен, и на майка ми и малко преди смъртта му да се опита да ми вземе цялото наследство, от части успя. Жената трудно обича деца, които не са нейни.
Тук казвам евала на Даниел, много малко мъже биха постъпили така изцяло отговорно и към майката и към детето след раздялата.

# 738
Относно последното видео на Даниел с Емели-винаги ми е било крайно неприятно като почнат да гаджосват и сватосват малко деца. Изобщо в живота, и конкретно намеците на Даниел.Ъолков ями е грозно.Дечицата се "влюбват", но далеч не в смисъла,който ние влагаме.Децата харесват други деца,с които се забавляват. Та в този ред на мисли-последната простотия на Даниел.

# 739
  • София-Лагера
С кое обижда мъжа си ,че е любовчия?Grinning
Сериозно ли питаш ?
Такива мъже няма оправия и не го пожелавам и най-големия си враг .
Те НЕ уважават жената до себе си ,изневярата за тях е спорт .Жени с такива мъже ,никога няма да бъдат щастливи ,освен ако не са го приели и примирили .
Това всеки ден да се чудиш с коя е и с коя си пише е тормоз .Но щом теб те влекат такива мъже “любовчии “ Ок .
Аз съм се развела на 21 години с подобие на Даниел ,в момента минава 55 години и поредната е колкото дъщеря му .
Да,в прекрасни отношения сме ,но тези индивиди стават само за маса .Да не ти е  вкъщи .

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 16:01 от Desi_2

# 740
Деси, голям фен си на детето, ама поне се научи да му пишеш името правилно.

# 741
  • София-Лагера
Деси, голям фен си на детето, ама поне се научи да му пишеш името правилно.
Да,много ми е сладка .Моите деца не са били такива артистични .
Знам как се казва детето ,ако е допусната грешка е неволно .Не мисля ,че трябва да пишеш цял коментар 😃
Емели ,Ок ли е?

# 742
Щях да ви видя ако сте в нейната ситуация. Не е толкова лесно да приемеш чуждото дете, още преди да имаш свое.
Освен детето идва и майката, която очевидно има постоянно присъствие в живота на Даниел, коли, офиси, издръжка нов стоп и какво ли не.
Горката Наска, да я ожали човек. Да не беше разделяла мъж с жена му с невръстното дете, а да си беше стояла при годеника, а да се бута да разваля семейства.

И Даньо от Сусурлево плаща издръжка на майката на детето си. В предаването Даниел каза, че Емилия ВЕЧЕ е независима.

# 743
Не каза ли , че ще и помага докато стане независима ?
За мен е нормално да помага и на Емилия .

# 744
Ще се изненадате колко жени си живеят добре с мъже любовчии. И това не е престъпление или грях, независимо от нашата преценка. Да си носи кръста Насето.

# 745
Едно е да ти помагат, друго е да те издържат на сто процента. Та колко от вас, ако спрете да работите, мъжете ви ще са ок, ама наистина ок ? Поради общи познати следвам Бачорски доста отдавна. Емилия ако се разровите назад ще видите, че обиколи света докато не работеше. Често дори се случваше да ходят едни след други, примерно Даниел отиде в Египет, след седмица отива Емилия, Даниел и Атанасия отидат в Рим, след седмица отива и Емилия с детето.
Едно е да осигуриш детето, друго е и целия лайфстайл на майката. И точно тогава този тип мъже се дърпат, когато в живота на майката се появи нов мъж, защото бившия не е длъжен да плаща наема на апартамента, в който мама живее с новото гадже.

# 746
Само дето Атанаска изяде цялата помия, а Даниел е в бяло.
Сгрешила е. Но ако не са се обичали нека да изчака тоя брак да се прекрати и тогава да започнат отношения.
А нашия си е развявал божура до Смолян и обратно. Е, кой е по виновен?

# 747
Само дето Атанаска изяде цялата помия, а Даниел е в цяло.
Сгрешила е. Но ако не са се обичали нека да изчака тоя брак да се прекрати и тогава да започнат отношения.
А нашия си е развявал божура до Смолян и обратно. Е, кой е по виновен?

За мен лично и двамата. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

# 748
Тогава защо само Атанаска е злата?

# 749
Защото винаги жената е виновна , а и Атанаска има самочуствие , което е голям грях в България 😀

Общи условия

Активация на акаунт