Изневярата и след това ...

• 56 597
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 870
да влизаш под кожата на мъж, който не се интересува от теб и ти от него, ми се струва безсмислено упражнение..
най-много още повече да се разочарова и да се снижи самооценката ѝ, че се проваля и в това начинание..

# 871
И за мен това е правилната стратегия - не да се включва в шампионата по свирки авторката, а да си вдигне собствената стойност с лично нейни занимания, които не включват мъжа й.
тя и досега така е правила, както сама обясни.. какво ще промени това?
или викаш да си поддържат липсата на общи занимания, белкем си залипсват.. едва ли това е начинът да се 'преоткрият'
Преди години една съседка се оказа в положението на авторката. Любовницата имаше наглостта да обяснява наляво и надясно точно това: "Тя може да е по-образована, но аз правя по-хубави с***ки!". В крайна сметка жената напусна съпруга си и за известно време масово направи впечатление, че изглежда много по-добре, отпреди развода. Достатъчно е било само да предприеме действие в нужната посока, не толкова да ходи на фитнеси, танци и тем подобни.

# 872
Скрит текст:
Да, поетите знаят много за живота и за човешките страсти. И имат фина чувствителност. Те винаги ми идват на помощ в трудни житейски  ситуации.
Скрит текст:
Музиката също. Танцът и театърът също.
Явно си чувствителна душа, живееща и търсеща утеха по по-извисени методи, като пеперуда, разперила крила на вятъра. Лошата новина е, че мъжът ти е попово прасе. В смисъл всички мъже са попови прасета в една или друга степен. Дори артистите и поетите, към които се обръщаш за подкрепа и спокойствие на ума и духа, ако питаш жените им, ще установиш, че са от най-гадните.
Ако приемеш и заобичаш мъжа си като попово прасе, а не търсиш пеперуденото в него, което не съществува, може и да установиш реалните причини за изневярата и има или няма шанс бракът ви.

Поетите и артистите мъже, и те ли са попови прасета? Колко жени на поети познавате вие лично и какво сте ги питали?
В интерес на истината поповото прасе е насекомо.
А, и богомолката също.
Лично аз бих се въздържал от алегории, внушаващи паралели със света на насекомите, били те даже мравки, щурци и пчелички Wink
Ако ще помагате на авторката, вижте там, поне от света на млекопитаещите да измъдрите някакви сравнения.

# 873
E, прасе.

# 874
Абе, какви са тия съвети да му галела Егото, след като я е предал? Знайш, каква манджа ше види , такава с червените гъбки .

# 875
Далеч не е само авторката. Наблюдава се, поне на думи, едно много особено женско качество. Или недостатък, както ви хареса.
Изтъквате доверието като основно условие за близост с мъжа. Като се има предвид колко недоверчив е народа, това условие доста намалява шансовете. За близост от всякакъв вид. Другото голямо препятствие пред демографията е категоричността, или да кажем по-просто - инатът.
Мъжете, поне съдейки по себе си, сме по-гъвкави. Чак такава нужда от доверие не изпитваме, за да осъществим близост с другия вид Wink

# 876
  • Out of the Mix
Боверик, има го това.
Има и друго - егоизъм, липса на емпатия, приемане за даденост, нагаждачество, използвачество, и куп други.
Но по тази логика всички да седят сами тогава.
Аз съм бил, и сега съм (отскоро), но това не значи, че няма качествени хора и от двете страни. Лесно ли е? Не. Невъзжно ли е? Не.
Когато тогава, не на всяка цена. Ако искаш партньор, общуваш, друг вариант няма. След една възраст се предполага, че не се лети в облаци и по-скоро ще се сблъскваш с други проблеми, като нагаждане на характери, навици, предпочитания за какво ли не, и куп други, отколкото с детинщини.
Но това не значи да се заклеймява.
Има плява, факт, отсявай, и квот такова. Simple Smile
Доверието се изгражда с времето.
Губи се лесно.
Въпросът е да не си сляп и винаги да имаш едно наум, дори всичко да ви е изрядно.

