Изневярата и след това ...

• 56 408
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Out of the Mix
Това за говоренето по телефона и аз не съм съгласна. И наблюдавам и мъже се подхлъзват.Вместо да уважи жена си, той пет минути  мохабет дроби.
Аз съм ги научил.
Като звънне, казвам - "В моментай ба, не мога... Щи звънна след три минути". И чакат. Както казал Асан на машиниста - Който може спира бате.
JoyJoyJoy

Елифф, не той, тя не си тръгва, пак не си разбрала. Simple Smile
Седи заради изгода, нищо, че той може да не се държи добре с нея, което нали не го толерираме двупосочно, политкоректно и ширококсроено. Joy

Нещо си се въодушевила, за пръв път те виждам толкова емоционална, радвам се ако е с положително - забавна конотация. Wink

# 1 111
Къде ще си тръгне с дете, на улицата ли? Който иска да се развежда и разделя - вратата му е широко отворена. Тя си е в къщи и никъде не е необходимо да си тръгва.
Не е като твоите приятелки, които са дошли при теб, не за изгода, а щото си много добър.

# 1 112
Това за говоренето по телефона и аз не съм съгласна. И наблюдавам и мъже се подхлъзват.Вместо да уважи жена си, той пет минути  мохабет дроби.
Аз съм ги научил.
Като звънне, казвам - "В моментай ба, не мога... Щи звънна след три минути". И чакат. Както казал Асан на машиниста - Който може спира бате.
JoyJoyJoy

Елифф, не той, тя не си тръгва, пак не си разбрала. Simple Smile
Седи заради изгода, нищо, че той може да не се държи добре с нея, което нали не го толерираме двупосочно, политкоректно и ширококсроено. Joy

Нещо си се въодушевила, за пръв път те виждам толкова емоционална, радвам се ако е с положително - забавна конотация. Wink
Аха, тя "седи" с мурафети, държи го, а той? Само не се държи добре? И къде, в леглото ли? Wink

Въодушевила не бих казала, развеселила по може Simple Smile

Една идея фор фрий: пусни тема, пишеш забавно, водиш диалози забавно, въобще ще е забавно. Стига с тия кахърни теми Simple Smile

# 1 113
  • София
Леле, пак ме посетихте за екса. Като заседне на масата в хола, на спийкър с колегите. С часове! Смърт.
Чак и стойка за телефон си беше купил.

# 1 114
  • София
Не става дума за работни разговори в това, което написах.

# 1 115
  • Out of the Mix
Кечър, между колеги няма какви разговори да се водят, освен служебни, особено вкъщи пред партньора ти.

Елифф, мерси, но няма да отварям каквато и да е тема.
Ще се забавлявкаме измежду капките на другите теми и потребители. Там ще ме намираш от време на време. Wink

# 1 116
  • София
Знам, затова казвам, че не е редно. Ясно е, че не са пред партньора.

Преди много време имах един колега със сериозна приятелка. Само си говорехме, ама повишат го - на мен казва първо, иска да празнуваме вместо да иде с жена си. Като седнем - се вглежда и обяснява колко съм убава. В един момент започнахме да си пишем и вечер по месинджър за най- различни неща. Никога дори целувка не е имало, но приятелката много го ревнуваше от мен. И с право. Не е окей. Пренасочване на внимание и време към друг човек, влагане на мисли, а какво остава за консумирана паралелна връзка да не се усетиш. Аз не вярвам.

# 1 117
Паралелна връзка не се усеща, когато някой не може да допусне, че това се случва, просто го изключва от своя кръг мисли.

Това още веднъж потвърждава сериозните различия между двамата, различните гледни точки, интерпретации, готовност за мамене, чувства и пр.

# 1 118
Къде ще си тръгне с дете, на улицата ли? Който иска да се развежда и разделя - вратата му е широко отворена.
Да де, ако не се развежда, явно е решила да търпи. Това казва Revoker - че често е защото се е вкопчила в брака и не й пречи унижението или е заради парите.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 07:28 от Linda*kiss

# 1 119
  • SF
Когато ти изневерят, под стрес се взима най-доброто решение. Седнеш ли да преспиш и да го премислиш, изневерникът ще вземе решението.
Казах ви и в първите постове по темата за една, която мисли, мисли, мисли дали да не постъпи благородно и да прости, и накрая мъжът й взе решение да прекратят цирка и се изнесе я при новата, я при при някоя по-нова.

# 1 120
Бракове и връзки на няколко години лесно се прекратяват. Но 10+ години с някого, свикнали сте си с всичко, знаете си жестовете и мимиките... Кой/ коя ще може да замени нивото на интеграция, равнището на познанство?

Да, ако е невъзможно да се изгради доверие, аконизмамата се пристира и върху имоти, пари и т.н, може би няма как да останат завдно.

# 1 121
  • София
Защо трябва някой да замени предния? Може пък да си продължи сам/а, особено при налични вече деца, среда и т.н.
Пък и да срещне някой, защо трябва да е в същия коловоз, след като явно точно такива отношения не са сработили.

# 1 122
  • София
Сега какво се оказа... Изневерява се заради тръпката, която разчупва навика и рутината с някой, с когото си знаете и кътните зъби, ама се остава заради същите тези навик и рутина на познатото Joy

Пък и колко познаваш някой, който се оказва, че върти паралелни връзки зад гърба ти? Wink Или си го знаеш, че е такъв и си чакаш послушно да дойде момента? Колко да сте се напаснали, колко да ви е добре, щом се случват такива неща във връзката? Не виждам как тези неща могат да натежат пред доверието, сигурността в партньора, уважението, зачитането на чувствата. Аз и сама мога да си живея добре, пък и не ми пречи тепърва да опознавам някого - както стана ясно, в това също има тръпка, а след дълга връзка и особено деца, чак пък такъв зор не виждам Wink Та нещо не ме навиват тея приказки да си стоя кротичко и да си чакам мъжа да се прибере за вечеря след секса с любовницата.

# 1 123
Авторката вероятно не е спряла да го обича и вероятно мъжа й успява да я убеди, че и той я обича, че не е имал чувства към другата жена, а на това е трудно да не повярваш при положение, че си 17 години с тоя човек и не си имал повод да се съмняваш в любовта му. Той може и да лъже, а може и да казва истината… тя си дава време да разбере кое от двете е. Защото го обича, според мен.

# 1 124
"Свикнала си е с него" не звучи много примамливо. Въпреки, че хората трудно търпят промени, така сме устроени да търсим най-маалкото съпротивление.
Може да потърси друг, който няма да й изневерява. Да, и там има риск, но поне има надежда, докато с настоящия е факт. Все едно да стоиш във фирма, в която знаеш, че са ти намерили заместник и ще те уволнят, но вместо да си търсиш друга работа, стоиш, защото може и да размислят. Ти обаче се самоубеждаваш, че изборът е изцяло твой и по всяко едно време можеш да напуснеш сама.

Общи условия

Активация на акаунт