Изневярата и след това ...

• 56 605
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 855
Има 3-4% от хора, които са изключение от масата, те са с много висок интелект, всички останали действат абсолютно предвидимо. Решението ви е взето, според мен. Оставане в подобни взаимоотношения година-две-пет, означава само, че сте съгласна с поведението му. После мозъкът ви ще разсъждава така: какво толкова, мина време, издържах, да си прави каквото поиска, само да се връща и при мен вкъщи. Когато не взимате решение също е решение. Другите хора, техните истории, както и литературата / стойностната специализирана и художествена/ са много силно оръжие, стига да искате да го вземете. Не е толкова лично и субективно, колкото си мислите.

# 856
Не е нужно да я насилвате.
Психиката понякога има нужда от забавяне, за да преработи случващото се.
Ако има нужда от време и проточване, това е нейното усещане за справяне и преработване на емоциите.
И, не, няма правилно и неправилно. Ако не се касае за умрели или убити хора, всичко е до приемливост за психиката и ума на човека.
В случая нямат никакво значение другата жена, какво тя иска или мъжът ѝ.
ТРябва самата авторка да се концентрира над себе си и своите мисли, усещания, преживявания.

# 857
Да бе, хич няма значение другата жена и мъжът й.
Аз разбирам да дадеш срок от 1 година да видиш дали можете да продължите заедно, ама при условие, че връзката е прекратена. Как си лягаш с този човек, като знаеш, че преди 3 часа е правил секс с другата? Ами онази ако забременее? Ще търпиш ли мъжът ти да си води детето у вас?

# 858
  • Далечният изток
Вече три седмици авторката упорито мълчи на въпросите прекратена ли е връзката или не. В първия пост пише, че той е казал, че я е прекратил, но после останах с впечатлението от други постове, че не е.

Ако смяташ цяла година да водиш разпити и да се разправяте с мъжа по темата, ти да кършиш ръце нещастна и да ровиш, чак не искам да си представям каква мъка ще е и как ще издържите на това. Още по-малко искам да си представям как ще се чувства детето, защото изобщо не си давате сметка как му се отразяват такива разправии, докато си мислите, че то не чува и не разбира...

# 859
Защото то е очевадно ,че иска да си продължи брака ,било то и нещастен .Страшно много хора живеят така за съжаление .Въпроса е ,щом си го искаш неверника внеси малко пикантност в тая връзка .От начина ти на писане изглежда ,че си премерена жена ,анализираща дълбоко ,а онази просто може би му прави хубави свирки и пърха с мигли покрай него.

# 860
А на нея какво ѝ пречи да прави и двете, че и повече даже?

# 861
Малко женски мурафети за омайване на мъжа няма да са излишни. Даже може и да се учуди излезлият от праведното брачно ложе как бързо ще забрави всякакви външни внимания.

# 862
Нещо като да му каже непример - "Ела да ти покажа какво научих вчера". И да му изсфири "Унгарски танц Номер 5" на флейта.

# 863
Ммм може, но май като гледам духовните му вълнения са насочени към друг вид музикални изпълнения.
Разбрахме, че поезията, музиката и танците са в сферата на авторката.
Човекът може би има нужда от по-автентични и земни занимания.
Но само гадаем, разбира се.

# 864
Малко женски мурафети за омайване на мъжа няма да са излишни. Даже може и да се учуди излезлият от праведното брачно ложе как бързо ще забрави всякакви външни внимания.
А да бе! Да му се вдигне самочувствието на човека, че видиш ли 2 жени се борят за него и да си прави каквото си иска. Аз предлагам авторката да обърне малко внимание на себе си, собственото си психическо здраве. Дали ще ходи на фитнес, танци, ще отиде на почивка сама, ще пие кафета с приятелки или просто ще се разхожда и ще чете книжка. Почти съм сигурна, че тези неща са останали на заден план след толкова години брак.
Ясно трябва да покаже, че е готова на промени при условие, че и той положи усилия. Иначе само тя да прави компромиси не става. Така ще си проличи дали благоверния иска да остане в брака или не. Ако се предаде при среща с най-малкото съпротивление, работата е ясна и той ще вземе решението и тя няма да се терзае дали е постъпила правилно.

# 865
И за мен това е правилната стратегия - не да се включва в шампионата по свирки авторката, а да си вдигне собствената стойност с лично нейни занимания, които не включват мъжа й.

# 866
Да, поетите знаят много за живота и за човешките страсти. И имат фина чувствителност. Те винаги ми идват на помощ в трудни житейски  ситуации.
Скрит текст:
Музиката също. Танцът и театърът също.
Явно си чувствителна душа, живееща и търсеща утеха по по-извисени методи, като пеперуда, разперила крила на вятъра. Лошата новина е, че мъжът ти е попово прасе. В смисъл всички мъже са попови прасета в една или друга степен. Дори артистите и поетите, към които се обръщаш за подкрепа и спокойствие на ума и духа, ако питаш жените им, ще установиш, че са от най-гадните.
Ако приемеш и заобичаш мъжа си като попово прасе, а не търсиш пеперуденото в него, което не съществува, може и да установиш реалните причини за изневярата и има или няма шанс бракът ви.

# 867
Ако жената не може да влезе под кожицата на мъжа, да му вади душицата с памучец и подобни, то винаги ще бъде това, което четем тук.

# 868
И за мен това е правилната стратегия - не да се включва в шампионата по свирки авторката, а да си вдигне собствената стойност с лично нейни занимания, които не включват мъжа й.
тя и досега така е правила, както сама обясни.. какво ще промени това?
или викаш да си поддържат липсата на общи занимания, белкем си залипсват.. едва ли това е начинът да се 'преоткрият'

# 869
Дренка, при вече залитнал надругаде мъж всякакви опити да му се вади душицата са практически излишни.

Общи условия

Активация на акаунт