Изневярата и след това ...

• 56 319
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Далечният изток
Не те разбрах, Айда, извинявай. Simple Smile
Извинен си
Редактирал си.

# 1 216
Отде тази енергия да оборвате неспирният газлайтинг.
Всяка позволила си да забременее, роди и после изостави мъжа си, трябва да ходи с табелка на челото, че някой златен дан се обърка нещо и се подхлъзне.
Тц тц горканчовци те.
Га еват не реват.
//
Истината е, че само нискочел играе с подобни дребни житейски сметки.
Има ли привличане между мъж и жена, събират се и с по 2 деца от всеки. И пак си живеят добре. Въпрос на възпитание, интелект, начин на живот.
Никога и за нищо не може да има гаранции.
Мъжът на авторката може да ѝ е изневерил, но с друга никога да не би го направил. И обратното.
С толкоз много сметки кога остава време за пълноценно живеене.

# 1 217
  • София
Аз си признавам, че такива теми хем ме забавляват с неспирните си абсурди, хем ме стимулират интелектуално Grin Пък и като цяло е хубаво жените да чуват и другата перспектива, че на някоя може и да й повлияе този неспирен поток от внушения. Иначе ясно, че конкретни мнения няма да променим Wink

# 1 218
  • София
Ний алтрустично, Бази, да не се обърка някоя четяща девойка, че това е представителна извадка и че жените не бива да подават глава над водата, а да си натискат парцалките.

# 1 219
Интересно, и моят мъж така ми говори като се караме, как ако искам да се разделим какво ще правя, трябвало да си намеря някой 50 годишен мъж, че да ме вземе вече стара(на 32) и с дете...

# 1 220
Чуването на подобни мнения не е друга перспектива, а опити за унижение и женомразство.
И разкрива много повече за изразяващите подобни "перспективи", отколкото за жените и аджеба колко не стават.
СПоред мен даже тези клети женици трябва да носят постоянно със себе си хавлийка и пакет с кори за баница.
Че да са винаги готови да забършат краката на мъж като ги измият собственоръчно, който изобщо е бил великодушен да им обърне внимание. И после да му извъртят и една баничка за благодарност.
Сещате се за онзи дедко-потребител дето обясняваше какво е истинска лИбоФ.

# 1 221
  • София
Мхм. Hands Plus1

# 1 222
Ний алтрустично, Бази, да не се обърка някоя четяща девойка, че това е представителна извадка
Ние тук може да сме само 5-6 мъже във форума, но всеки от нас има десетки, стотици други мъже приятели и познати, така че има база за представителност.
Аз от моите не се сещам ни един да каже "аз предпочитам жена с дете от друг пред свободна". Напротив - повечето заявяват "Аз чужди деца не искам да гледам. Ако хвана някоя самотна майка, тя ще ми е само за ХХХ".
Въпреки това, имам няколко такива приятели. Единият, доколкото ми е споделял, не може да има свои деца, на младини бил фитнес-маниак и вземал яко стероиди и нямал живи сперматозоиди. Другите няколко, да не ги обидя хората, но като ги знам какво представляват, явно това са намерили - едва ли това са предпочитали.
Колегите ако искат, да кажат те какво наблюдават.

Да не забравяме, че мъжете по мъжки си споделят много работи, които не биха споделили пред жена, особено пък пред жена, към която имат някакъв интерес. Ако жена с деца ги подпита какво мислят за такава връзка, повечето сигурно ще отворят торбата с лъжите. Ваша си работа дали им вярвате. Аз повече вярвам на това, което виждат очите ми, отколкото което чуват ушите ми.

# 1 223
Ний какво сме виновни, че ти е такваз средата.

# 1 224
Анонимен, твоят мъж акъл няма.

За теб направо агнешко може да се падне.

# 1 225
И ние жените по женски си споделяме много работи, които не бихме споделили пред мъже:))))

# 1 226
  • София
По същата логика и мъжете с багаж не ги взимат за нищо освен секс.

И по мои наблюдения това не е съвсем мечта за всеки мъж в перспективата, към която всички сме тръгнали. Дори тарикатите, които въртят жени на педал и повикване в някакви нерегулирани отношения, имат наглостта като легнат болни, да искат някой да им сготви една супа.

# 1 227
Няма достатъчно млади жени, без деца за всички мъже.
И жените и мъжете, всички искаме да караме ферари. Ама не винаги се получава. Та Крис, можеш в мъжки разговор да им подхвърлиш на твоите приятелчета, че едно е да искаш, друго е да можеш, 3то и 4то е да го направиш.

# 1 228
Значи то една жена с дете в повечето случаи има и мъж, който е участвал в правенето. Така нареченият "багаж" (много грозна дума) реално е и на двамата. Защо се смята, че една жена с дете има по-малки шансове от един мъж с дете? Особено сега с все по-популярното споделено родителство 50 на 50? Колко свободни сами жени, ще искат да делят време и финанси с дете, което не е тяхно, по логиката която тук се вкарва?

# 1 229
Защо се смята, че една жена с дете има по-малки шансове от един мъж с дете?
Ми аз не смятам - нали писах.
Ако утре се разведа и тръгна да си търся нова жена (с две деца съм) нямам илюзиите, че ще намеря такава, каквато съм можел да намеря кога бях млад и хубав свободен ерген.
Обаче за повечето жени явно е доста обидно да чуят, че няма да се котират толкова когато са по-възрастни, разведени и с деца.

Общи условия

Активация на акаунт