# 877
При мъжете гъвкавост, може би се изразява в тъкане на два стана. При жените гъвкавост се подразбира да тъче на работа, вкъщи, деца да гледа и да пази семейния уют. А- ха.

# 878
Калма, а не те ли е страх да не хванеш някоя болест? Щото такива дето се ч@кат със женени мъже, обикновено не е само с един. И другите й партньори кой знае още с колко правят секс... М?

# 879
Няма скоро да излезем от нагласата, че жената трябва да е на разположение, да влиза под кожата, да манипулира мъжа, като му вади душата с памук, да му е постоянен ентъртеймънт, да не би случайно да му стане скучно и да погледне встрани. Той безсилен обект на съдбата, жената - вечно виновна за всичко. Каква еманципация, какви пет лева

# 880
  • София
На изневеряващите им липсва нещо.
И това е мозък!
Повръща ми се от изневеряващите и защитаващите ги.
Айде, моля!!

# 881
  • Out of the Mix
Няма скоро да излезем от нагласата, че жената трябва да е на разположение, да влиза под кожата, да манипулира мъжа, като му вади душата с памук, да му е постоянен ентъртеймънт, да не би случайно да му стане скучно и да погледне встрани. Той безсилен обект на съдбата, жената - вечно виновна за всичко. Каква еманципация, какви пет лева
Окей.
Но не може да отречеш, че много се пускат по течението, и общо взето все едно, рутината, работа-вкъщи, децата, ако ги има, и то не остана време за мама и тати.
Винаги съм казвал, че точно отношенията между мама и тате са на преден план, даже и с деца. Оптимизира се, те си получават, каквото е нужно, след което романтиката е пред родителите. А двойка без деца не трябва нищо друго да прави освен секс, прекарват перфектно време заедно, разнообразяват. За какво са заедно иначе? Интереси, удобство?
А горното, което описваш е мъка, изобщо не трябва да съществува.

# 882
Ммм може, но май като гледам духовните му вълнения са насочени към друг вид музикални изпълнения.
Разбрахме, че поезията, музиката и танците са в сферата на авторката.
Човекът може би има нужда от по-автентични и земни занимания.
Но само гадаем, разбира се.
Истински случай. Има един американски радио подкаст. Обажда се мъжът, споделя за проблем в брака. Според мъжа, отдалечили са се.
Водещият (лаик и половина) го пита: “А вие пробвахте ли моя метод? Да си пишете писма с желанията си? Да сте искрени! Да се преоткриете!”
Мъжът “Да… Амиии не се получи добре. Тя иска да откриваме нови хобита заедно, да учим чужди езици заедно..”

# 883
При мъжете гъвкавост, може би се изразява в тъкане на два стана. При жените гъвкавост се подразбира да тъче на работа, вкъщи, деца да гледа и да пази семейния уют. А- ха.

Разбира се, винаги е било тъй. Трябва да признаем на мъжете невероятните умения да съчетават ходенето на работа със семейството и любовницата😁
Жените откакто се правим на железни и обърнахме ролите, нещата рязко се влошават откъм баланс.
Вчера излезе някаква (психоложка, може би) и разказа, че:
- българите от ковид насам отделяли повече време за себе си, като около 3 часа свободно време се губят в гледане на тв/екран;
- повече бащи се грижат за децата си, но времето, което отделят е средно по 4 мин на ден.
Ей на, докъде сме стигнали с петдесет  на петдесет - то.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 07:30 от Дренка

# 884
И за мен това е правилната стратегия - не да се включва в шампионата по свирки авторката, а да си вдигне собствената стойност....

Това винаги е правилно решение, особено в такива случаи. Колкото по-висока стойност имаш, толкова повече стойност вероятно ще получиш.

Общи условия

Активация на акаунт